Tolvai Reni műkörmösnek tanul
2012. augusztus 12. 23:29
|
|
babyNatasavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 107 Csatolások: 1 Azonosító: 180019 offline
|
műkörmös... az aztán a munka
2012. augusztus 13. 01:07
|
|
Reniiiii97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 179885 offline
|
Kell mindenkinek egy másodállás,ha nem jönne össze neki az éneklés,mehet műkörmösnek
2012. augusztus 13. 10:19
|
|
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline
|
Nekem anyukám műkörmös és nem csak a körömépítést kellett megtanulni hanem anatómiát,bőrgyógyászatot és vállalkozási ismereteket is kellett tanulnia. Egyáltalán nem alábecsülendő dolog ez a szakma, nem olyan egyszerű egy műköröm felépítése de aki csak az asztal másik végén ült vendég ként az ezt nem értheti, és nem is tudja hogy a körömépítésen kívül mennyi mindent kell megtanulni hozzá. Nem kis feladat, és nem értem hogy az ilyen 12-14 évesek mit ócsárolják mikor fogalmuk nincs arról, hogy milyen is 3 hónap alatt legalább 1 évnyi anyagot megtanulni.
2012. augusztus 13. 10:57
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Idézet (k.renáta @ 2012.08.13. 10:19)
Nekem anyukám műkörmös és nem csak a körömépítést kellett megtanulni hanem anatómiát,bőrgyógyászatot és vállalkozási ismereteket is kellett tanulnia. Egyáltalán nem alábecsülendő dolog ez a szakma, nem olyan egyszerű egy műköröm felépítése de aki csak az asztal másik végén ült vendég ként az ezt nem értheti, és nem is tudja hogy a körömépítésen kívül mennyi mindent kell megtanulni hozzá. Nem kis feladat, és nem értem hogy az ilyen 12-14 évesek mit ócsárolják mikor fogalmuk nincs arról, hogy milyen is 3 hónap alatt legalább 1 évnyi anyagot megtanulni.
Ott a pont, nekem is műkörmös az egyik ismerősöm...
Drukkolok Reninek, hogy sikerüljön neki megtanulnia a szakmát!
2012. augusztus 13. 11:07
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Hamar felmondott az énekléssel...!
2012. augusztus 13. 11:16
|
|
Cinteevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 138466 offline
|
Azért emberek olvassatok már!!
"Reni az új végzettsége ellenére sem tervezi jelenlegi életének feladásást, és saját szalon nyitását sem tervezi, hiszen az éneklésben látja továbbra is a jövőjét. Az újonnan megszerzett tudását így saját magán kívül csak a szűk baráti és családi köre élvezheti majd."
Semmi olyat nem írtak,hogy feladná az éneklést.Sőt nagyvalószínüséggel senki nem fog azzal eldicsekedni, hogy nekem Tolvai Reni csinálta a műkörmöm(KIVÉVE AKI A SZŰK BARÁTI ÉS CSALÁDI KÖRÉBE TARTOZIK) hisz nem áll szándékában szalon nyitása.
"Reni az új végzettsége ellenére sem tervezi jelenlegi életének feladásást, és saját szalon nyitását sem tervezi, hiszen az éneklésben látja továbbra is a jövőjét. Az újonnan megszerzett tudását így saját magán kívül csak a szűk baráti és családi köre élvezheti majd."
Semmi olyat nem írtak,hogy feladná az éneklést.Sőt nagyvalószínüséggel senki nem fog azzal eldicsekedni, hogy nekem Tolvai Reni csinálta a műkörmöm(KIVÉVE AKI A SZŰK BARÁTI ÉS CSALÁDI KÖRÉBE TARTOZIK) hisz nem áll szándékában szalon nyitása.
2012. augusztus 13. 11:17
|
|
Cooki.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 176112 offline
|
"babyNatasa
műkörmös... az aztán a munka"
Semelyik munka nem szégyen!!! Főleg nem a műkörmösi pálya, el nem tudod képzelni hogy (akik komolyan veszik) mennyit tanulnak rá!!
műkörmös... az aztán a munka"
Semelyik munka nem szégyen!!! Főleg nem a műkörmösi pálya, el nem tudod képzelni hogy (akik komolyan veszik) mennyit tanulnak rá!!
2012. augusztus 13. 14:25
Műkörmösnek? Hát én biztos nem annak tanulnék.
De kit mi érdekel...
De kit mi érdekel...
2012. augusztus 13. 15:16
Előttem hozzászólok nem azt mondta hogy feladja az éneklést csak azt hogy tetszik neki ez a körmös dolog és ezért hobbiszinten csinálja.
2012. augusztus 13. 17:05
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
csak annak jóóó !
2012. augusztus 13. 20:20
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
de gyorsan ott hagyta az éneklés én ha az ö helyébbe lettem volna nem montam volna le ijen könyen a zenéröl hát nem százas a csaj
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: