Kristen Stewart nagy mosollyal pózol
2012. augusztus 12. 18:21
Hát, most mi mást csináljon a képen, ha egyszer muszáj mosolyognia??
2012. augusztus 12. 18:37
Én nem értem, hogy ha ez a balhé előtt készült, akkor miért csak a szeptemberi újságban lesznek benne a képek? :/
Amúgy a Kristen megcsalta Robertet téma nagyon unalmas már! Én tartok tőle, hogy Kris kárt tesz magában. Amúgy Rob lelkét még mindig Katy Perry ápolja, és nem Reese... :/
Amúgy a Kristen megcsalta Robertet téma nagyon unalmas már! Én tartok tőle, hogy Kris kárt tesz magában. Amúgy Rob lelkét még mindig Katy Perry ápolja, és nem Reese... :/
2012. augusztus 12. 18:50
|
|
cady_heronúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 179701 offline
|
Nem értem hogy most miért is örvend közutálatnak Kristen. Ha megcsalta, akkor ez van, sok ember követ el hibát. Különben meg semmi sem biztos még, elvégre nyíltan, kamerába még Kristen és Robert sem erősített és/vagy cáfolt meg semmit, vagy igen? Csak "források" mondtak ezt meg azt.
2012. augusztus 12. 19:10
Vagy nagyon jó színész, vagy sikerült túltennie magát az egészen, vagy csak a média fújta fel ezt az egész megcsalósdit. Én bírom Kristent, és tök jók a képek. Látszik, hogy lesz_rja hogy más mit gondol vagy mond
2012. augusztus 12. 19:27
|
|
sophie_tothúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.10. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 183102 offline
|
Most komolyan, mintha nem csalna meg mindenki mindenkit a sztárok világában...
Azért, mert Robert Pattinson lett felszarvazva nem szörnyűbb ez a tény. Amúgy meg nem tudjuk, hogy Kristen, miért tette. Lehet, hogy a barátja nem foglalkozott vele. Én teljes mértékben csodálója vagyok Robertnek, de ha az én pasimat fogdosná naponta ötszáz csaj lehet, hogy én is elhanyagoltnak érezném magam egy idő után.
Azért, mert Robert Pattinson lett felszarvazva nem szörnyűbb ez a tény. Amúgy meg nem tudjuk, hogy Kristen, miért tette. Lehet, hogy a barátja nem foglalkozott vele. Én teljes mértékben csodálója vagyok Robertnek, de ha az én pasimat fogdosná naponta ötszáz csaj lehet, hogy én is elhanyagoltnak érezném magam egy idő után.
2012. augusztus 12. 19:57
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
még jó hogy mosolyog, legalább megkapta ezt a munkát és nem is vonták vissza tőle...
2012. augusztus 12. 20:38
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Jók lettek a képek !
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: