Kristen Stewart nagy mosollyal pózol
2012. augusztus 12. 12:02
|
|
olívia005 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 1390 Csatolások: 215 Azonosító: 155353 offline
|
Hát még jó hogy mosolyog! Kamerák előtt nem szokás sírni..... Én sajnálom egy kicsit, de magának kereste a bajt! Kristen erős nő és hiszem hogy túl fogja élni ezt az egészet!
2012. augusztus 12. 12:02
Szerintem nem jó a kép. És ezt nem a magánéleti ügyei miatt gondolom.
2012. augusztus 12. 12:03
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
jól áll neki
2012. augusztus 12. 12:24
Most egész életében ezen szomorkodjon? Egy fotózáson nehogy már fapofával álljon.
2012. augusztus 12. 12:31
Hogy lehet így mosolyogni miután ezt tette?! Nem hiszem el! Sosem néztem volna ki belőle. De hát, hogy ha egyszer ilyen nő, akkor nem csoda hogy mennyien megutálták, köztük szólva én is. De a filmre nem hiszem hogy hatással lesz, mert azt én inkább Jacob (Taylor Lautren), és Edward (Robert Pattinson) miatt nézem. Meg Alice-ek miatt.
2012. augusztus 12. 12:41
|
|
ZsófiiCicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 167467 offline
|
látszik azon a mosolyon,h nem éppen a legőszintébb!
mondjuk én sem tudnék azzal a tudattal vigyorogni és élni h nem egy embert tettem tönkre egy kibaszott félrelépéssel! és remélem a faszi,akivel csalta Robot ő is fizet a tetteiért!
mondjuk én sem tudnék azzal a tudattal vigyorogni és élni h nem egy embert tettem tönkre egy kibaszott félrelépéssel! és remélem a faszi,akivel csalta Robot ő is fizet a tetteiért!
2012. augusztus 12. 12:41
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Jajj istenem...ez mért olyan nagy hír..színésznő..bármit eljátszik...-.-" ennyire hülyék az emberek?? O__O És az a valaki aki írta ezt a cikket , még nem vette észre hogy Katy Perry vigasztalja Rob-ot???!!!És nem kell ebből ilyen nagy ügyet csinálni..más sztár is megcsalja a partnerét...nem kell ezért gyülölni őt..és a megcsaláshoz 2 ember kell..szóval ha lenne Rupertkében egy kis tisztesség máár megbeszélték volna ezt a dolgot..nem hátat fordítani kéne..hanem felvállalni..persze most hogy neki megbocsáltott a felesége már nem is érdekli mivan Kristennel..
2012. augusztus 12. 12:56
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
hát sztem csak pletyka hogy mennyire szomorúmert sztem egyáltalán nincs összetörve ; vagy szerintetek irjátok az üzenőfalamra
2012. augusztus 12. 13:02
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Miért mit kellett volna csinálnia?
Amúgy tök jó kép lett.
Amúgy tök jó kép lett.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: