Idézet (Solarian @ 2012.08.13. 15:57)
"brutálisan levágatta"
Átlagos rövid hajnak néz ki, semmi extra. Szánom azokat a szerencsétlen emberutánzatokat akik azon képesek kiakadni (nemhogy hírként közölni) hogy valaki levágatta a haját.
Szánalmasok vagytok
Átlagos rövid hajnak néz ki, semmi extra. Szánom azokat a szerencsétlen emberutánzatokat akik azon képesek kiakadni (nemhogy hírként közölni) hogy valaki levágatta a haját.
Szánalmasok vagytok
Szerintem pedig épp az a szánalmas, aki úgy minősít le embereket, miközben azt sem tudja kik azok. Emberutánzat? Azt kell hogy mondjam, én írtam egy cikket, és engedélyezték az oldal hírmoderátorai, vagy Freeze. Nem tudom egy cím miatt hogy lehet azt hinni, hogy a cikk írója kiakadt a dolgon. Egyébként is, ez hír. Képzeld el, hogy Amerikába ilyen hírek is kerülhetnek az újságok címlapjaira. Ha nem én, akkor más úgy is megírta volna. Amúgy meg, írj te is egy cikket, aztán nekem az lesz az első, hogy átolvasom, és kritizálom, mert én már írtam párat, de lám te még egyet sem írtál, így nem értem mi a problémád. Ha pedig visszaolvastál volna leírtam a véleményem, és kérdezd azokat, hogy miért akadtak ki, akik ilyen féleszű kommenteket írtak, és mellőzd azt, hogy engem minősítesz le. Na most ki a szánalmas?

0 felhasználónak tetszik: