Kristen Stewart nagy mosollyal pózol
2012. augusztus 12. 14:12
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Tud mosolyogni??
2012. augusztus 12. 14:15
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Eddig se szerettem,most se szeretem,és ezután se fogom,uh No Comment.
2012. augusztus 12. 14:17
Szerintem csak a hírnév kedvéért. Kristen soha nem tud mosolyogni!
2012. augusztus 12. 14:22
ezt nem nevezném mosolynak de ha erre kérte a fotós
2012. augusztus 12. 14:26
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
nemtudom mi ebbe olyan nagy dolog, szakítottak meg baj van a karrierjével de ez akár műmosoly akár igazi akkor se dől össze a világ... de am a pólója kicsit befigyel : dddddddd
2012. augusztus 12. 14:28
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
látszik rajta hogy eröltetett .. Kristen amúgy sem szokott túl sokszor mosolyogni, és miért éppen pont most tenné, mikor ilyen rossz helyzetben van ??!!
( xd
2012. augusztus 12. 14:28
|
|
doggirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 153570 offline
|
Jajj Istenem a cikk írójának is megmondanám a magáét!Egy újabb szarkavarás!!Ez a fotósorozat kb. 2 hónapos, és az egész felhajtás előtt volt!Amiről egyépként szintén megvan a véleményem!Ismét egy gyűlölödö cikk Kristennel szemben!Aki nem szerei, most röhög a markában, és örül, amiért végre van valami a miért ócsárolni lehet...Szánalmas emberek vannak!És az a baj hogy ilyne a többség!!Leszögezem hogy senki nem tudja hogy mi az igazság, csak a pletykák alapján gondolják azt ami!Én most nem azt mondom hogy ártatlan kis virágszál lenne, de a nyilatkozatok HAMISAK, mind két fél részéről!!!A képekhez hozzá van nyúlva elég erőteljesen, nem az mondom hogy hamisak, de ha nem lenne velük valami gubanc, akkor nem kellett volna ps-elni!Mosts okan azt mondhatják hogy vegyem le a rózsaszín szemüveget, és lássam reálisan a dolgokat!Erre csak annyit mondanék hogy én reálisan gondolkodom!Azok akik elhordják egy hülye r*bancnak, meg le k*rvázzák, azokat az embereket beállítanám a tükör elé, hogy nagyon alaposan gondolkodjanak el azon hogy miket vétettek már az életben!Hány embernek okoztak bosszúságot, bánatot, csalódást, mert biztos vagyok bene hogy volt már iylne!Senki sem tökéletes!Esetünkben csak annyi a különbség hogy sztárról van szó, akinek minden lépését árvús szemekkel figyelik, és a rohadt pénzhajhász, papik, mindent megtesznek annak érdekében hogy minél több zsozsóhoz jussanak, mások rovására!Az átlag emberek is követnek el még ennél nagyobb hibákat is csak nekik nem vágják a képébe nap mint nap.Meg van a véleményme azokról az emberekről is, akik minden szavát elhiszeik egy adott cikknek, mikor semmi valós nincsen benne a névelőkön kívül!Minden csak média fogás, a pénz, pénz, pénz és a PÉNZ!!!!Mert ugye bár ez a legfontosabb a világon....SZÁNALMAS!!! Mindenki Kristent hordja el mindennek, mikor nem ő tette tönkre a családja életét hanem az a Rupert, aki nem bírta a f*szát a badrágjában tartani!Biztos vagyok benne hogy nem kellett kényszeríteni smemire!Ebben aze gész felhajtásban ő a hibás, persze Kris is vétett, de könyörgöm 22 éves, és életében mindössze 2 pasija volt, hibázott...Na bummm, kövezzük meg....Az újságok meg ebból annyi pénzt szakítanak le amennyit csak tudnak....Én már ott tartok hogy ha meglátom a főcímet el sme olvasm, inkább tovább lapozom, akkor hiszek el bármit is ha azt az érintettek szájából hallom VIDEÓVAL!És mert én reálisan gondolkodom!!!Ha igaz minden, ami NAGYON NEM BIZTOS!!Akkor sem kell köpködni Stewartot,eléggé tanult már ő ennől!!Egy életre!!Szóval erről enyi a véleményem, többbet nem is szólok ehhez a témához hozzá, sót el sem olvasom a sok hazugságot, mert ebben a cikkben is minden szó HAZUGSÁG!!! Kristen: Támogatzlak csajszi, pármi is legyne, és ha igazán szerteik egymást Robabl túl élik ezt is! (ha már volt bármi is)!!!!!
2012. augusztus 12. 14:41
|
|
Vicky.Kvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 182569 offline
|
Kristen alapvól se mosolyog valami sokat...gondolom most van a legkevésbé kedve mosolyogni.:/ Én sajnálom hogy egy félrelépés miatt szinte mindenét elveszti..
