Taken 2 / Elrabolva 2(2012)
2012. szeptember 07. 18:47
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
nagyon várom már, az első rész is nagyon ütős volt
2012. szeptember 07. 21:13
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet (Boscorelli @ 2012.09.07. 18:27)
Nagyon szívesen.
Sajnos az a baj, hogy ezek a képek az első részből vannak.
Az első két poszter már volt, de ezek nagyobb méretűek.

Sajnos az a baj, hogy ezek a képek az első részből vannak.
Az első két poszter már volt, de ezek nagyobb méretűek.
Huh, bocsi, ma kicsit szétszórt vagyok
2012. október 31. 19:00
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Hát, bevallom őszintén, én nagyon vártam ezt a filmet, és félig meddig megérte is. Az első rész, az felbecsülhetetlen szerintem, a történet, hogy a lányát lánykereskedelemben szeretnék eladni, tulajdonképpen szexrabszolgának, az úgy szerintem korrekt volt. Létezik ilyen is, és szerintem ez adta maga a film igaz valóját, hogy nem egy ilyen történik meg a világban.
Viszont a második rész az, hogy ő rajta állnak bosszút, mert az első részben megölte azokat az albánokat... nem tudom. Tény mi tény, az akció jelenetek, jobbak voltak az elsőnél és több is volt, ez tette szerintem a filmet vonzóvá mindenki számára. De a sztori kissé lapos volt, hogy először őt és a felségét, majd a lányát akarták elfogni és bosszút állni rajtuk, majd mikor sikerült a lányát megmenteni, akkor a feleségéért, vagyis az ex feleségéért kellett visszamennie, az már úgy kissé vontatott volt szerintem. Arról nem is beszélve, hogy elég röhejes módon ölte meg végül is a főfőgonoszt... Összességében, nem volt rossz film, de szerintem az elsőhöz mérni sem lehet. Mérföldekkel le van maradva szerintem, kivéve az akciójelenetekben, mint azt már említettem.
Viszont a második rész az, hogy ő rajta állnak bosszút, mert az első részben megölte azokat az albánokat... nem tudom. Tény mi tény, az akció jelenetek, jobbak voltak az elsőnél és több is volt, ez tette szerintem a filmet vonzóvá mindenki számára. De a sztori kissé lapos volt, hogy először őt és a felségét, majd a lányát akarták elfogni és bosszút állni rajtuk, majd mikor sikerült a lányát megmenteni, akkor a feleségéért, vagyis az ex feleségéért kellett visszamennie, az már úgy kissé vontatott volt szerintem. Arról nem is beszélve, hogy elég röhejes módon ölte meg végül is a főfőgonoszt... Összességében, nem volt rossz film, de szerintem az elsőhöz mérni sem lehet. Mérföldekkel le van maradva szerintem, kivéve az akciójelenetekben, mint azt már említettem.
1 felhasználónak tetszik:
Évike12
2012. december 19. 20:26
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Most néztem meg, nekem tetszett nagyon, jók voltak az akciójelenetek, Liam Neeson-t imádom, szóval ez már jól kezdődött számomra, meg amúgy is nagyon vártam ezt a filmet. Nem mondom, hogy az elsőnél jobb, mert nem, de rosszabb sem, vagyis inkább más. Famke és Maggie is jók voltak szerintem
1 felhasználónak tetszik:
Évike12
2012. december 28. 17:40
Hajh... nem lett ez volna rossz film. Csupán annyit kellett volna tenni, hogy nem egy epilepsziás kezébe adjuk a kamerát és nem speeddel etetjük a vágót.
Az akciójelenetek (csupán a leglényegesebb rész) egyszerűen nézhetetlenek.
Az akciójelenetek (csupán a leglényegesebb rész) egyszerűen nézhetetlenek.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.