Miley Cyrus brutálisan levágatta a haját!
2012. augusztus 13. 14:44
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
jézus de szaaaar nah itt már nem leszesküvőőő
2012. augusztus 13. 14:49
Hát ez nagyon szép gesztus volt Miley-tól,és nem az a lényeg hogy milyen lett a haja hanem az hogy ezzel segíteni akar még ha nem is ér vele el sokat.De megpróbálja.És ha így jól érzi magát akkor miért ne? Semmi értelme kigúnyolni a haját mert szerintem nem sokatok lett volna rá képes,hogy hosszú hajról ilyen rövidre váltson nem de?!
2012. augusztus 13. 15:01
|
|
minnie.mouseeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 182455 offline
|
Nagyon szép gesztus tőle, hogy jótékonykodik
Mondjuk szerintem nem áll valami jól neki ez a haj, bár lehet, hogy csak még fura így röviden.. De ha ő így érzi jól magát, akkor ámen ;D
2012. augusztus 13. 15:05
|
|
Linkin Parkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 176642 offline
|
Szerintem hosszú barna hajjal jobban nézett ki
2012. augusztus 13. 15:05
hű Oo hát nem rossz, de a hosszú haj jobban állt neki.
2012. augusztus 13. 15:07
Szép dolog volt ez tőle, és még jól is áll neki. Egyébként is az ő feje, azt csinál vele amit akar. Az a legviccesebb, hogy egyesek elkezdik azért utálni mert más lett a haja. xD Szánalmasak itt néhányan...
2012. augusztus 13. 15:10
Nekem nem tetszik rövid hajjal! 
De ugyanúgy szeretem,és tisztelem,mint eddig
De ugyanúgy szeretem,és tisztelem,mint eddig
2012. augusztus 13. 15:10
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Miley szép akkor is ha hosszú ha rövid a haja. Engem nem érdekel én feltétel nélkül szeretem. Akik e miatt elfordulnak tőle azok sosem voltak igazi rajongói. Nekem is jobban tetszetta hosszú haja, de ha Miley így érzi jól magát akkor ezt kellett tennie. Bármit is tesz én maximálisan támogatom
2012. augusztus 13. 15:14
Évekig ugyan olyan volt a haja, nem árt egy kis változtatás. És ha ezt jótékonyságból tette, az mégjobb!
2012. augusztus 13. 15:15
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
Orsii.Miley26
Szerintem meg nagyon nem az a lényeg,hogy ettől meggyógyulnak a betegek,vagy sem,hanem az,hogy ő áldozatot hozott akkor is,ha tudta,hogy nem segíthet.Sokan csak azt mondják,h ez nem ér semmit,de ő mégis megtette.Ti vajon képesek lettetek volna erre? hmm?..-.- szerintem egyikőtök se.Lehet,hogy nem segít vele semmit,de átéli a helyzetet...!!..szóval inkább kussoljon az,aki szerint ez semmit nem ér.Másoknak ez ad erőt.
Mindenkinek azon van a hangsúly,hogy milyen csúnya lett rövid hajjal...nem értitek meg,hogy ő nem szép akart lenni..ő segíteni akart,még ha ezzel nem is tud,akkor is egy gyönyörű szándék vezérelte.Érdekel,hogy erre a sok kis sztárocska nem volt képes,csak Miley.
Szerintem szánalmas,ahogy egyesek,mint például vasasreka8 vagy ki,csak röhög rajta.Az ő drága sztárocskája ezt nem volt képes megtenni.Szerintem szép dolog volt Mileytől...hogy ki mit mondd...hát nem hiszem,hogy Miley-t érdekli.Nem az a lényeg,hogy szép legyen..hanem hogy ezzel mit akart elérni,hogy ezzel segíteni akart!
Szerintem meg nagyon nem az a lényeg,hogy ettől meggyógyulnak a betegek,vagy sem,hanem az,hogy ő áldozatot hozott akkor is,ha tudta,hogy nem segíthet.Sokan csak azt mondják,h ez nem ér semmit,de ő mégis megtette.Ti vajon képesek lettetek volna erre? hmm?..-.- szerintem egyikőtök se.Lehet,hogy nem segít vele semmit,de átéli a helyzetet...!!..szóval inkább kussoljon az,aki szerint ez semmit nem ér.Másoknak ez ad erőt.
Mindenkinek azon van a hangsúly,hogy milyen csúnya lett rövid hajjal...nem értitek meg,hogy ő nem szép akart lenni..ő segíteni akart,még ha ezzel nem is tud,akkor is egy gyönyörű szándék vezérelte.Érdekel,hogy erre a sok kis sztárocska nem volt képes,csak Miley.
Szerintem szánalmas,ahogy egyesek,mint például vasasreka8 vagy ki,csak röhög rajta.Az ő drága sztárocskája ezt nem volt képes megtenni.Szerintem szép dolog volt Mileytől...hogy ki mit mondd...hát nem hiszem,hogy Miley-t érdekli.Nem az a lényeg,hogy szép legyen..hanem hogy ezzel mit akart elérni,hogy ezzel segíteni akart!
Szerintem fölöslegesen járatod olyanoknak a szád, akik nem értik meg
Különösebben nekem se jön be a haja, de azért jól áll neki, bár ha sötét lenne még jobban. Biztos vagyok benne, hogy nem csak azért érzi jól magát a bőrében, mert szereti új haját, hanem azért is, mert tudja, hogy erőt add másoknak. Tisztelem Mileyt ezért
UI a fújozóknak: A haj még visszanő!
2012. augusztus 13. 15:16
|
|
mihok bogiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.22. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 161016 offline
|
nekem nem tetszik rövid hajjal!!
2012. augusztus 13. 15:17
|
|
Enikőőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 168977 offline
|
Nézegetem a hozzászólásokat, és néhány itt olyan nagyon mélyen buta. Miért kell egyből azt mondani rá, hogy ronda? A szépség relatív. Ti utálkodok (akik lerondázták, és le undorítózták) biztos mind nagyon szépek vagytok .. -.-" Aki nem szereti őt, az ne kommenteljen hülyeségeket, a rajongói meg egy hajvágás után is szeretni fogják.
2012. augusztus 13. 15:21
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Enikőő totál igazad van!!
grat!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: