Miley Cyrus brutálisan levágatta a haját!
2012. augusztus 13. 14:22
Gyönyörű *-*
És nagyon szép tőle hogy egy rákellenes jótékonysági szervezetet támogat. : )
És nagyon szép tőle hogy egy rákellenes jótékonysági szervezetet támogat. : )
2012. augusztus 13. 14:27
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
elég...fura lett:))
a hosszú haj sokkal előnyösebb neki
a hosszú haj sokkal előnyösebb neki
2012. augusztus 13. 14:31
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Szerintem meg nagyon nem az a lényeg,hogy ettől meggyógyulnak a betegek,vagy sem,hanem az,hogy ő áldozatot hozott akkor is,ha tudta,hogy nem segíthet.Sokan csak azt mondják,h ez nem ér semmit,de ő mégis megtette.Ti vajon képesek lettetek volna erre?
hmm?..-.- szerintem egyikőtök se.Lehet,hogy nem segít vele semmit,de átéli a helyzetet...!!..szóval inkább kussoljon az,aki szerint ez semmit nem ér.Másoknak ez ad erőt.
Mindenkinek azon van a hangsúly,hogy milyen csúnya lett rövid hajjal...nem értitek meg,hogy ő nem szép akart lenni..ő segíteni akart,még ha ezzel nem is tud,akkor is egy gyönyörű szándék vezérelte.Érdekel,hogy erre a sok kis sztárocska nem volt képes,csak Miley.
Szerintem szánalmas,ahogy egyesek,mint például vasasreka8 vagy ki,csak röhög rajta.Az ő drága sztárocskája ezt nem volt képes megtenni.Szerintem szép dolog volt Mileytől...hogy ki mit mondd...hát nem hiszem,hogy Miley-t érdekli.Nem az a lényeg,hogy szép legyen..hanem hogy ezzel mit akart elérni,hogy ezzel segíteni akart!...
Mindenkinek azon van a hangsúly,hogy milyen csúnya lett rövid hajjal...nem értitek meg,hogy ő nem szép akart lenni..ő segíteni akart,még ha ezzel nem is tud,akkor is egy gyönyörű szándék vezérelte.Érdekel,hogy erre a sok kis sztárocska nem volt képes,csak Miley.
Szerintem szánalmas,ahogy egyesek,mint például vasasreka8 vagy ki,csak röhög rajta.Az ő drága sztárocskája ezt nem volt képes megtenni.Szerintem szép dolog volt Mileytől...hogy ki mit mondd...hát nem hiszem,hogy Miley-t érdekli.Nem az a lényeg,hogy szép legyen..hanem hogy ezzel mit akart elérni,hogy ezzel segíteni akart!...
2012. augusztus 13. 14:35
|
|
CatSmile1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 182786 offline
|
Én régen imádtam Mileyt,Ő volt a példaképem...de annyira megváltozott:/// Szerintem illik neki a szőke haj,csak nem kellett volna,ennyire rövidre levágatnia...de hát,Ő tudja....
2012. augusztus 13. 14:36
Nem kedvelem kimondottan Miley-t, de szerintem még jól is áll neki ez frizura. Mellesleg, szerintem nem a rajongóinak kéne eldönteniük, hogy milyen haja legyen.
2012. augusztus 13. 14:37
nem bírom Mileyt..de nagyon szép gesztus volt tole:)
2012. augusztus 13. 14:39
OMG
nagyon nem áll jól neki O.o a hosszú haj előnyösebb
az sokkal jobban áll neki
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: