Miley Cyrus brutálisan levágatta a haját!
2013. február 03. 09:59
|
|
sehi102 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 990 Csatolások: 30 Azonosító: 187233 offline
|
hát nekem nem tetszik nem hiszem el miley térj már észre gyönyörű szép hajad volt ez még így elmegy de ezután pár héttel még rövidebbre vágatta a haját na az már túlzás és akkor nem jótékonykodásra használta fel !!
2013. április 28. 16:00
|
balogherikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 195651 offline
|
Nem is olyan rossz
2013. május 11. 11:58
|
|
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 695 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline
|
De legalább a Rákos Gyerekekért tette!
2013. október 10. 18:55
|
|
Hehheúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 212618 offline
|
Nekem nagyon tetszik! Így is úgy is szép!! bárhogyan csinálja! csak is azért kurvázza le mindenki mert féltékenyek!!! Csak felhívja magára a figyelmet mert a hannah montanaután mindenki leszartaa!!! Meg tök kedves hogy a rákos gyerekekért teszi
Én imádom őt!!
♥
2013. október 15. 05:57
Nekem így is tetszik! Én ugyanazt a Miley-t látom benne, aki volt, mert nem szakadt ketté. Igazából nagyobb sikereket ért el így, mint valaha, de én imádom őt!
2013. november 03. 13:20
|
|
Eleanor023új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 214698 offline
|
a háttérben az ott Liam?!
amugy ha neki tetszik akkor nekem is elvègre nincs beleszólásom!
2014. február 06. 16:22
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Hát növessze is a haját, mert úgy sokkal szebb, de most őszintén. Ha én valakit utálok, akkor azt lesz*rom, nem tudom, minek kell fikázni, ha egyszer utálod, akkor ne foglalkozz vele... :S
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: