Starity

Kristen Stewart nagy mosollyal pózol

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 12. 14:12 #81
heyitsamyMT
heyitsamyMT
▪chatnoir

Státuszviva la vie boheme
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2032
Csatolások: 34
Azonosító: 143368
Tud mosolyogni??
2012. augusztus 12. 14:15 #82
McSzasza98
McSzasza98

StátuszLehetsz akár ki az életben,ha belülről csak egy senki vagy! ;)
Hozzászólás: 618
Csatolások: 34
Azonosító: 180390
Eddig se szerettem,most se szeretem,és ezután se fogom,uh No Comment.
2012. augusztus 12. 14:17 #83
- törölt felhasználó -    
Szerintem csak a hírnév kedvéért. Kristen soha nem tud mosolyogni! biggrin.gif
2012. augusztus 12. 14:21 #84
Rebíí97
Rebíí97
Hozzászólás: 696
Csatolások: 8
Azonosító: 155442
hát én a történtek után még fotózáson se lennék képes mosolyogni...
2012. augusztus 12. 14:22 #85
- törölt felhasználó -    
ezt nem nevezném mosolynak de ha erre kérte a fotós smileeee.gif
2012. augusztus 12. 14:26 #86
bubblegum..
bubblegum..
hivatásos boszorkány

Státuszsometimes you have to fake it to make it
Hozzászólás: 2173
Csatolások: 14
Azonosító: 175571
nemtudom mi ebbe olyan nagy dolog, szakítottak meg baj van a karrierjével de ez akár műmosoly akár igazi akkor se dől össze a világ... de am a pólója kicsit befigyel : dddddddd
2012. augusztus 12. 14:27 #87
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
gondolom a fotózás kedvéért mosolyog, de elég csúnya a fotón (meg amúgy is)
2012. augusztus 12. 14:28 #88
- törölt felhasználó -    
jólvan, büszke lehet magára rolleyes.gif
2012. augusztus 12. 14:28 #89
IamPrincess
IamPrincess
Beautiful rose in the dark.

Státusz夢 ☂
Hozzászólás: 1915
Csatolások: 0
Azonosító: 176523
látszik rajta hogy eröltetett .. Kristen amúgy sem szokott túl sokszor mosolyogni, és miért éppen pont most tenné, mikor ilyen rossz helyzetben van ??!! sad.gif( xd
2012. augusztus 12. 14:28 #90
doggirl
doggirl
visszatérő vendég

Státusz"I shouldn't be the superhero's girlfriend, I should be the superhero." - K. S.
Hozzászólás: 218
Azonosító: 153570
Jajj Istenem a cikk írójának is megmondanám a magáét!Egy újabb szarkavarás!!Ez a fotósorozat kb. 2 hónapos, és az egész felhajtás előtt volt!Amiről egyépként szintén megvan a véleményem!Ismét egy gyűlölödö cikk Kristennel szemben!Aki nem szerei, most röhög a markában, és örül, amiért végre van valami a miért ócsárolni lehet...Szánalmas emberek vannak!És az a baj hogy ilyne a többség!!Leszögezem hogy senki nem tudja hogy mi az igazság, csak a pletykák alapján gondolják azt ami!Én most nem azt mondom hogy ártatlan kis virágszál lenne, de a nyilatkozatok HAMISAK, mind két fél részéről!!!A képekhez hozzá van nyúlva elég erőteljesen, nem az mondom hogy hamisak, de ha nem lenne velük valami gubanc, akkor nem kellett volna ps-elni!Mosts okan azt mondhatják hogy vegyem le a rózsaszín szemüveget, és lássam reálisan a dolgokat!Erre csak annyit mondanék hogy én reálisan gondolkodom!Azok akik elhordják egy hülye r*bancnak, meg le k*rvázzák, azokat az embereket beállítanám a tükör elé, hogy nagyon alaposan gondolkodjanak el azon hogy miket vétettek már az életben!Hány embernek okoztak bosszúságot, bánatot, csalódást, mert biztos vagyok bene hogy volt már iylne!Senki sem tökéletes!Esetünkben csak annyi a különbség hogy sztárról van szó, akinek minden lépését árvús szemekkel figyelik, és a rohadt pénzhajhász, papik, mindent megtesznek annak érdekében hogy minél több zsozsóhoz jussanak, mások rovására!Az átlag emberek is követnek el még ennél nagyobb hibákat is csak nekik nem vágják a képébe nap mint nap.Meg van a véleményme azokról az emberekről is, akik minden szavát elhiszeik egy adott cikknek, mikor semmi valós nincsen benne a névelőkön kívül!Minden csak média fogás, a pénz, pénz, pénz és a PÉNZ!!!!Mert ugye bár ez a legfontosabb a világon....SZÁNALMAS!!! Mindenki Kristent hordja el mindennek, mikor nem ő tette tönkre a családja életét hanem az a Rupert, aki nem bírta a f*szát a badrágjában tartani!Biztos vagyok benne hogy nem kellett kényszeríteni smemire!Ebben aze gész felhajtásban ő a hibás, persze Kris is vétett, de könyörgöm 22 éves, és életében mindössze 2 pasija volt, hibázott...Na bummm, kövezzük meg....Az újságok meg ebból annyi pénzt szakítanak le amennyit csak tudnak....Én már ott tartok hogy ha meglátom a főcímet el sme olvasm, inkább tovább lapozom, akkor hiszek el bármit is ha azt az érintettek szájából hallom VIDEÓVAL!És mert én reálisan gondolkodom!!!Ha igaz minden, ami NAGYON NEM BIZTOS!!Akkor sem kell köpködni Stewartot,eléggé tanult már ő ennől!!Egy életre!!Szóval erről enyi a véleményem, többbet nem is szólok ehhez a témához hozzá, sót el sem olvasom a sok hazugságot, mert ebben a cikkben is minden szó HAZUGSÁG!!! Kristen: Támogatzlak csajszi, pármi is legyne, és ha igazán szerteik egymást Robabl túl élik ezt is! (ha már volt bármi is)!!!!!
2012. augusztus 12. 14:41 #91
Vicky.K
Vicky.K
visszatérő vendég

StátuszSoha ne add fel, és kövesd az álmaid! :)
Hozzászólás: 107
Azonosító: 182569
Kristen alapvól se mosolyog valami sokat...gondolom most van a legkevésbé kedve mosolyogni.:/ Én sajnálom hogy egy félrelépés miatt szinte mindenét elveszti..
2012. augusztus 12. 14:48 #92
Blary
Blary
majdnem

Státusz*Nemsokára Ausztráliába költözik*
Hozzászólás: 1107
Csatolások: 11
Azonosító: 141855
Doggirl: egyetértek (:
2012. augusztus 12. 14:53 #93
krisztinah01
krisztinah01
új tag
Hozzászólás: 58
Azonosító: 178144
Idézet (doggirl @ 2012.08.12. 14:28)
Jajj Istenem a cikk írójának is megmondanám a magáét!Egy újabb szarkavarás!!Ez a fotósorozat kb. 2 hónapos, és az egész felhajtás előtt volt!Amiről egyépként szintén megvan a véleményem!Ismét egy gyűlölödö cikk Kristennel szemben!Aki nem szerei, most röhög a markában, és örül, amiért végre van valami a miért ócsárolni lehet...Szánalmas emberek vannak!És az a baj hogy ilyne a többség!!Leszögezem hogy senki nem tudja hogy mi az igazság, csak a pletykák alapján gondolják azt ami!Én most nem azt mondom hogy ártatlan kis virágszál lenne, de a nyilatkozatok HAMISAK, mind két fél részéről!!!A képekhez hozzá van nyúlva elég erőteljesen, nem az mondom hogy hamisak, de ha nem lenne velük valami gubanc, akkor nem kellett volna ps-elni!Mosts okan azt mondhatják hogy vegyem le a rózsaszín szemüveget, és lássam reálisan a dolgokat!Erre csak annyit mondanék hogy én reálisan gondolkodom!Azok akik elhordják egy hülye r*bancnak, meg le k*rvázzák, azokat az embereket beállítanám a tükör elé, hogy nagyon alaposan gondolkodjanak el azon hogy miket vétettek már az életben!Hány embernek okoztak bosszúságot, bánatot, csalódást, mert biztos vagyok bene hogy volt már iylne!Senki sem tökéletes!Esetünkben csak annyi a különbség hogy sztárról van szó, akinek minden lépését árvús szemekkel figyelik, és a rohadt pénzhajhász, papik, mindent megtesznek annak érdekében hogy minél több zsozsóhoz jussanak, mások rovására!Az átlag emberek is követnek el még ennél nagyobb hibákat is csak nekik nem vágják a képébe nap mint nap.Meg van a véleményme azokról az emberekről is, akik minden szavát elhiszeik egy adott cikknek, mikor semmi valós nincsen benne a névelőkön kívül!Minden csak média fogás, a pénz, pénz, pénz és a PÉNZ!!Mert ugye bár ez a legfontosabb a világon..SZÁNALMAS!!! Mindenki Kristent hordja el mindennek, mikor nem ő tette tönkre a családja életét hanem az a Rupert, aki nem bírta a f*szát a badrágjában tartani!Biztos vagyok benne hogy nem kellett kényszeríteni smemire!Ebben aze gész felhajtásban ő a hibás, persze Kris is vétett, de könyörgöm 22 éves, és életében mindössze 2 pasija volt, hibázott...Na bummm, kövezzük meg..Az újságok meg ebból annyi pénzt szakítanak le amennyit csak tudnak..Én már ott tartok hogy ha meglátom a főcímet el sme olvasm, inkább tovább lapozom, akkor hiszek el bármit is ha azt az érintettek szájából hallom VIDEÓVAL!És mert én reálisan gondolkodom!!!Ha igaz minden, ami NAGYON NEM BIZTOS!!Akkor sem kell köpködni Stewartot,eléggé tanult már ő ennől!!Egy életre!!Szóval erről enyi a véleményem, többbet nem is szólok ehhez a témához hozzá, sót el sem olvasom a sok hazugságot, mert ebben a cikkben is minden szó HAZUGSÁG!!! Kristen: Támogatzlak csajszi, pármi is legyne, és ha igazán szerteik egymást Robabl túl élik ezt is! (ha már volt bármi is)!!

óóó istenem!! így hazugság, úgy hazugság!! és te ebben miért vagy olyan biztos??? talán ismered őket? személyesen? akkor a kisujjadból szopogatod h mindenki hazudik, mindenki szart kavar???

amúgy meg, az hogy kristen 22 éves, kib*szottul nem ok arra h csak úgy elnézzék neki ha félre lép... ez nem így működik angyalom, képzeld, nekem csak 2 éve van barátom, csak 18 éves vagyok, mégis tudom hogy ha van párom, akkor a többi pasi tabu, és szeretem és tisztelem is annyira a barátomat, életem szerelmét, hogyha 10 hapsi feküdne előttem pucéran álló f*szal, akkor is kibírnám.. erről csak ennyit, higyj amit akarsz, védd kristent ahogy csak bírod, de egy percig se legyél benne biztos hogy itt minden hazugság...

Rupertről meg annyir, hogy egyrészt igazad van, de nem tartam valószínűnek hogy rupert mászott volna kristenre, és "erőszakolta volna" hónapokig... ehhez bizony a te drága kristened is igen erősen kellett... nem írok többet a témához, akkor sem ha elmondasz minden kurvának, csak gondoltam gyorsan felvilágosítalak, hogy nem minden úgy van ahogy azt te a cuki fejecskéddel gtondolod (Y) Kristen UNDORÍTÓ ÉS ERKÖLCSTELEN dolgot művelt... és ez akkor is így van ha TE mást mondasz.
2012. augusztus 12. 14:54 #94
suzy1212
suzy1212

StátuszYou are my angel, Cas.
Hozzászólás: 545
Azonosító: 178338
Ez már szemétség :/
2012. augusztus 12. 14:55 #95
biebs
biebs
új tag

StátuszNo matter how talented you are not everyone is going to like you but that's life
Hozzászólás: 77
Azonosító: 181709
Látom nagyon megviselte a szakítása -.-
2012. augusztus 12. 15:00 #96
HeyAlice
HeyAlice
visszatérő vendég

Státuszfeelin' blue
Hozzászólás: 332
Azonosító: 153816
Miért basszus inkább bőgve depizzen? Mégis mit gondoltok? Ez a dolga! Ezért kap pénzt! Népszerűsítenie kell egy filmet, miért szól minden mindig róla? Le lehetne már szállni, mert nagyon unalmas.
2012. augusztus 12. 15:01 #97
Reb_
Reb_

Státusz#thatPower
Hozzászólás: 667
Csatolások: 373
Azonosító: 176380
hát nem ugy néz ki mint aki nagyon bánja tettét. elhiszem hogy megviselte de nem nagyon fut rob után. ilyenkor az lenne a minimum szerintem
2012. augusztus 12. 15:05 #98
brusi
brusi
új tag
Hozzászólás: 20
Azonosító: 183119
Szánalmas a csaj..
2012. augusztus 12. 15:06 #99
- törölt felhasználó -    
Nagyon uncsi..leszállhatnának már róla. És mi az, hogy vigyorog? Szeretem őt, mert nekem szimpi, de szívesen szájba verném a cikk szerkesztőjét... Normálisan is lehet fogalmazni! -.-"
2012. augusztus 12. 15:20 #100
doggirl
doggirl
visszatérő vendég

Státusz"I shouldn't be the superhero's girlfriend, I should be the superhero." - K. S.
Hozzászólás: 218
Azonosító: 153570
NEM MOST KÉSZÜL A KÉP!!!!!Kb 2-3 HÓNAPOS!!!!Mielőtt elhordaná mindenki mindenfélének nézzen már egy kicsit utánna!!!A cikk HAZUGSÁG!!Újabb lejáratókampány, de úgy látszik sikerrel, van aki be is veszi......
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Sam Riley Sam Riley 7740.