Nagyon jó kis képregény-történet A jövendő múlt napjai. Anno megjelent a magyar Semices X-men sorozatban is a 29. és 30. számokban 1995-1996-ban.
http://hu.wikipedia.org/wiki/X-Men_(Semic)
http://hu.wikipedia.org/wiki/A_jövendő_múlt_napjai
Megvan az új X-Men film címe
2012. augusztus 12. 02:11
|
xeneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.04. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 28757 offline
|
Itt van is éppen 2 fotóm a szóban forgó 2 számról (nagyítani is lehet rajtuk):
http://imageshack.us/photo/my-images/831/p5070371.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/412/p5070372.jpg/
Az 1. fotón a bal oldali, míg a második fotón a jobb oldali szám tartozik A jövendő múlt napjai történethez. 2 különböző történet futott akkoriban párhuzamosan az X-men füzetekben...az egyik az Inferno volt, a másik A jövendő múlt napjai. Ezért eltérőek a rajzolások...2 különböző történethez tartoznak.
http://imageshack.us/photo/my-images/831/p5070371.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/412/p5070372.jpg/
Az 1. fotón a bal oldali, míg a második fotón a jobb oldali szám tartozik A jövendő múlt napjai történethez. 2 különböző történet futott akkoriban párhuzamosan az X-men füzetekben...az egyik az Inferno volt, a másik A jövendő múlt napjai. Ezért eltérőek a rajzolások...2 különböző történethez tartoznak.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2012. augusztus 12. 13:27
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Kíváncsi vagyok rá!TheDanush egyetértek!
2012. augusztus 12. 17:10
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Remek. Akkor Fassy el tudja készíteni a beígért filmjeit, engem csak ez érdekel. Egyébként azt olvastam, hogy a film története annyiban fog változni, hogy Magneto-n sokkal több hangsúly lesz, mint az eredeti történetben. Akkor van arra esély, hogy Jamesnek nem kell levágattatni a haját kopaszra?
Ez csak egy random felmerülő kérdés, ne bántsatok amiért megkérdeztem.
2012. augusztus 12. 17:39
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.08.12. 17:10)
Remek. Akkor Fassy el tudja készíteni a beígért filmjeit, engem csak ez érdekel. Egyébként azt olvastam, hogy a film története annyiban fog változni, hogy Magneto-n sokkal több hangsúly lesz, mint az eredeti történetben. Akkor van arra esély, hogy Jamesnek nem kell levágattatni a haját kopaszra?
Ez csak egy random felmerülő kérdés, ne bántsatok amiért megkérdeztem. 
Nekem is azt csiripelték, hogy ez még inkább Magneto-központú darab lesz, de mintha azt is hallottam volna, hogy valami háttértörténettel majd ki akarják magyarázni Xavier kopaszságát is. Hogy ez most, vagy egy esetleges következő filmben kerül-e elő, arról nem tudok, de előbb-utóbb bizonyára meg fogják szabadítani James-t gyönyörű hajkoronájától.
ophely88
2012. augusztus 12. 18:05
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (mse90 @ 2012.08.12. 17:39)
Nekem is azt csiripelték, hogy ez még inkább Magneto-központú darab lesz, de mintha azt is hallottam volna, hogy valami háttértörténettel majd ki akarják magyarázni Xavier kopaszságát is. Hogy ez most, vagy egy esetleges következő filmben kerül-e elő, arról nem tudok, de előbb-utóbb bizonyára meg fogják szabadítani James-t gyönyörű hajkoronájától. 
Köszönöm a választ. James volt már kopasz. A 50/50-re is kopasszá vált, úgy ment a castingra de végül Lewitt kapta (aki nem vágatta kopaszra), szóval ha James-en múlik, nem lesz ellene, csak van egy 2013 vagy 2014-es projektje és nem tudom hogy abból emiatt esetleg kieshet-e.
mse90
2012. augusztus 12. 18:44
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.08.12. 18:05)
Köszönöm a választ. James volt már kopasz. A 50/50-re is kopasszá vált, úgy ment a castingra de végül Lewitt kapta (aki nem vágatta kopaszra), szóval ha James-en múlik, nem lesz ellene, csak van egy 2013 vagy 2014-es projektje és nem tudom hogy abból emiatt esetleg kieshet-e.
A kimagyarázós részről nem hallottam de ha benne van az eredeti történetben, akkor legyen is úgy. Nem olvastam a képregényeket de tudom hogy a folytatásban is benne van, ha már megint lefoglalják hónapokra aztán ne adj Isten kivágják a jelenetei egy részét és elbukja azt a bizonyos jó projektet emiatt, ajánlom nekik hogy tisztes idősávot biztosítsanak neki a filmben, nem csak azért mert én mondtam, hanem azért is mert része a történetnek és nem csak arra vagyunk kíváncsiak hogy Magneto milyen lépésekben bolondul meg teljesen. Én legalább is így vagyok vele. 
Nyugi, én sem vagyok képregényszakértő.
Ha pedig James-nek szüksége van a hajára, akkor mindig ott a bőrparóka-féle megoldás. Amennyi maszk meg egyéb kellék van ebben a filmben, szerintem az lenne a legkevesebb.
ophely88
2012. augusztus 12. 19:11
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (mse90 @ 2012.08.12. 18:44)
Nyugi, én sem vagyok képregényszakértő.
Mindenesetre amennyire én tudom, Charles hajhullása a telepatikus erejének köszönhető, és mire Az elsők történetéhez érünk, már teljesen kopasznak kéne lennie. A kimagyarázásról szerintem én is csak anno az előző film környékén hallottam, mint egy lehetséges feldobható ötletről, de logikusnak is tűnik, hogy valahogy majd előkerül és kijátsszák a maguk filmes módján.
Ha pedig James-nek szüksége van a hajára, akkor mindig ott a bőrparóka-féle megoldás. Amennyi maszk meg egyéb kellék van ebben a filmben, szerintem az lenne a legkevesebb.
Nyilván marhaság lenne, ha emiatt bukna egy másik szerepet.
A parókáról annyit hogy nem minden rendezőt hat meg, James bukott már el projektet azért mert az 50/50 miatt kopasz lett csak ezért kérdeztem. Tehát jól értem, hogy flashback szerű jelenetek lennének a filmben? Mert akkor 'attól tartok', hogy kevesebb szerepet kap Charles mint megérdemelné, nem?
2012. augusztus 12. 20:05
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2012.08.12. 19:11)
A parókáról annyit hogy nem minden rendezőt hat meg, James bukott már el projektet azért mert az 50/50 miatt kopasz lett csak ezért kérdeztem. Tehát jól értem, hogy flashback szerű jelenetek lennének a filmben? Mert akkor 'attól tartok', hogy kevesebb szerepet kap Charles mint megérdemelné, nem?
Konkrétan mi történik a következő részben Magneto megbolondulásán kívül?
Ezt szerintem csak a jóisten meg a forgatókönyvírók tudhatják. A Magneto-centrikusságot Kinberg még nagyon az előkészületek elején nyilatkozta, úgyhogy még az sem számít fix pontnak - mindenesetre valószínűsíthető. Az elsők se fókuszált túlságosan a Prof. karakterére.
Nem tudok róla, hogy lesznek-e flashbackek. Igazából el nem tudom képzelni, hogy mit és hogyan akarnak behozni ezekből a képregényekből. Pedig ezeket még éppenséggel olvastam is. Felteszem, hogy lesz valami időutazós plot, de hogy ezt most hogy és miként akarják ide beépíteni, arról fogalmam sincs. Az is lehet, hogy valami teljesen másra utalt Singer, amikor a képregények egyes aspektusait emlegette. Mondjuk nekem az is elég lenne, ha Ellen Page egyszer csak megjelenne a semmiből a film végén.
2012. augusztus 12. 20:10
Idézet (mse90 @ 2012.08.12. 20:05)
Ezt szerintem csak a jóisten meg a forgatókönyvírók tudhatják. A Magneto-centrikusságot Kinberg még nagyon az előkészületek elején nyilatkozta, úgyhogy még az sem számít fix pontnak - mindenesetre valószínűsíthető. Az elsők se fókuszált túlságosan a Prof. karakterére.
Nem tudok róla, hogy lesznek-e flashbackek. Igazából el nem tudom képzelni, hogy mit és hogyan akarnak behozni ezekből a képregényekből. Pedig ezeket még éppenséggel olvastam is. Felteszem, hogy lesz valami időutazós plot, de hogy ezt most hogy és miként akarják ide beépíteni, arról fogalmam sincs. Az is lehet, hogy valami teljesen másra utalt Singer, amikor a képregények egyes aspektusait emlegette. Mondjuk nekem az is elég lenne, ha Ellen Page egyszer csak megjelenne a semmiből a film végén.
nem tudom én nem érzem ebben a franchise-ban és az alkotóiban hogy elég tökösek lennének hogy ezt a fent említett képregény történetet vigyék be a moziba az X-men-ből!
gyakorlatilag ez a történet volt az egyik olyan X-men story amit sokan támadtak több irányból a rejtett rasszizmusa a mutáns halál táborok és a mutáns holocaust miatt.
ugye ez egy érzékeny téma még mindig!
ophely88
2012. augusztus 12. 20:29
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.12. 20:10)
nem tudom én nem érzem ebben a franchise-ban és az alkotóiban hogy elég tökösek lennének hogy ezt a fent említett képregény történetet vigyék be a moziba az X-men-ből!
gyakorlatilag ez a történet volt az egyik olyan X-men story amit sokan támadtak több irányból a rejtett rasszizmusa a mutáns halál táborok és a mutáns holocaust miatt.
És szerinted ezt a részt kiveszik a filmből vagy lágyabban adják elő? Nem tudom mennyire fontos a szerepe a történetben de ha a rejtett rasszizmust feszegeti, akkor meggondolandó lehet a rendező részéről és nagyon bevállalósnak kell lenni ahhoz, hogy ezt kifejezően tudja vászonra vinni ..
2012. augusztus 12. 20:37
Idézet (ophely88 @ 2012.08.12. 20:29)
És szerinted ezt a részt kiveszik a filmből vagy lágyabban adják elő? Nem tudom mennyire fontos a szerepe a történetben de ha a rejtett rasszizmust feszegeti, akkor meggondolandó lehet a rendező részéről és nagyon bevállalósnak kell lenni ahhoz, hogy ezt kifejezően tudja vászonra vinni .. 
szerintem mindenképp egy lágyabb történetet fognak belőle csinálni!pedig ez egy nyers és kemény történet az X-men-ben és ez az X-men story már nem csak a lúzer hülye gyerekeknek íródott!
bár a First classban Magneto zsidó szármázasát elég frappánsan és jól megoldották!
mondjuk ez is egy elég kényes dolog hogy egy zsidó származású mutáns az X-men univerzum legnagyobb gonosza!
2012. augusztus 12. 20:46
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.12. 20:37)
szerintem mindenképp egy lágyabb történetet fognak belőle csinálni!pedig ez egy nyers és kemény történet az X-men-ben és ez az X-men story már nem csak a lúzer hülye gyerekeknek íródott!
bár a First classban Magneto zsidó szármázasát elég frappánsan és jól megoldották!
mondjuk ez is egy elég kényes dolog hogy egy zsidó származású mutáns az X-men univerzum legnagyobb gonosza!
ez már önmagában kicsaphatja a biztosítékot néhány embernél de szerencsére vagy érdekes módon itt ebben az esetben ez nem okoz gondot az érdekszervezeteknél!
ki érti ezt??
Értem már. Nos, a zsidóság és a táborok kérdése mindig kényes téma volt, ami érthető de ez egy képregény feldolgozás. Értem én, hogy fájó pont, amit megértek egy drámai filmnél de .. egy képregényfeldolgozásnál nem látom a bajt, illetve nem kellene, hogy baj legyen. Ha kimarad, attól félek elveszik belőle egy igen fontos darab, ha jól értelmezem, átírva vagy kihagyva is működik a dolog csak nem nagyon kellene ehhez a módszerhez folyamodni. A kérdés tehát csak az, hogy bevállalják-e vagy sem.
gonzales7
2012. augusztus 12. 20:54
Idézet (ophely88 @ 2012.08.12. 20:46)
Értem már. Nos, a zsidóság és a táborok kérdése mindig kényes téma volt, ami érthető de ez egy képregény feldolgozás. Értem én, hogy fájó pont, amit megértek egy drámai filmnél de .. egy képregényfeldolgozásnál nem látom a bajt, illetve nem kellene, hogy baj legyen. Ha kimarad, attól félek elveszik belőle egy igen fontos darab, ha jól értelmezem, átírva vagy kihagyva is működik a dolog csak nem nagyon kellene ehhez a módszerhez folyamodni. A kérdés tehát csak az, hogy bevállalják-e vagy sem. 
nem tudom de én nagyon örülnék neki ha egy sötét és komor filmet kapna az X-men!
úgy is imádja a nagy popcornt zabáló közönség a sötét és komor hangulatú képregény feldolgozásokat új Batman új Pókember!
nem tudom hányan látták itt az X-men az ellenállás filmet amikor Logan és a fiatal mutánsok egy szimulátorban gyakorolnak a film elején nahhh körülbelül egy olyan jövőben játszódik a Jövendő múlt napjai!olyan Terminátor szerű apokaliptikus világban ahol mutáns halál táborok vannak úton útfélen!
2012. augusztus 12. 21:04
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2012.08.12. 20:46)
Igazából a kérdés az, hogy egyáltalán mit akarnak csinálni. A történet egy az egyben való feldolgozása nem jöhet szóba, mert Az elsők teljesen más karakterekkel dolgozott, emellett pedig az esetleges jövőbeli vonal a koncentrációs táborokkal megint csak egy másik színészgárdát igényelhetne (bár vicces lenne, ha meg tudnának győzni néhány embert az előző X-Men filmekből). Az alapján amit Singer mond, nem is feltétlenül ez a cél.
Nem tudom, nem tudom...
2012. augusztus 12. 21:13
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.08.12. 20:54)
nem tudom de én nagyon örülnék neki ha egy sötét és komor filmet kapna az X-men!
Azt mondják sötét lesz de csak azért, mert Magneto agya jobban elborul és jobban érződik a világvége feeling.
Idézet (mse90 @ 2012.08.12. 21:04)
Nem tudom, nem tudom...
Akkor ölbe tett kézzel várunk.
mse90
2012. augusztus 12. 21:15
Idézet (mse90 @ 2012.08.12. 21:04)
Igazából a kérdés az, hogy egyáltalán mit akarnak csinálni. A történet egy az egyben való feldolgozása nem jöhet szóba, mert Az elsők teljesen más karakterekkel dolgozott, emellett pedig az esetleges jövőbeli vonal a koncentrációs táborokkal megint csak egy másik színészgárdát igényelhetne (bár vicces lenne, ha meg tudnának győzni néhány embert az előző X-Men filmekből). Az alapján amit Singer mond, nem is feltétlenül ez a cél.
Nem tudom, nem tudom...
Túl kevés az infó, túl sok a feltételezés.
Nem tudom, nem tudom...
valamilyen szinten biztos hogy kapcsolódik egymáshoz a két Franchise Rozsomák cameo szerepeltetése First Classban a egyértelműen utalás a korábbi filmekre és maga Koncentrációs táboros jelenet a film elején ugyan az mint az X-men 1-ben !
egy jó forgató könyvvel meg lehetne oldani ezt a két film közötti történet illetve szereplő szakadékokat!
csak ez a First Class elég sok kérdést hagyott nyitva eleve William Stryker figurája a mai napig nagy kérdés nálam ami a korát illeti!egy vén ember a first classban míg a Rozsomák filmben egy 40 év körüli fazon míg az X-men kettőben megint öreg ezt a Stryker figurát nagyon összekuszálták!aztán Kardfog figurája is érdekes az X-men 1 ben gyakorlarilag nem is ismeri Logan-t lergalábbis nekem ez jött le semmi utalás nincs rá hogy korábban találkoztak még akkor sem amikor Logan-ek visszatérnek ugye az emlékei Kardfog pedig semmi jelét nem mutatja hogy gyerekkorától ismeri Rozsomákot amit láthattunk a Rozsomák filmben talán annyi hogy hurcolássza magával Logan dögcéduláját állandóan de ennyi!.szóval elég sok bug van az X-men filmekben!
mse90
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.