Miley Cyrus brutálisan levágatta a haját!
2012. augusztus 28. 02:14
kicsit fura most így Miley... de előbb vagy utóbb úgy is meg kell szoknunk...de amugy meg tetszik az új frizura
2012. augusztus 28. 13:44
|
|
Demi starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 151195 offline
|
Szerintem nagyon szép tett volt tőle és sokan mondják h csúnya a haja meg minden de hát könyörgöm bárkivel előfordulhat ilyen h rákos lesz és kihullik a haja,ez ellen semmit sem lehet tenni,és lehet h Miley-nak nem illik ez a haj annyira de akkor is jó célból vágatta le...ám is hajból nem kell drámát csinálni,simán visszanő...
2012. augusztus 28. 16:52
|
|
alexavarga02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 184898 offline
|
nem olyan rossz !
2012. augusztus 29. 10:50
|
|
PoppyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.06. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 161693 offline
|
szerintem nagyon jó hogy így cselekedett, nekem nem tetszik annyira ez a hajviselet, de egyszerűen sugárzik belőle a boldogság, a határozottság, a függetlenség.. és ez nekem is mosolyt csal az arcomra
Nem kezdek szörnyülködni, mert szerintem sokan, sőt szinte senki sem tette volna meg ezt az ő helyében, mindenki félti/féltené a haját, de őt nem zavarta, tudta hogy jót tesz valakinek, és én így szeretem. Mert határozott, és mindent megtenne a jó cél érdekében. Ti megcsináltátok volna ezt? Kötve hiszem. -.- Ahelyett hogy szapulnátok, értsétek meg, hogy mi ennek a lényege, mert hogy nem a külső, az biztos. Nem kell hogy tetsszen nektek, nekem sem tetszik, de mélyebbre kell ásni, mielőtt rögtön jártatnátok a szátokat. Büszke vagyok rá, és magamra is, mert először én is elájultam, de végül megértettem hogy ez nem csak a divatról, kinézetről szól! Ennyi lenne, remélem hatással voltam az utálkozókra
2012. augusztus 30. 14:01
meglepődtem, de ha így jól érzi magát, akkor legyen.
picit fura, de szerintem egész jó
2012. augusztus 31. 18:27
|
|
vanisumegiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 185012 offline
|
hosszún a haja szebb!
2012. szeptember 02. 13:38
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Hát az még valahogy elmegy, hogy rövidre vágatta a haját, de azt is hallottam róla, hogy drogozik. Pedig a kedvenc sorozatom volt régen a Hannah Montana.
2012. szeptember 10. 13:23
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
nekem is tetszik. ez épp ami itt van nem annyira de mikor hétra fésüli szentem nagyon jó
2012. szeptember 15. 10:19
Most is kedvelem őt,de nekem nem tetszik,hoszzú haja sokkal jobb és szebb volt!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: