Az előző hét epizódjában a True Blood rajongói tanúi lehettek a Vámpír Hatóság terjeszkedésének, ez pedig bizony a Kéjvadászra is hatással volt, ami Pamet letaszította teremtője trónjáról. Az évadzáró vészesen közeleg, az e heti részt is számítva mindössze három epizód van hátra a fináléig.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristin Bauer van Straten: Könnyek, Tara és Afrika
2012. augusztus 14. 14:02
2012. augusztus 14. 14:35
Imádom Pamet ő a kedvencem a sorozatban
furcsa volt olvasnom, hogy Kristin merőben más mint a karaktere
teljes ellentéte
2012. augusztus 14. 16:32
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Igen, én is nagyon szeretem a sorozatot, bár szerintem ez a cikk nem csak erről szólt!
Imádtam olvasni az interjút és nézni a kampányához készült videót is! A sorozat elején kifejezetten nem volt szimpatikus számomra Kristin, illetve inkább csak Pam, de az elmúlt hónapokban gyökeresen megváltozott róla a véleményem! Sajnos csak most döbbentem rá, hogy milyen közvetlen csupaszív és kedves nő aki abszolút az ellentéte az általa játszott karakternek! Éppen ezért is nevezhető kiváló színésznőnek! Nagyon érdekes volt ezeket olvasni és még újabb információkat megtudni róla, szóval nagyon köszönöm az érdekes infókat és gratulálok az első cikkedhez FangBanger!
Imádtam olvasni az interjút és nézni a kampányához készült videót is! A sorozat elején kifejezetten nem volt szimpatikus számomra Kristin, illetve inkább csak Pam, de az elmúlt hónapokban gyökeresen megváltozott róla a véleményem! Sajnos csak most döbbentem rá, hogy milyen közvetlen csupaszív és kedves nő aki abszolút az ellentéte az általa játszott karakternek! Éppen ezért is nevezhető kiváló színésznőnek! Nagyon érdekes volt ezeket olvasni és még újabb információkat megtudni róla, szóval nagyon köszönöm az érdekes infókat és gratulálok az első cikkedhez FangBanger!
2012. augusztus 14. 21:01
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
őőőőőm....ki ez a nő és milyen sorozat?
2012. augusztus 14. 21:29
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Amúgy nem rossz sorozat...
2012. augusztus 14. 21:34
|
|
Cooki.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 176112 offline
|
Imádom a sorozatot, nagyon sajnálom, hogy mindjárt megint vége ennek az évadnak is=(
Bírom Kristin karakterét, és ő maga is nagyon aranyos!
Tisztelem, hogy kampányt csinált! Csak így tovább!
Bírom Kristin karakterét, és ő maga is nagyon aranyos!
Tisztelem, hogy kampányt csinált! Csak így tovább!
2012. augusztus 14. 21:47
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (McSzasza98 @ 2012.08.14. 21:01)
őőőőőm..ki ez a nő és milyen sorozat?
Nos őőőőőm..a kapcsolódó sztárok között, vagy akár az általad megnyitott cikkben -amihez kommentet is írtál és amit feltételezem nem olvastál el- is megtalálod megtalálod, hogy egy nagyon tehetséges színésznőről van szó, Kristin Bauer van Stratenről! A True Blood című sorozatban játszik, többek között, ami egyébként az egyik legnépszerűbb vámpíros sorozat manapság, nemcsak Amerikában de hazánkban is, és egyébként 2008 óta fut.
Másrészt pedig, adatlapja is van rengeteg képpel és érdekességgel, ugyanis erről szól a starity!
Remélem segítettem!
(Egyébként sajnálom a cinikus modoromat, de a te úgymond kérdésed sem volt őszinte, így tehát úgy érzem indokolt volt a cinizmusom és ráadásul vidám kedvemben vagyok, így még nem is lőttem túl a célon!
2012. augusztus 15. 02:49
Köszönöm Alison, csak rászántam magam hogy lefordítsak egy interjút a staritrye. :DDD Örülök hogy te is így vélekedsz róla - Kristin olyan sokszínű és lenyűgöző, igazi példakép a számomra. Kellő mértékben flúgos, imádja az állatokat, hihetetlenül kedves és türelmes, emellett pedig döbbenetesen jó színésznő. Az én szememben a hozzá hasonlóak érdemelnek piros szőnyeget, de tényleg (:
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. augusztus 15. 12:34
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
Pam a kedvencem imádom azt a karaktert amit képvisel ! Szarkazmus , törődés , egy erős nő. . . fantasztikus , hogy kitalálták
2012. augusztus 16. 15:31
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
iwantscream egyetértek:)
2013. január 15. 13:05
Kristin Bauer mint Pam iszonyatosan nagy karakter a True Blood-ban .. imádom ahogy játszik, de főleg a viselkedését és ahogy kötődik Erichez
Bár ez a Tara vonal kicsit meglepett...de kíváncsian várom a téritő és ivadékának kövi sztoriját
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.