Klippremier: SP - Furcsa hétköznapok
2012. augusztus 12. 13:06
Nekem tetszik. És most nyugodtan lehet majd letámadni. Soha nem értettem, hogy mi a baja mindenkinek vele. Had legyen már az ő személyes dolga, hogy melyik nem után érdeklődik, de addig is legalább jó zenéket kreál. Nekem az előző kettő száma és klipje ugyan annyira tetszik mint ez. És akármennyire is olyan fura a stílusa szerintem kibírható. Jó lehet nincsen olyan gigantikusan jó hangja, de még is tud valamit, hiszen híres.
2012. augusztus 12. 13:26
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hááát, nem valami jóó...
2012. augusztus 12. 13:59
|
|
Selena14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.14. Hozzászólás: 231 Csatolások: 36 Azonosító: 162098 offline
|
Sugarbabes -el egyetértek!Még annyit mondanék,hogy SP hagy csinálja már azt amit akar.Ha Ti énekesek lesztek,Én is így foglak Titeket kritizálni,és majd akkor írjátok le,hogy mennyire mennyei érzés ha kritizálnak -.- Aki nem szereti SP-t,elfogadom..De nem kéne ennyire szidni.Azért írjátok,hogy "SP borzalmas énekes,tehetségtelen hülye gyerek" meg a hasonlókat,mert imádjátok kritizálni!(és ezt nehogy letagadjátok!) Nézzétek vissza youtube-on,hogy hol kezdte."Ne add fel" című száma nem valami jó,ahhoz képest szuper jó előadó lett!
A másik,hogy ha Én nem szeretek valakit,nem foglalkozok vele ennyit.Úgy látszik,hogy Titeket valahol mégis érdekel ez a srác
Ja,és amit leírtam nem azokra értem akik leírták kulturáltan,hogy " Nekem ez nem tetszik". Aki ilyen hasonlókat írt,nem arra értem,csak szólok,hogy ne legyen félreértés;)
A másik,hogy ha Én nem szeretek valakit,nem foglalkozok vele ennyit.Úgy látszik,hogy Titeket valahol mégis érdekel ez a srác
2012. augusztus 12. 14:25
Nekem teszik ez is. Én bírom SP-t nagyon bírom. 23 éves létére sok dolgot le tett már z asztalra.
Nagyon tehetséges, és kész. Nyugodtan lehet fikázódni hogy milyen sz*r de ha majd ezt te is megcsináltad ahogy a cikkben le is van írva 5 nagylemez, 11 videoklip,2 telt házas nagy koncert és jobban csináltad meg akkor mondhatod hogy SP sz*r.
2012. augusztus 12. 14:28
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
inkább nemnézem meg nembírom SP-t akármit csinál engem valahogy irritál xd
2012. augusztus 12. 14:30
Nem tudom, nekem mostanában kezd egyre szimpibb lenni ez a gyerek. Viszont a dal nem tetszik.
2012. augusztus 12. 14:58
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Ez borzalmas maradjon inkább a fotózásnál és az éneklést felejtse el egy életre!
2012. augusztus 12. 16:12
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
ekkoraegysz*rthellooodx'''''''''''D
2012. augusztus 12. 16:23
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Én nem szólom le SP-t,hiába nem a kedvenc előadóm,zenéit még szeretem is.Ezt a számot is szeretem,egyik kedvencem az albumról.Magát Krisztiánt napról-napra kevésbé kedvelem,nagyon egoista.Még ha ezt sok rajongó nem is látja,akkor is be kell ismerni,hogy sokat hisz magáról.
Plusz amúgy már nem azért,de elég idióta mozgása van színpadon.:'D
Plusz amúgy már nem azért,de elég idióta mozgása van színpadon.:'D
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

2 felhasználónak tetszik: