Starity

Kristen Stewart nagy mosollyal pózol

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 12. 15:21 #101
- törölt felhasználó -    
Idézet (krisztinah01 @ 2012.08.12. 14:53)
óóó istenem!! így hazugság, úgy hazugság!! és te ebben miért vagy olyan biztos??? talán ismered őket? személyesen? akkor a kisujjadból szopogatod h mindenki hazudik, mindenki szart kavar???
amúgy meg, az hogy kristen 22 éves, kib*szottul nem ok arra h csak úgy elnézzék neki ha félre lép... ez nem így működik angyalom, képzeld, nekem csak 2 éve van barátom, csak 18 éves vagyok, mégis tudom hogy ha van párom, akkor a többi pasi tabu, és szeretem és tisztelem is annyira a barátomat, életem szerelmét, hogyha 10 hapsi feküdne előttem pucéran álló f*szal, akkor is kibírnám.. erről csak ennyit, higyj amit akarsz, védd kristent ahogy csak bírod, de egy percig se legyél benne biztos hogy itt minden hazugság...
Rupertről meg annyir, hogy egyrészt igazad van, de nem tartam valószínűnek hogy rupert mászott volna kristenre, és "erőszakolta volna" hónapokig... ehhez bizony a te drága kristened is igen erősen kellett... nem írok többet a témához, akkor sem ha elmondasz minden kurvának, csak gondoltam gyorsan felvilágosítalak, hogy nem minden úgy van ahogy azt te a cuki fejecskéddel gtondolod (Y) Kristen UNDORÍTÓ ÉS ERKÖLCSTELEN dolgot művelt... és ez akkor is így van ha TE mást mondasz.

Egy cikkhez nem írok 2x hozzászólást, de most muszáj. Kimoshatnád a szádat "aranyom", mert elképesztően otrombán írkálsz. Már bocs, de nekem lesülne a képemről a bőr, ha így viselkednék lány létemre. Én is 18 éves vagyok, de veled ellentétben és tudok normálisan viselkedni! Ha már nyíltan mondasz/írsz véleményt, legalább legyen annyi tartásod, hogy normálisan fogalmazol. Te és a hozzád hasonlók a női nem szégyene!! mad.gif Nem kell válaszolni, nem is érdekel a válaszod, de ha már annyi okos 18 éves vagy, akkor vegyél vissza a cuki pofikádból és tanulj meg viselkedni. Lehet, hogy otthon senkit sem zavar, ha így viselkedsz, de szerintem a többség számára szánalomra méltó amit itt művelsz. A hozzád hasonlók miatt nézik semmi a korosztályunkat és a még fiatalabbakat. Úgy hogy mielőtt legközelebb véleményt írsz, gondold meg hogyan teszed azt! reklamalo.gif Ha még valaki ilyen jellegű hozzászólát tenne, annak annyit üzenek, hogy án is csalódtam Kristenben emiatt, de attól még nem kell őt pocskondiázni hónapokon át. Megkapta/megkapja érte a büntetését, de tovább kell lépni. Ennyi!
2012. augusztus 12. 15:27 #102
Luca1998
Luca1998
új tag

StátuszTwilight saga forever :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 43
Csatolások: 0
Azonosító: 173236
Remélem azért mindenkinek leesett, hogy kb. 2 HÓNAPJA volt ez a fotózás! Én mindenesetre kitartok Kristen mellett mert szerintem az egész megcsalás csak egy pletyka. Amiben persze éppen annyira nem lehetek biztos mint akik az ellentétét feltételezik. Ők és én sem ismerem személyesen Kristent, de azt tudom, hogy nem szabad mindent elhinni az újságoknak!! Mert az újság vagy éppen a staity-n cikket író tagok sem tudják biztosan, hogy mi is az igazság!
2012. augusztus 12. 15:31 #103
biebs
biebs
új tag

StátuszNo matter how talented you are not everyone is going to like you but that's life
Hozzászólás: 77
Azonosító: 181709
HeyAlice igen csak az ilyeneket mint ő mostmár nem látják szívesen sehol...épp ezért volt ez a fotózás 2 hónapja mivel most hülye lenne aki felkérne egyetlen egy képre is ..mert ahogy megcsalta Robertet vesztett mindet vele együtt máskor gondolkozzon el -.-
2012. augusztus 12. 15:31 #104
- törölt felhasználó -    
Nekem semmi bajom kristennel mindezek ellenére smileeee.gif
2012. augusztus 12. 15:31 #105
Ronnie95
Ronnie95

StátuszWhat is this place? The Maze.
Hozzászólás: 715
Csatolások: 59
Azonosító: 133924
Kövezzetek meg, de nekem tetszik ez a kép Kristenről biggrin.gif
2012. augusztus 12. 15:41 #106
- törölt felhasználó -    
ja, hogy ez mosoly.
2012. augusztus 12. 15:42 #107
- törölt felhasználó -    
Ronnie95 nekem is.smileeee.gif
2012. augusztus 12. 15:43 #108
- törölt felhasználó -    
OMG _nevet.gif
kész csatatér ami itt folyik, de most komolyan
már eleve az nevetséges hogy egy szimpla fotózásból kikerekedik hogy Kristen nem is bánkódik hiszen ott mosolyog vissza ránk a képeken, aztán kiderül hogy már hónapokkal ezelőtti _nevet.gif
és akkor ezután jön a kapálózás mindenbe hogy aki figyelmetlenül lehordta amikor még ezt nem tudta, azért mégis csak ő nyerjen, és előhuzakodik mással, mert kristen akkor is így meg úgy
de mégis mit vártok, hiszen hogy ne lovagolni ezen mindenki ha ilyen hatalmas veszekedések törnek ki
ideje lenne már hogy ez az egész mindenkiben leülepedjen, mert egyik percben azt szajkózzák az emberek h ez magánügy, nem kéne össze téveszteni a karrierjével, a másikban meg hát mindenki oszt mindenkit _nevet.gif
senki se tud semmit, csak a tényeket : Kristen félre lépett, Robert kiakadt, Rupert v ki nem lett kidobva, szerető felesége csak meg bocsátotta neki, de azért a dolgok sokkal többről szólnak,
addig oké hogy elmondja mindenki ez helyes e v rossz dolog volt, én is már elmondtam h sztem nem, más is már elmondta, de akkor hagyjuk már ezt, mert a végén Kristen megállás nélkül csuklani fog
talán a sztárok is egymást osszák a twitteren v mi? _nevet.gif mindenkinek meg van a saját élete, ne lovagoljuk már Kristenén éjjel nappal
ha meg idegesít vkit h ez a cikk nem is így van a képek régebbiek, akkor ezt kb 3 mondatban le lehet írni, aztán kész
azt hiszem a sajtónak nem nehéz kihasználnia ezt a botrányt, szemmel láthatóan vevők rá az emberek
2012. augusztus 12. 15:46 #109
- törölt felhasználó -    
Nagyon szép kép lett róla,szerintem. ^-^ De ez csak egy fotózási kép, nem azt jelenti hogy nem érdekli a történtek..
Na meg ha tényleg régi fotó, akkor pláne.
2012. augusztus 12. 15:49 #110
biebs
biebs
új tag

StátuszNo matter how talented you are not everyone is going to like you but that's life
Hozzászólás: 77
Azonosító: 181709
VampireDiares4ever bocsi meg kell kérdeznem jól vagy hogy ennyi nevetős smiley-t raktál egy bejegyzésbe biggrin.gif
2012. augusztus 12. 15:51 #111
- törölt felhasználó -    
biebs
ahha jól, csak megnevettet ami itt folyik
2012. augusztus 12. 15:54 #112
Tündiii
Tündiii
Hozzászólás: 1994
Csatolások: 228
Azonosító: 149865
Ronnie95- egyetértek, nekem sem. biggrin.gif biggrin.gif
2012. augusztus 12. 16:08 #113
Czuppon Mónika
Czuppon Mónika
visszatérő vendég

StátuszMindig azt csinálom amit nem kéne!
Hozzászólás: 396
Csatolások: 562
Azonosító: 90871
Most már kezd elegem lenni,a média cirkuszból!!!Ezt az állandó feszültséget és a megalázást ,folyamatosan hergelik a rajongókat és így a filmeseket.Mit csináljon már ez a csajszi,hogy elég legyen!Vágja fel az ereit vagy járjon pszihiáterhez,hogy békén hagyják!Megcsalta a pasiját,megbánta és kész.Hollywood-ban hány színész,rendező járkál úgy hogy playboynyuszikkal hempereg ,otthon meg a család várja!Álszent banda!!!
2012. augusztus 12. 16:09 #114
Jessica77
Jessica77
♥Peace♥™

Státusz♥ Harry Styles ♥ LA ♥ BTR ♥ summer ♥
Hozzászólás: 2633
Azonosító: 131949
Jó kép róla/róluk smileeee.gif heart.gif Kristen heart.gif
2012. augusztus 12. 16:20 #115
- törölt felhasználó -    
Luca1998 egyet értek veled
2012. augusztus 12. 16:31 #116
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Jé, mosolyog egy képen. Szenzáció. Azaz... hogy merészeli. Ez tényleg botrányos. /szarkazmus/
2012. augusztus 12. 16:34 #117
Alice-Crispy
Alice-Crispy
Jortegloria

Státusz: )
Hozzászólás: 1394
Csatolások: 12
Azonosító: 114049
Nagyon színvonalas és gyönyörű kép... Egyszerűen már 2 órája ezt nézem O.O és az a gyönyörű "naaagy" mosoly... Köszönjük a cikket -.-
2012. augusztus 12. 16:37 #118
Lilla98
Lilla98
♥Miley Ray Cyrus♥

StátuszThe Pretty Reckless - Zombie ♥♥♥
Hozzászólás: 1900
Csatolások: 88
Azonosító: 125752
Ennyit arról, hogy egész nap csak sír és nem is mosakszik... amúgy most miért baj az, hogy boldog? Ebben mi az extra. Csak azért, mert volt egy törése szomorkodjon a hátralévő életében. Amúgy én már azt is halottam, hogy ő lépett ki a filmből és a másik, hogy nem Katy Perry vigasztalja Robot? Nem mintha nagyon számítana.
2012. augusztus 12. 16:38 #119
- törölt felhasználó -    
A fenébe... nem kért engedélyt, hogy mosolyoghasson. -.-" Nem értem, minek fújják fel így Kristen ügyét. Ez már a média részéről és a Twilight készítőitől is szánalmas. Nem csak Kristen miatt néznek meg az emberek egy filmet..... Robnak, Taylornak és a többieknek is rengeteg rajongója van, nem is értem, mire fel ez a szemrehányás... Így tényleg sosem nyugszanak meg az emberek, ha valaki utólag mindig felháborodik Kristen bakiján.
2012. augusztus 12. 16:40 #120
Lilla98
Lilla98
♥Miley Ray Cyrus♥

StátuszThe Pretty Reckless - Zombie ♥♥♥
Hozzászólás: 1900
Csatolások: 88
Azonosító: 125752
Amúgy ezt a kabátot mintha már viselte volna egy fotózáson régebben.Vagy éppen ez a fotózás volt, de az már elég régen történt...hát ez szerintem csak egy újabb marhaság...vagy nem tudom. Komolyan kezdem azt hinni, hogy ez az egész "Kristen megcsalta Robot" dolog nem is igaz :/ O.o
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Sam Riley Sam Riley 7746.