Miley Cyrus brutálisan levágatta a haját!
2012. augusztus 13. 16:55
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Lehet kancsi vagyok, de nekem tetszik, szerintem jól áll neki.
nem értem, másoknak miért kell "undorító"-zni.. Írja le, hogy nem jó, azt kalap-kabát..
2012. augusztus 13. 16:56
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
úristeeeen
O de undorítóóó...
2012. augusztus 13. 16:58
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Hát... én imádom Miley-t meg a haját, de ez most egy kicsit meglepett. Egyáltalán nem áll jól neki, de..! Majd visszanő, ha pedig így akarja hagyni, akkor szíve joga. Miley egy igazi vagány csaj, simán bevállalhat egy ilyen frizurát is, mert az ő arca annyira gyönyörű, hogy mindenhogy tud szép lenni. Egy célt támogat ezzel, igazi nemes szándék vezérli, és ez az én szememben nagyon tiszteletreméltó. Nagyon jó szívű lány, és most hogy ezt megcsinálta önzetlenségből, így is csak a támadásokat kapja. Tisztelet a kivételnek! Miért kell folyton bántani? Miért kell folyton azt nézni, hogy mivel lehet újabban cikizni? Ez igazán szánalmas. Ő egy nagyon jó ember, aki folyton segít másikon.
Ezt kéne figyelembe venni, és nem azt, hogy így egyesek szerint mennyire " ronda ".
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2012. augusztus 13. 16:59
Csak szerintem néz ki úgy, mint Malfoy a Harry Potter-ből?
2012. augusztus 13. 17:00
Idézet (Vegas @ 2012.08.13. 16:20)
Szerintem pedig ésatöbbi
Tehát amíg nem írok 'cikkeket' (van vmi kvóta? 5 cikk után nem néznek le, 10 után talán számít is vmit a véleményem) addig le vagyok sz*rva?
2012. augusztus 13. 17:00
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Senkinek semmi köze hozzá,hogy milyen haja van.Neki tetszik az a lényeg.Nekem nem,ez van,szerintem egyáltalán nem szép így.
De ettől még nem lesz undorító.Mi bajotok van nektek?
Abban azonban biztos vagyok,hogy még hiányolni fogja a hosszú haját.Viszont a szőke azért jól áll neki
Abban azonban biztos vagyok,hogy még hiányolni fogja a hosszú haját.Viszont a szőke azért jól áll neki
2012. augusztus 13. 17:01
|
|
faniiúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.06.10. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 177600 offline
|
Szerintem nagyon nem áll jól neki, imádom Mileyt, és ezek után is még szerettem, de rossz ötlet volt ennyire levágatni a haját, a régi sokkal jobban állt neki!!! :///
2012. augusztus 13. 17:04
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
"Klauu98
és még mindig azt mondjátok hogy ő a példaképetek?? -.-"
Igen, de gondolom nem olvastad a cikket. Ezt egy jó ügyért cselekedte...imádom az olyan embereket akik el sem olvassák a cikket és úgy ítélkeznek. Szerintem remek példakép. Sok-sok beteg embernek segített vagy a nélkülözőknek is nyújtott támogatást. A melegeket támogatja és állatokat ment meg. Senkit sem ítél el és meri követni az álmai és ön magát adni. A dalaiban annyi érzés van, hogy meg sem tudom fogalmazni mennyire sok erőt ad a zenéjével. A hangja élőben is épp olyan jó mint a stúdió felvételen és ha ez nem lenne elég imádom a stílusát is, mert egyedi és különleges.
és még mindig azt mondjátok hogy ő a példaképetek?? -.-"
Igen, de gondolom nem olvastad a cikket. Ezt egy jó ügyért cselekedte...imádom az olyan embereket akik el sem olvassák a cikket és úgy ítélkeznek. Szerintem remek példakép. Sok-sok beteg embernek segített vagy a nélkülözőknek is nyújtott támogatást. A melegeket támogatja és állatokat ment meg. Senkit sem ítél el és meri követni az álmai és ön magát adni. A dalaiban annyi érzés van, hogy meg sem tudom fogalmazni mennyire sok erőt ad a zenéjével. A hangja élőben is épp olyan jó mint a stúdió felvételen és ha ez nem lenne elég imádom a stílusát is, mert egyedi és különleges.
2012. augusztus 13. 17:07
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Mileynak nagyon jól áll a szőke haj, de ez a rövid most annyira nem tetszik. Viszont az a lényeg hogy jó ügy érdekében tette, és ha neki tetszik így, én elfogadom. #SMILER
2012. augusztus 13. 17:09
|
|
Vicuska 117új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 168896 offline
|
annyira jól áll neki ez a haj 
én imádom a hangját is meg magát a csajszit is nem értem h miért kell egyből vádaskodni meg utálkozni -.-"
én imádom a hangját is meg magát a csajszit is nem értem h miért kell egyből vádaskodni meg utálkozni -.-"
2012. augusztus 13. 17:15
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
Imádom <3 aki meg nem olvasta el a cikket az ne írjon komit.. ügye >>> dzse !!!! És még pluszba jótékonykodásból is tette
ez über király
egy rossz szavatok nem lehet!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.