Majka megvédte Seherezádét
2012. augusztus 13. 18:56
|
|
Sellykeh.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 140 Csatolások: 43 Azonosító: 151523 offline
|
Én a DJ-ket nem tartom semmire. Azok DJ-k akik lusták más munkát végezni. Seherezádé, pont ilyen. Jelentkezett a VV-be és azt hitte, hogy majd mikor lecseng akkor neki nem kell dolgoznia! Gratulálok az ilyen emberekhez..
2012. augusztus 13. 19:22
|
|
Maysúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 133381 offline
|
Kedves Sellykeh.! Nem akarok Beléd kötni, de én személy szerint ismerek olyan (nem ismert DJ-ket), akik nem csak a fellépésekből élnek, tehát hétköznap dolgoznak, hétvégén fellépnek. Viszont ezt a szőke macát semmiképp nem nevezném DJ-nek, mert csak vergődik a pult mögött... Ezt a csajt ÉN szánom, mert nem is akar dolgozni csak élni ebben igazad van! De légyszí ne általánosíts!
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. augusztus 13. 19:30
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Majka nagyon durván be lehetett tépve, miközben ezt nyilatkozta.
2012. augusztus 13. 19:37
na majka sem egy ki tudja mekkora rapper,ugyhogy bagoly mondja verébnek hogy nagy fejű.amugy nem tudom minek szólt egyáltalán bele a dologba mert nem öt csesztetik.szerintem ráindult seri-re.mást el sem tudok képzelni.
2012. augusztus 13. 20:24
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Nálam nem stílus,de megértem a DJ-ket,hogy fel vannak háborodva.
Az emberek nem is érzik magukat jól ebben a buliban,csak a pasik vannak meghalva a csajért...ennyi!
És valami érdekes azon kívül,hogy hozzányúlt egy kicsit a pulthoz,itt valami koktélt vagy ki tudja mit,meg táncolt,valami érdekes?Változatosság?
Ez?Semmi.Ezért nem járok bulizni.a zene is alapból förtelem,meg unalmas ha a DJ ilyen szemetesbe való.
Igazi DJ-k nincsenek már,csak celebek?Ha celebek,akkor bármit megtehetnek? És ezt még meg is fizetik?Ez szép...
Az emberek nem is érzik magukat jól ebben a buliban,csak a pasik vannak meghalva a csajért...ennyi!
És valami érdekes azon kívül,hogy hozzányúlt egy kicsit a pulthoz,itt valami koktélt vagy ki tudja mit,meg táncolt,valami érdekes?Változatosság?
Ez?Semmi.Ezért nem járok bulizni.a zene is alapból förtelem,meg unalmas ha a DJ ilyen szemetesbe való.
Igazi DJ-k nincsenek már,csak celebek?Ha celebek,akkor bármit megtehetnek? És ezt még meg is fizetik?Ez szép...
2012. augusztus 13. 21:06
Rendes volt Majkától hogy kiállt Seherezádéért, de attól még nem lesz ebben tehetséges a lány.
2012. augusztus 13. 21:54
Istenem....és ez miért jó? miármint ez a s***? Ez miért jó??? Ugyan az a ritmus ,ütem meg "paparappapapp"...Megőrülnék ha 2 percet itt kellene tartózkodjak! És a mai tiniknek ezzel f****l tömik a fejüket a szórakozó helyeken...ahelyett hogy igazi élvezhető zenét hallgatnának.Aminek van eleje, közepe, vége,tartalma, és mondanivalója, esetleg üzenete. De ezek a tuc-tuc moslékok...jézusom hogy lehet ezeket szteretni?????
1 felhasználónak tetszik:
IAmTheCheeseMaestro
2012. augusztus 14. 00:54
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Sose szerettem ezt a lányt, de kedves dolog volt Majkától:)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.