2012. augusztus 12. 14:53
|
krisztinah01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 178144 offline
|
Idézet (doggirl @ 2012.08.12. 14:28)
Jajj Istenem a cikk írójának is megmondanám a magáét!Egy újabb szarkavarás!!Ez a fotósorozat kb. 2 hónapos, és az egész felhajtás előtt volt!Amiről egyépként szintén megvan a véleményem!Ismét egy gyűlölödö cikk Kristennel szemben!Aki nem szerei, most röhög a markában, és örül, amiért végre van valami a miért ócsárolni lehet...Szánalmas emberek vannak!És az a baj hogy ilyne a többség!!Leszögezem hogy senki nem tudja hogy mi az igazság, csak a pletykák alapján gondolják azt ami!Én most nem azt mondom hogy ártatlan kis virágszál lenne, de a nyilatkozatok HAMISAK, mind két fél részéről!!!A képekhez hozzá van nyúlva elég erőteljesen, nem az mondom hogy hamisak, de ha nem lenne velük valami gubanc, akkor nem kellett volna ps-elni!Mosts okan azt mondhatják hogy vegyem le a rózsaszín szemüveget, és lássam reálisan a dolgokat!Erre csak annyit mondanék hogy én reálisan gondolkodom!Azok akik elhordják egy hülye r*bancnak, meg le k*rvázzák, azokat az embereket beállítanám a tükör elé, hogy nagyon alaposan gondolkodjanak el azon hogy miket vétettek már az életben!Hány embernek okoztak bosszúságot, bánatot, csalódást, mert biztos vagyok bene hogy volt már iylne!Senki sem tökéletes!Esetünkben csak annyi a különbség hogy sztárról van szó, akinek minden lépését árvús szemekkel figyelik, és a rohadt pénzhajhász, papik, mindent megtesznek annak érdekében hogy minél több zsozsóhoz jussanak, mások rovására!Az átlag emberek is követnek el még ennél nagyobb hibákat is csak nekik nem vágják a képébe nap mint nap.Meg van a véleményme azokról az emberekről is, akik minden szavát elhiszeik egy adott cikknek, mikor semmi valós nincsen benne a névelőkön kívül!Minden csak média fogás, a pénz, pénz, pénz és a PÉNZ!!Mert ugye bár ez a legfontosabb a világon..SZÁNALMAS!!! Mindenki Kristent hordja el mindennek, mikor nem ő tette tönkre a családja életét hanem az a Rupert, aki nem bírta a f*szát a badrágjában tartani!Biztos vagyok benne hogy nem kellett kényszeríteni smemire!Ebben aze gész felhajtásban ő a hibás, persze Kris is vétett, de könyörgöm 22 éves, és életében mindössze 2 pasija volt, hibázott...Na bummm, kövezzük meg..Az újságok meg ebból annyi pénzt szakítanak le amennyit csak tudnak..Én már ott tartok hogy ha meglátom a főcímet el sme olvasm, inkább tovább lapozom, akkor hiszek el bármit is ha azt az érintettek szájából hallom VIDEÓVAL!És mert én reálisan gondolkodom!!!Ha igaz minden, ami NAGYON NEM BIZTOS!!Akkor sem kell köpködni Stewartot,eléggé tanult már ő ennől!!Egy életre!!Szóval erről enyi a véleményem, többbet nem is szólok ehhez a témához hozzá, sót el sem olvasom a sok hazugságot, mert ebben a cikkben is minden szó HAZUGSÁG!!! Kristen: Támogatzlak csajszi, pármi is legyne, és ha igazán szerteik egymást Robabl túl élik ezt is! (ha már volt bármi is)!!
óóó istenem!! így hazugság, úgy hazugság!! és te ebben miért vagy olyan biztos??? talán ismered őket? személyesen? akkor a kisujjadból szopogatod h mindenki hazudik, mindenki szart kavar???
amúgy meg, az hogy kristen 22 éves, kib*szottul nem ok arra h csak úgy elnézzék neki ha félre lép... ez nem így működik angyalom, képzeld, nekem csak 2 éve van barátom, csak 18 éves vagyok, mégis tudom hogy ha van párom, akkor a többi pasi tabu, és szeretem és tisztelem is annyira a barátomat, életem szerelmét, hogyha 10 hapsi feküdne előttem pucéran álló f*szal, akkor is kibírnám.. erről csak ennyit, higyj amit akarsz, védd kristent ahogy csak bírod, de egy percig se legyél benne biztos hogy itt minden hazugság...
Rupertről meg annyir, hogy egyrészt igazad van, de nem tartam valószínűnek hogy rupert mászott volna kristenre, és "erőszakolta volna" hónapokig... ehhez bizony a te drága kristened is igen erősen kellett... nem írok többet a témához, akkor sem ha elmondasz minden kurvának, csak gondoltam gyorsan felvilágosítalak, hogy nem minden úgy van ahogy azt te a cuki fejecskéddel gtondolod (Y) Kristen UNDORÍTÓ ÉS ERKÖLCSTELEN dolgot művelt... és ez akkor is így van ha TE mást mondasz.
2012. augusztus 12. 15:00
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
Miért basszus inkább bőgve depizzen? Mégis mit gondoltok? Ez a dolga! Ezért kap pénzt! Népszerűsítenie kell egy filmet, miért szól minden mindig róla? Le lehetne már szállni, mert nagyon unalmas.
2012. augusztus 12. 15:06
Nagyon uncsi..leszállhatnának már róla. És mi az, hogy vigyorog? Szeretem őt, mert nekem szimpi, de szívesen szájba verném a cikk szerkesztőjét... Normálisan is lehet fogalmazni! -.-"
2012. augusztus 12. 15:20
|
|
doggirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 153570 offline
|
NEM MOST KÉSZÜL A KÉP!!!!!Kb 2-3 HÓNAPOS!!!!Mielőtt elhordaná mindenki mindenfélének nézzen már egy kicsit utánna!!!A cikk HAZUGSÁG!!Újabb lejáratókampány, de úgy látszik sikerrel, van aki be is veszi......
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: