Majka megvédte Seherezádét
2012. augusztus 13. 10:47
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Én 1:37-nél kikapcsoltam a videót. Mi ez a borzalom? Mi ez, könyörgöm, MI EZ?!
2012. augusztus 13. 10:59
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Csak azért hívják fellépni mert bent volt a VV-be meg,hogy hogyan néz ki...!
2012. augusztus 13. 11:06
Most nem azért,de szerintem rohadt tehetségtelen ez a csaj..><"
2012. augusztus 13. 11:11
|
|
Cooki.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 176112 offline
|
Mi a fen e ez?? Ez valami borzalmas!! Igazat adok az összes DJ-nek aki kiakadt! Semmit nem tud ez a nő! Csak azért mert valakinek (elvileg) csinos a pofija, attól még nem lesz DJ közel sem!
Ennyit még én is meg tudok tenni, amit ő ott csinált!
Ennyit még én is meg tudok tenni, amit ő ott csinált!
2012. augusztus 13. 11:17
Ez a csaj minden csak nem DJ. Szenvedés volt végignézni az előadását.
2012. augusztus 13. 11:19
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Ő Dj? ez nagyon vicces
csak rázza mágát
2012. augusztus 13. 11:19
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
istenem azon a videón úgy táncol mint aki bevan szívva XDDDDD lehet azóta már jobban belejött :'DDD majka meg azt véd meg akit akar xd
2012. augusztus 13. 11:32
Seherezádé egy nagy senki, semmi tehetsége sincs a DJ szakmához, csak el van szállva magától mert szerepelt a való világban és azt hiszi hogy ezzel már valaki. Őszintén én az összes való világost egy senkinek tartok, mert nem érnek semmit és azt nem értem h őket miért pénzelik, én tom azt amit ők és nekem egy fillért sem fizetnek, ez a nőszemély meg dj-skedik közben nem is ért hozzá és gondolom nem minimálbért kap.
2012. augusztus 13. 11:39
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Idézet (Kiim @ 2012.08.13. 10:47)
Majkával nem lenne bajom, ha ő olyan "szakmát" választott volna anno, ami mellől most beszélhetne így a egy másik ágról. DE! pont ő, aki kiesett egy VV-ből, semmi köze nem volt a raphez, Dopeman felkarolta, ő meg szembeköpte, és most ő próbál bevédeni ilyen Seherezádé féléket ?
Hagyjuk már, könyörgöm tisztelettel!
Az ózdi rapper...
Seherezádén egyértelműen látszik, hogy szegény pára azt sem tudja milyen rendezvényen van.
Csak csápol ott a pult mögött, a közönség meg tipikus halfejjel pislog ő meg kedvesen néha elsuhan a kezével a pult felett, mintha csinálna is valamit. Hatalmas buli lehetett. 
Seherezádén egyértelműen látszik, hogy szegény pára azt sem tudja milyen rendezvényen van.
Ennyi!
2012. augusztus 13. 11:46
majka csak azért védi őt mert ő is a vv-nek köszönheti hogy most "valaki"
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: