Unom. Baromira.
Nem értem, hogy nevezheti magát rajongónak az, aki rögtön megutálja a kedvencét, ha az hibát követ el. Én továbbra is szeretem Kristent, és ahelyett, hogy szidnám, inkább szurkolok neki, hogy sikerüljön felkaparnia magát a padlóról.
Kristen Stewart nagy mosollyal pózol
2012. augusztus 12. 11:13
2012. augusztus 12. 11:17
|
krisztinah01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 178144 offline
|
mi a szarért nem lehet végre máér másról írkálni mint erről a libáról???
2012. augusztus 12. 11:18
Ez egy fotózás és nyilván kötelező mosolyognia...
2012. augusztus 12. 11:21
Egy fotózáson általában mosolyogni szokás nem pedig sírni..
2012. augusztus 12. 11:24
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
Ugyanmár,mi az hogy rettegnek,hogy nem lesz meg a bevétel a breaking down 2-ben?Akik szeretik azt a filmet úgyis elmennek rá(egyépként szerintem a nézetség 80%-át egyépként is taylor és robert hozták,szóval nemtudom mivan)
2012. augusztus 12. 11:30
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
Megcsalta, oké. Már igazán túlléphetnének ezen. Rengeteg emberrel megesik, rengeteg ember életét tönkretette már egy megcsalás. Most is megtörtént, ezen már nem lehet változtatni. Amúgy akinek tetszenek az Alkonyat filmek, azok úgyis megnézik, szóval...
2012. augusztus 12. 11:48
Megcsalta a barátját, na és akkor mi van? Mintha az eddig írtak között nem lenne olyan, aki ilyet tett. Eleinte úgy voltam, hogy oké, én is megutáltam, de aztán csak azért, mert ő is csak ember, hibázik, mint mindenki más. Az azért mégse volt szép tőle, hogy egy családapával szűrte össze a levet.
2012. augusztus 12. 11:48
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
ez most akkora nagy szám...
!
már igazán idegesítő ez az egész. De hát mind olyan bolondok vagyunk, hogy mégis olvassuk :$
) és hát én is hülye vagyok, hogy olvasom...de akkor is bosszató már ez az egész. Amúgy meg a magánéletnek nincs semmi köze a filmes karrierhez...!! És aki igazán szereti Kristent nem pártol el tőle amúgy sem, mert most egy megcsalás mi az ember életében huszonakárhányévesen?? majd lehet, hogy több is lesz. Ha meg nem lesz több, akkor meg valószínű tanult az esetből, és kész! Egyébként attól, hog egyszer félrelépett, ugyanolyan jó színésznő maradt!!
és nem mellesleg, azt sem tudjuk, mért lépett félre...!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: