Kísérteties helyek Magyarországon
2012. augusztus 15. 17:20
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Megnézném őket
2012. augusztus 15. 18:46
ezeket nekem olvasgatni is hátborzongató
, nem hogy oda menni , észleltem már ehhez hasonlókat , ha tényleg vannak ott szellemek nem kell őket piszkálni
2012. augusztus 16. 08:35
|
|
harry styles fan 13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline
|
béluska254
ezeket nekem olvasgatni is hátborzongató , nem hogy oda menni , észleltem már ehhez hasonlókat , ha tényleg vannak ott szellemek nem kell őket piszkálni
Én is félek da az a muris xddd pár jó haverral elmenék
Janie
Ezek azért nem voltak annyira ijesztőek, mint a múltkor a briteknél
A Brittest én is olvastam oda nem mennék el!!!! van ott kutya szellem meg fejetlen király meg ilyesmi
ezeket nekem olvasgatni is hátborzongató , nem hogy oda menni , észleltem már ehhez hasonlókat , ha tényleg vannak ott szellemek nem kell őket piszkálni
Én is félek da az a muris xddd pár jó haverral elmenék
Janie
Ezek azért nem voltak annyira ijesztőek, mint a múltkor a briteknél
A Brittest én is olvastam oda nem mennék el!!!! van ott kutya szellem meg fejetlen király meg ilyesmi
2012. augusztus 16. 10:11
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Én még nem tapasztaltam semmi hasonlót a saját bőrömön, és nem is akarok, de ettől függetlenül szerintem nagyon jó cikk lett. 
Bár mondjuk ki tudja? Lehet, hogy kísértenek a halott szellemek, de annyi biztos, hogy ilyen helyre nemigen költöznék. Oké, hogy lekapcsolódik a villany magától, az még luxus is, de inkább maradok a régi jól bevált módszernél, miszerint a jó öreg lábvezérlésű autómat használom hulla fáradtan is...
Bár mondjuk ki tudja? Lehet, hogy kísértenek a halott szellemek, de annyi biztos, hogy ilyen helyre nemigen költöznék. Oké, hogy lekapcsolódik a villany magától, az még luxus is, de inkább maradok a régi jól bevált módszernél, miszerint a jó öreg lábvezérlésű autómat használom hulla fáradtan is...
2012. augusztus 16. 11:32
|
|
Kini |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 554 Csatolások: 0 Azonosító: 165653 offline
|
Szeretek ilyeneket olvasni de nem hiszek abban, hogy a lelkek visszajárnának a túlvilágról. Szerintem minden nemnormális jelenségnek van magyarázata, nem kell rögtön a szellemekre gyanakodni :)Trükkfelvételeket meg bárki csinálhat "kísértetekről".
2012. augusztus 16. 11:34
|
katherine132I L♥ove You Stefan forever ♥♥♥♥♥♥♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1787 Csatolások: 25 Azonosító: 178955 offline
|
nem ismerek olaszban lakom de itt van egy pár elhagyatott hely
2012. augusztus 16. 12:26
|
|
Kacsacsimpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 179835 offline
|
Engem érdekelnek az ilyen dolgok...Jó lenne elmenni valamelyik helyre
2012. augusztus 16. 21:40
|
|
Fashionista Hookerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 178129 offline
|
én inkább holnap állok neki olvasni, mert este nem a legjobb
félek...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: