Miley Cyrus brutálisan levágatta a haját!
2012. augusztus 14. 15:07
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Idézet (vasasreka8 @ 2012.08.13. 12:04)
És te sem tudnál kihagyni egy alkalmat se, hogy belém köss.
És igazad van, Selenának ez tényleg nem jutna az eszébe, ő anélkül szokott embereken segíteni, hogy bolondot csinálna magából. 
Fú ember! Komolyan mondom, hogy te nem vagy normális!
2012. augusztus 14. 15:09
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
háát elég szokaatlan
2012. augusztus 14. 15:10
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
+ ez csak haj,jót tett érdekében csinálta..a haj gyorsan megnő
2012. augusztus 14. 15:15
vasasreka8 írta:
És te sem tudnál kihagyni egy alkalmat se, hogy belém köss. laugh.gif És igazad van, Selenának ez tényleg nem jutna az eszébe, ő anélkül szokott embereken segíteni, hogy bolondot csinálna magából. smileeee.gif
És neked is igazad van Selenának eszébe sem juta hogy levágná a haját mert Ő annyira félti az Ő gyönyörű szép hosszú haját
hogy még egy rákellenes szervezetnek sem ajánlaná fel
Mivel Miss Selena Gomez csak is magával törődik mostanában
És te sem tudnál kihagyni egy alkalmat se, hogy belém köss. laugh.gif És igazad van, Selenának ez tényleg nem jutna az eszébe, ő anélkül szokott embereken segíteni, hogy bolondot csinálna magából. smileeee.gif
És neked is igazad van Selenának eszébe sem juta hogy levágná a haját mert Ő annyira félti az Ő gyönyörű szép hosszú haját
2012. augusztus 14. 15:29
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Amikor megláttam, hogy kicsit levágatta a haját és befestette szőkére, az tetszett, jól állt neki. Ez a haj szerintem nem áll neki jól. Talán egy leszbikusnak igen, de neki nem. A régi sokkal jobb volt.
2012. augusztus 14. 16:09
|
|
Dance Of Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 170236 offline
|
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:||||||| Ez ocsmány!!!! :@@@@@@@
2012. augusztus 14. 16:12
|
|
Ladike 007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 95 Csatolások: 62 Azonosító: 178618 offline
|
Nekem ez nem tetszik.......
2012. augusztus 14. 16:39
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Jó, bevallom nekem sem különösebben tetszik, mert szerintem úgy néz ki mint egy középkori pap, már csak egy csuhát kéne ráadni! De, ez csak az én véleményem, a haj Miley tulajdona gyakorlatilag, szóval azt csinál vele, amit akar és ha neki tetszik, hát akkor viselje egészséggel!
Mindenki törődjön a maga dolgával! Szerintem ez nem botrány, csak egy merészebb stílusváltás, idővel úgyis mindenki megszokja!
Mindenki törődjön a maga dolgával! Szerintem ez nem botrány, csak egy merészebb stílusváltás, idővel úgyis mindenki megszokja!
2012. augusztus 14. 16:52
|
|
MarsiGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 144564 offline
|
Háát...az tuti hogy én nem vágattam volna le a hajamat az esküvőm előtt...amúgy meg Miley-nak szinte minden jól áll...ez se olyan rossz szerintem.
A lényeg hogy neki tetszik.
2012. augusztus 14. 17:03
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
NEM JÓTÉKONYSÁGBÓL CSINÁLTA!!!!!!!
Nagyobb Mileys hírforrások megerősítették h ez csak valamelyik fan agyszüleménye volt...
Nagyobb Mileys hírforrások megerősítették h ez csak valamelyik fan agyszüleménye volt...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: