Megérkezett Taylor Swift új kislemeze
2012. augusztus 14. 13:58
Már alig várom az új albumot. A szám valami isteni lett és Ed Sheeranel is együtt fog dolgozni?
Akkor nekem végem.
2012. augusztus 14. 14:01
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Egyértelműen sláger lesz ,mint az eddigi dalai
...Az albumról meg annyit ,h szerintem ugyanott folytassa,mint az első három korongjával , vagyis rekordot rekordra halmoz ♥
2012. augusztus 14. 14:16
Az elején azt gondoltam hogy wtf? én nem ezt gondoltam Taylort de amint a szám a közepére ért máris megtetszett.A rap nem annyira tetszik benne de Taylornak is kell valami újat kipróbálnia.Mindenki megújul ebben az évben
?
2012. augusztus 14. 14:17
Am az Our Song után ez a második szám ami gyorsabb mint a többi.
2012. augusztus 14. 14:59
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Én imádom Taylort, de nekem ez a száma csak egy könnyű nyári pop dalocskának felel meg :/ és nem lenne jó ha ő is ugyan olyan zenét csinálna mint a legtöbb zenész mivel már nagyon unom azt, hogy egy dalt már akkor is annak neveznek ha kb 3 hangból áll. Szerintem ez most nem nagyon jött összes neki. Remélem az album már olyan egyedi és különleges lesz mint az eddig megjelent korongjai
:D Az album borító viszont kifejezetten tetszik:D:D Amúgy a chat meg nagyon jó volt
Azért hajrá Taylor
:D 13
2012. augusztus 14. 15:14
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
A csajnak nincs rossz hangja, de a személyisége már kísérteties ... ellenszenves egy pirinyót, nem garantálom, hogy az album akkora nagy durranás lesz.
2012. augusztus 14. 15:43
|
|
Jonasticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.03. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 163195 offline
|
Szerintem nagyon jó, már nagyon várom az új albumát, biztos vagyok benne, hogy érdemes lesz rá várni. Amúgy meg Taylor az egyetlen, akinél egy szakítós szám vidáman hangzik.
2012. augusztus 14. 17:20
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Szerintem ez is egy nagyon jó kis szám
a borító is olyan kis egyszerű, de épp azért szép és különleges.
2012. augusztus 14. 18:13
Eléggé fülbemászó a dallam. Így első hallásra az a véleményem, hogy bár bennem emlékeket ébreszt.. ez egy jó szám. Gondolom ez is top listás lesz mint a többi. De lehet nem a dal nagyszerűsége miatt..
2012. augusztus 14. 19:15
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Nekem nagyon tetszik ez a szám!
2012. augusztus 14. 20:39
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
tetszik,jó lett
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: