Kristen Stewart nagy mosollyal pózol
2012. augusztus 12. 16:46
|
|
papucsállatkaúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 183161 offline
|
Szakadok egyesek kommentárjain... komolyan, mintha személyesen ismernétek Kristent vagy bármelyik érintettet ebben az ügyben.
Ha új lenne a fotósorozat akkor is mosolyogna, tekintve, hogy ez a dolga, a fotós erre kéri. Különben is, ez csak pózolás. Ennyi.
Én kedvelem ezt a lányt, elég jó színésznő és szép is, nyilatkozatai alapján sincs vele semmi problémám. És rohadtmód sajnálom, hogy a média így tönkreteszi, miközben fene tudja, mi volt a háttérben VALÓJÁBAN... de hát a sajtósok meg ezért kapják a pénzt.
Ha új lenne a fotósorozat akkor is mosolyogna, tekintve, hogy ez a dolga, a fotós erre kéri. Különben is, ez csak pózolás. Ennyi.
Én kedvelem ezt a lányt, elég jó színésznő és szép is, nyilatkozatai alapján sincs vele semmi problémám. És rohadtmód sajnálom, hogy a média így tönkreteszi, miközben fene tudja, mi volt a háttérben VALÓJÁBAN... de hát a sajtósok meg ezért kapják a pénzt.
2012. augusztus 12. 16:52
Nem értem a mai embereket, nem azért kell őt megutálálni, mert megcsalta Robert-et, ezek szerint csak azért szereti több ember Kristen-t, mert ők Voltak Hollywood Álompárja vagy mi, ilyen hirtelen nem tudsz megutálni egy olyan embert akiért eddig odavoltál jó megváltozhat róla a gondolatod vagy véleményed de nem tudod nagyon megutálni ha eddig nagyon szeretted, jó én se bírom annyira Kristen-t csak tehetségesnek gondolom eddig is ez volt róla a véleményem ...
2012. augusztus 12. 16:54
Na és most szerinted mit csináljon? Álljon sírva, és tegyék közzé azt a fotót? Én nem értem ezt a felfogást...
2012. augusztus 12. 16:54
Amugy ez a kép télleg jól sikerült róla az előző véleményemet arra írtam hogy a több rajongókra mind1 ...
2012. augusztus 12. 17:05
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
hát remélem nem nagyon hat ki majd a Breakin Dawn part 2 preimereire ez a félrelépés.
2012. augusztus 12. 17:07
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
most legalább nem vág fapofát nem mintha bajom lenne vele. :'D ^^
2012. augusztus 12. 17:17
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
Itt legalább mosolyog. Furaaaaa.
2012. augusztus 12. 17:28
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Miért ne mosolyoghatna? Ha valaki megcsal valakit, akkor utána tilos mosolyognia...? :"D Amúgy jó kép.
És miért rontott volna el a tettével "mindent"? A Breaking Dawn tudtommal nem Kristen magánéleti problémáiról szól. Ha valakit érdekelt volna a film, és ezért nem nézi meg, azt csak sajnálni tudom.
És miért rontott volna el a tettével "mindent"? A Breaking Dawn tudtommal nem Kristen magánéleti problémáiról szól. Ha valakit érdekelt volna a film, és ezért nem nézi meg, azt csak sajnálni tudom.
2012. augusztus 12. 17:34
|
|
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline
|
Na és akkor ha megcsalta az ő dolga.
Semmi köze nincs a magánéletéhez senkinek és aki megutálja e miatt az azt jelenti hogy nem is nagyon szeretik annyira a rajongói.
Azért szerintem nagyon jó a képen.
Semmi köze nincs a magánéletéhez senkinek és aki megutálja e miatt az azt jelenti hogy nem is nagyon szeretik annyira a rajongói.
Azért szerintem nagyon jó a képen.
2012. augusztus 12. 17:41
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
Édes Istenem... most, nem értem miért ne mosolyoghatna???? És ha megcsalta, az csak az ő dolguk kéne lgyen, nem kellene senkinek sem beleszólni, sem a médiának, sem a barátoknak, sem senkinek..Kristen sajnálom a sok támadások miatt, hiszen más is csalta már meg a barátját és nem dőlt össze a világ! És kiváncsi lennék, hogy, ha Robert csalta volna meg Kristent, akkor is ekkora felhajtás lett volna, és őt is ennyien támadták volna??
2012. augusztus 12. 17:52
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
mert mit csináljon? síírjon?
egyébként, attól hogy itt nem látszik rajta (mivel ez a munkája végülis) még szenvedhet.. bár azt meg magának meg rupertnek köszönheti.. :S
egyébként, attól hogy itt nem látszik rajta (mivel ez a munkája végülis) még szenvedhet.. bár azt meg magának meg rupertnek köszönheti.. :S
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: