Kísérteties helyek Magyarországon
2012. augusztus 14. 21:41
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Kíváncsi vagyok erre a helyekre. Szívesen elmennék és megnézném Őket...
2012. augusztus 15. 08:20
|
|
harry styles fan 13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline
|
macixdd
az tuti, hogy tényleg minél elöbb el fogok költözni ebből a KONTINENSből !!!! most totál para vagyok !!
Én is x'dddd de legalább én nem este olvastam
Nagyon beparáztam xd
Főleg mert este azt álmodtam h a házunkba vagyunk a tesómmal és felkapcsolt a tv.lementem h mi a f*** xd lekapcsoltam és visszamentem a galériára.És ott volt egy plüsscsontváz ami kinyújtotta a karját és hozzám ért
És megijesztett egy szellem 
beszarok x'ddd
az tuti, hogy tényleg minél elöbb el fogok költözni ebből a KONTINENSből !!!! most totál para vagyok !!
Én is x'dddd de legalább én nem este olvastam
Nagyon beparáztam xd
Főleg mert este azt álmodtam h a házunkba vagyunk a tesómmal és felkapcsolt a tv.lementem h mi a f*** xd lekapcsoltam és visszamentem a galériára.És ott volt egy plüsscsontváz ami kinyújtotta a karját és hozzám ért
beszarok x'ddd
2012. augusztus 15. 08:24
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline
|
És lehet h anyukám testvére ott lakik a Pozsonyi utcai lakótelepnél
és azt már én is láttam nappal! Nagyon ijesztő már úgy is
2012. augusztus 15. 09:27
|
|
mystarRandom |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 394 Azonosító: 128453 offline
|
haha a boszorkányszigetről tanúsíthatom , hogy akár nappal akár este vagy ott csak a részeg vagy nagyon beállt emberek hangját hallhatod a boszorkányok már messze járnak..
2012. augusztus 15. 10:29
|
|
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline
|
Én szivesen elmennék ezekre a helyekre
2012. augusztus 15. 11:33
Én is megnézném ezeket és nem annyira ijesztőek !
2012. augusztus 15. 13:42
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
jó kis cikk, kár hogy ilyen rövid, jó lenne elmenni valahova ezek közül (persze nem egyedül). asszem a Pozsonyi utcai lakótelep benne volt egyszer a Fókuszban is
2012. augusztus 15. 14:05
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet
Ilyen például a bekapcsolódó televízió esete is.. a villany magától lekapcsolódott
Ez mind hülyeség. Szeretnék hinni benne, hogy léteznek ilyen dolgok, mert tök para lenne, de ezekre mindre van magyarázat: éjszaka ráfeküdt a távirányítóra, a másiknál pedig valószínűleg elment az áram.
Idézet
Egy nő képeket készített egy kiállítási rendezvényen, amikor észrevett az egyik fotón egy nem odaillő dolgot. Egy idegen árnyszerű arcot vélt felfedezni a képen.
Felmentem az Ó-Ebergényi-kastély hivatalos oldalára. Találtam egy zip fájlt, ami tartalmazza ezeket a képeket, na mondom letöltöm. Persze kaptamegy 404-es hibát... helyette kiadott szintén a hivatalos oldalon egy egy Pina colada és egy Vodka martini receptet. Szóval nemcsoda, ha ilyeneket látnak az emberek.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. augusztus 15. 14:32
Szerintem egyik sem ijesztő..Én pedig elég ijedős vagyok de mostanában legyőzöm a félelmeimet. Szívesen elmennék megnézni valamelyiket...
2012. augusztus 15. 15:23
|
|
|
Én elmennék pár jó barátommal 
Tökre muris lenne
Tökre muris lenne
2012. augusztus 15. 16:53
|
|
Skrill3xGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 181527 offline
|
Az elso kettotol en is beparaztam de a masik az semmi!!!!!!!!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.