Lezárult a 2012-es londoni Olimpia
2012. augusztus 14. 15:35
|
|
Glória44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 426 Csatolások: 70 Azonosító: 130071 offline
|
Én végig néztem és nagyon élvezetem! Gyönyörű volt minden, a díszlet áh imádtam! A magyarokra is nagyon büszke vagyok! Az 1D pedig fantasztikus volt! ♥
2012. augusztus 14. 20:03
|
|
Miss Britneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 170 Csatolások: 22 Azonosító: 155633 offline
|
Akkor most mit fogok nézni.?

egyébként mindenki jóvolt.;D büszke vagyok a magyarokra!
egyébként mindenki jóvolt.;D büszke vagyok a magyarokra!
2012. augusztus 14. 20:30
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Gratula mindenkinek!
2012. augusztus 14. 21:49
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Ez az olimpia remek volt. Büszke vagyok a magyarokra!
2012. augusztus 15. 07:25
Ez az olimpia szuper volt! A magyarok kitettek magukért.
2012. augusztus 15. 08:57
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Annyira sajnálom,hogy vége lett,küszködtem a könnyeimmel is.
Na de kevesebb,mint 4 év múlva újra lesz Rioba Olimpia,remélem,hogy Brazília is ilyen felejthetetlen élményeket hozz,mint London:)És a magyar sprotólinknak is köszönhetjük ezt.Ki ne felejtené el a Magyarország-Izland kézilabda mérkőzést.Vagy a Magyarország-Ausztrália női vízi válogatott küzdelmét(bár nem jó vége lett,de az a gól a rendes idő végén mikor mindenki elvesztette a reményt....).És Joó Abigél t is megemlíteném,hisz annak ellenére,hogy lesérült,tovább folytatta,ami nagy dolog:) És Risztov Éva 10 km úszásba,hát az lenyűgöző volt.Gyurta Dániel pedig világcsúccsal úszott.Felsorolnám z összes sportolót aki szépen teljesített,még,aki nem szerzett pontszerző helyet,szóval elégé sokági tartana....Remélem,hogy 2016-os Rioi Olimpia is ilyen fantasztikus lesz,mint ez volt:)
Na de kevesebb,mint 4 év múlva újra lesz Rioba Olimpia,remélem,hogy Brazília is ilyen felejthetetlen élményeket hozz,mint London:)És a magyar sprotólinknak is köszönhetjük ezt.Ki ne felejtené el a Magyarország-Izland kézilabda mérkőzést.Vagy a Magyarország-Ausztrália női vízi válogatott küzdelmét(bár nem jó vége lett,de az a gól a rendes idő végén mikor mindenki elvesztette a reményt....).És Joó Abigél t is megemlíteném,hisz annak ellenére,hogy lesérült,tovább folytatta,ami nagy dolog:) És Risztov Éva 10 km úszásba,hát az lenyűgöző volt.Gyurta Dániel pedig világcsúccsal úszott.Felsorolnám z összes sportolót aki szépen teljesített,még,aki nem szerzett pontszerző helyet,szóval elégé sokági tartana....Remélem,hogy 2016-os Rioi Olimpia is ilyen fantasztikus lesz,mint ez volt:)
1 felhasználónak tetszik:
pink_bunny
2012. augusztus 15. 12:23
|
|
Esztycica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 938 Csatolások: 0 Azonosító: 181973 offline
|
kár hogy véget éért! jó volt ! olyan hangulata van ezeknek az eseményeknek! nem nagyon nézünk sportot ,de ilyenkor mindenkivel együtt ülünk a tv előt és épp szurkolunk ha nagyarok vannak
kár hogy vége, bár azt mondják jóbol is megárt a sok!
2013. szeptember 21. 13:14
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
gratulálook mindenkinek!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.