Egy helyi lányt fog alakítani az amerikai CBS sitcomjába, azaz ezennel megmutathatja, hogy mit tud egy ilyen népszerű vígjátékból kihozni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus szerepet kap a Két pasi – meg egy kicsi új évadában
2012. augusztus 14. 09:39
Hát nem a kedevencem, de sok sikert kívánok neki a továbbiakban^^
2012. augusztus 14. 09:48
ÁÁÁ ennek nagyon örülök imádom a sorozatot Miley meg biztos ügyes lesz.
2012. augusztus 14. 09:49
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Erre nagyon kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz!
2012. augusztus 14. 09:51
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nagyon kiváncsi leszek rá!
2012. augusztus 14. 10:00
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
maximu Angus T. Jones,Jon Cryer és ASHTON KUTCHER főszerepel már benne:) Mindenesetre várom már,szerintem Miley ilyen vicces sorozatokban sokkal jobb lehetne,mint a szívfájdalmakkal kűzdő tini.Mint a Hannah Montana utolsó évadjában,ott jobban alakított szerintem:) Ráadásul Angus már szerepelt vele pár részen keresztül a HM utolsó évadjában:)
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2012. augusztus 14. 10:01
Én is kiváncsi vagyok! egyébként Miley szörnyen néz ki ezeken a képeken már ugy szertném láttni amikor meg van csinálva és normásisan fel van öltözve és amikor talán van rajta legaláb egy alapozó!
2012. augusztus 14. 10:14
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
"Dögös és vicces lányt fog alakítani"
Miért? A Hannah Montanában nem olyat játszott? Néhány epizódot láttam Belőle, és ott az jött le, hogy Ő az alfanőstény, és a humorzsák. Ne legyetek elfogultak Vele, nem a sok oldalúságáról és a tehetségéről híres..
UI: Nem kérek visszabeszéléseket, mert nem írtam róla semmi kompromittálót. Ha valaki még is visszapof... akarom mondani- vissza beszélne, most jelzem, hogy nem reagálok rá! KÖSZÖNTEM!
Miért? A Hannah Montanában nem olyat játszott? Néhány epizódot láttam Belőle, és ott az jött le, hogy Ő az alfanőstény, és a humorzsák. Ne legyetek elfogultak Vele, nem a sok oldalúságáról és a tehetségéről híres..
UI: Nem kérek visszabeszéléseket, mert nem írtam róla semmi kompromittálót. Ha valaki még is visszapof... akarom mondani- vissza beszélne, most jelzem, hogy nem reagálok rá! KÖSZÖNTEM!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.