Miley Cyrus brutálisan levágatta a haját!
2012. augusztus 14. 20:25
|
|
babyNatasavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 107 Csatolások: 1 Azonosító: 180019 offline
|
szerintem ocsmány, de a lényeg hogy neki tetszik...
2012. augusztus 14. 20:46
|
|
ClaireFairyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 181896 offline
|
Olyan undorítóan nézz ki ezzel a hajjal
Hánynom kell ha ránézek. Borzalmas! De ezt nem értem ha rákellenes jótékonysági szervezetet támogatja akkor minek kellett a haját levágatnia ilyen ocsmányra?
Hánynom kell ha ránézek. Borzalmas! De ezt nem értem ha rákellenes jótékonysági szervezetet támogatja akkor minek kellett a haját levágatnia ilyen ocsmányra?
2012. augusztus 14. 20:50
|
|
Demzy_Lovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 179840 offline
|
Én nagyon büszke vagyok Mileyra,amiért a haját feláldozza a rákellenes alapítványnak.
Szerintem jól ál neki,csak még szokatlam meg furcsa egy kicsit,de ezért nem kell őt minden ocsmánynak meg ilyeneknek lehordani.
2012. augusztus 14. 20:56
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
hát,én mikor először megláttam,rendesen megijedtem...
de nagyon kedves tőle,hogy megvált a hajától,hogy másoknak segítsen
de nagyon kedves tőle,hogy megvált a hajától,hogy másoknak segítsen
2012. augusztus 14. 21:31
|
|
Marichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 218 Csatolások: 44 Azonosító: 134647 offline
|
Imádom Mileyt és ha neki így tetszik, akkor nekem is jó...és így is szép. Annyi, hogy még szokatlan, de úgyis vissza fog nőni egyszer, meg nem kell mindig csak kritizálni. Liamnek is tetszik és ez a lényeg.
2012. augusztus 15. 07:34
A hosszú jobban állt neki, de így is szép. Mindenki adja önmagát, és ha neki ez tetszik, hát legyen ilyen.
Nemes dolog volt tőle, hogy megvált a hajától.
2012. augusztus 15. 08:29
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
hát ez egy nemes gesztus meg minden , de ezzel , hogy lehet támogatni egy rákellenes szövetkezetet , max a pénzével tudná őket támogatni . . . egyábként olyan gyönyörű haja volt ... nem értem miért vágatta le -.-" igy most úgy néz ki , mint egy tranzsexuális ...
2012. augusztus 15. 08:45
|
|
Phoebe.disneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 176565 offline
|
Már nem azért de ennyi erővel kopaszra is levágathatta volna...nekem nem jön be..
2012. augusztus 15. 09:31
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
hú..hát..én nemvagyok miley utáló..mégese teccik annyira..nemannyira illik nei..de azért szép tőle,h támogatja a rákos betegeket
2012. augusztus 15. 10:17
|
|
Petra Petrussúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 179113 offline
|
diacskaaa
igazad van.!
igazad van.!
2012. augusztus 15. 11:56
Idézet (Sassy0102 @ 2012.08.14. 20:56)
Fúúúúúúújj,büszke lehet rá hogy ilyen ocsmányra vágatta a haját.
Na igen, mert te biztosan szebb vagy nála, igaz?
Idézet
Ocsmány az a pulcsi /:
Itt egyáltalán nem a pulcsiról volt szó, ajánlom, hogy olvasd el a cikket, mielőtt hozzászólást írsz.
Idézet
Már nem azért de ennyi erővel kopaszra is levágathatta volna...nekem nem jön be..
Komolyan mondom, az ilyen hsz-ek úgy fel tudnak idegesíteni. Miley nem azért vágatta le a haját, hogy mindenkinek tetsszen, hanem jótékony célból!
A többiekre pedig nem szólok semmit..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.

0 felhasználónak tetszik: