Lezárult a 2012-es londoni Olimpia
2012. augusztus 14. 10:21
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
Na,ilyenkor különösen örülök,hogy magyar vagyok!
Annyira büszke vagyok a sportólóinkra,hihetetlen küzdelmeket láthattam a tv-n keresztül(pl. a magyar-izlandi férfi kézilabdameccs,hát,az kegyetlen volt,az egész család nézte és ordítoztunk,hogy 'Hajrá,srácok!' meg 'Ez az!' és szétugráltam izgalmamban a kanapétxD). Mindenkinek gratulálok,azoknak is,akik nem értek el különösebb helyezést! Szép volt! Hajrá Magyarország!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. augusztus 14. 10:43
Majdnem elhánytam magam,amikor elkezdett énekelni a záróünnepségen az 1D,ki is kapcsoltam a tévét mert még nézni se bírtam.Nagyon örülök annak hogy a 9-dik helyen végeztünk ez óriási teljesítmény hiszen mi voltunk az egyetlen nemzet akik a legkisebbek és mégis magunk mögé utasítottuk a nálunk nagyobb nemzeteket.Remélem 4 év múlva is ilyen sikerekben lesz része Magyarországnak.
2012. augusztus 14. 12:06
|
|
Lisa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 175495 offline
|
Nagyon jók voltunk. Gratulálok az érmesekenek de az összes magyarnak aki kint volt ezen az Olimpián és végéig csinálta a maga "kis" verseny számát. Őszinte tiszteletem a vívó Szilágyi Áronnak,az úszó Gyurta Daninak,a tornász Berki Krisztánnak, a diszkoszvető Pars Krisztiánnak,Janics Natasának a kenusnak,Joó Abigélenk a sérült cselgáncsozónak, és az összes magyarnak akik kijutottak az Olimpiára.
Szép volt Magyarország!
2012. augusztus 14. 12:07
|
|
nyakasalfréd1000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 177657 offline
|
Tök jó volt az előadás!!
Főleg az 1D!!!!!!!!!!!!!
<3
2012. augusztus 14. 13:23
One Direction volt a legjobb a záróünnepségen*-*♥
2012. augusztus 14. 13:48
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Imádok magyarnak lenni, imádok!
2012. augusztus 14. 14:15
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Elég jól szerepeltünk
Lisa2000 egyetértek. Azért remélem, hogy akik máskor az amerikaiakért vannak oda, azok most legalább magyarnak érezték magukat, és erre a pár hétre szerettek magyarnak lenni, és most kivételesen nem amerikaiak ha nem magyarok akartak lenni.
2012. augusztus 14. 14:43
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Azért érdekes, hogy pont a Muse-t nem említi egyik cikk sem, pedig ők írták az Olimpia himnuszát!!
15 éve zenélnek, szerintem azért egy megemlítést megérdemeltek volna...Amúgy a One Direction-ből kezd egy kicsit elegem lenni, meg abból is hogy minden csaj sikítozva rohan utánuk...
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.