Miley Cyrus brutálisan levágatta a haját!
2012. augusztus 13. 15:47
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Rémesen néz ki, amúgy is érdekes arca van, így meg aztán pláne... talán ha sötétebb lenne a haja akkor egy fokkal jobb lenne. De így szörnyű.
2012. augusztus 13. 15:48
Ez nagyon szép tőled Miley!De még is mért kellett le vágni????Meg értem de ááááá inkább nem is mondog semmit!Most úgy néz ki mint egy nem tom mi!!!!
2012. augusztus 13. 15:50
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
A sztráok közül Miley haja volt a kedvencem. Olyan gyönyörű,erős, hosszú,sokszor hullámos haja volt. Mindig mondtam, h bárcsak ilyen hajam lenne.
Ez engem kicsit meglepett. Sokkal nőiesebb volt hosszabb hajjal. De nagyon szép tőle,h rákellenes dolog miatt. És ha ő így érzi magát szépnek, és jól, akkor tökéletes így ahogy van ez az egész :')
Liam vajon miz szólt? :'D
Ez engem kicsit meglepett. Sokkal nőiesebb volt hosszabb hajjal. De nagyon szép tőle,h rákellenes dolog miatt. És ha ő így érzi magát szépnek, és jól, akkor tökéletes így ahogy van ez az egész :')
Liam vajon miz szólt? :'D
2012. augusztus 13. 15:57
"brutálisan levágatta"
Átlagos rövid hajnak néz ki, semmi extra. Szánom azokat a szerencsétlen emberutánzatokat akik azon képesek kiakadni (nemhogy hírként közölni) hogy valaki levágatta a haját.
Szánalmasok vagytok
Átlagos rövid hajnak néz ki, semmi extra. Szánom azokat a szerencsétlen emberutánzatokat akik azon képesek kiakadni (nemhogy hírként közölni) hogy valaki levágatta a haját.
Szánalmasok vagytok
2012. augusztus 13. 15:58
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát, ez brutálisan rosszul áll neki.
2012. augusztus 13. 16:00
Nem értem miért kell ezt ennyire felfújni...nem csak Miley az aki azért vágatta le a haját h erőt adjon a rákosokna...egy csomó átlagos ember megteszi ugyanezt és mégsem fújják fel sőt nem is érdekel senkit...több mint 1 éve azért piszkálták egyesek h 24000$-t költött póthajra ahhelyett h jótékony célra fordította volna...most meg azért piszkálják mert jótékonykodott...én is utálom Miley-t de azért ez az ő dolga és nem arról szólt ez a hajvágás h szép legyen hanem arról h segíteni tudjon és én ezért mondom h jó a haja...ha csak a semmiért vágatta le volna azt mondanám szar...de most a célt kell figyelembe venni
2012. augusztus 13. 16:07
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Nagyon szép a képeken!
2012. augusztus 13. 16:10
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (BellaLove @ 2012.08.13. 15:57)
Madhatter : igen!!! Még Jessie J haja elmegy de már az ilyen haj?? Akkor is majdnem hánytam mikor a part of me-t néztem...
Anyukámnak is rövid a haja. Köszönöm ezt a szép kommentet.
2012. augusztus 13. 16:16
ki a francot érdekel ez a mayle mit tudom én ki csoda!!!!!!!!!!!!!!44
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: