Miley Cyrus brutálisan levágatta a haját!
2012. augusztus 13. 12:59
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
tegnap végigkövettem amikor twitteren osztotta a képeket stb... én szabályos nem örültem neki. de most hogy megtudtam miért csinálta... WÁÁÁ *.* olyan aranyos volt tőle <3 jó célért tette ez a lényeg. nem kell utálni miatta
am sztem jövőhéten már póthajjal fog rohangálni Hollywood-ba... vagyis amikor ennek a támogatásos izének vége lesz *.* de én még igyis büszke vagyok Mileyra,eszméletlen jó példakép.és amikor először vágatta le a haját,énis levágattam ugyanolyanra mint neki van. bár ezt már nem fogom bevállalni mer neki van pénze több milliós póthajra,(mondjuk nekünk is lenne) de ezt akkor sem vállalnám be. a póthaj meg nem is jönne be nekem...
azért szívből remélem ez csak egy átmeneti hajstílusa,ha meg mégsem akkor hozzá kell szoknom. mondjuk én szomorú vagy mert olyan szép volt a cuki szőke haja,meg amikor összefogta az is olyan cuki volt :|| hiányozni fog nagyon nagyon nagyon
de remélem visszacsinálja majd! és igaza van: ő feje,ő élete,ő haja. csináljon vele azt ami neki tetszik. ez a fontos és nem az amit mi gondolunk. szerintem ő mindenhogyan gyönyörű,ezen semmi sem változtat. mondjuk szerintem ez annyira nem jó,de nekem ő mindig szép marad!
<3 *.*
2012. augusztus 13. 13:00
|
|
bvviktoria2011új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 90 Csatolások: 3 Azonosító: 154126 offline
|
Ez JUJ ohmy.gif
2012. augusztus 13. 13:01
|
|
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline
|
Nem áll jól neki, viszont rendes tőle a támogatás.
2012. augusztus 13. 13:02
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Hát ez egy nagyon rossz döntés volt. Nem áll jól neki. Az előző hajával nagyon szép volt, de így... Remélem hamarosan megnöveszti.
2012. augusztus 13. 13:05
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Miley támogatja a melegeket, ellenzi a rasszizmust, és azt gondolja, hogy a fekete srácok is dögösek. Ezenfelül támogatja a kövér embereket is. 10 millió dollárt adományozott jótékonysági célra, valamint most levágatta a haját, hogy támogasson egy rákellenes jótékonysági szervezetet. És mindenki azzal van elfoglalva, hogy milyen "csúnya"? Tudjátok mi a szép ebben a lányban? A lelke sugárzik a boldogságtól, a szeretettől, és a sok jótól, és ez mindenkit elvakít. Ennyire látszik, hogy mindenki csak a külsőről ítélkezik, és nem belülről.
2012. augusztus 13. 13:11
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
hát..ez nagyon nem jó :///
2012. augusztus 13. 13:12
|
Lora-girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 166423 offline
|
Lehet, hogy szerintetek nem áll jól neki, de nem tudom, hányan tennétek meg ugyanezt egy nemes célért!!! És pont ettől lesz szép!!! Köszi, Miley!!! <3
2012. augusztus 13. 13:12
Hihetetlen mikre képes (és ezt jó értelemben vegyétek
)Vegas hozzászólásából kéne olvasni azoknak, aki el van azzal foglalva, hogy hogy néz ki. Mindenki azt mondja a belső a fontos, és itt egy hatalmas szívű lányt láthatunk, akiből csak úgy ragyog a kedvesség és az önzetlenség.
(és itt ismét visszatértem, Vegas kommentjéhez.
)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: