Ilyen lesz az olimpiai záróünnepség
2012. augusztus 11. 21:24
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Na ne vicceljetek emberek, olyan hamis lesz mindegyik a olimpián, hogy besz*rok! XD
2012. augusztus 11. 21:30
Én max. csakis a Queen meg Emeli Sandé miatt fogom nézni, amúgy hidegen hagy.
2012. augusztus 11. 21:44
Nem akarom hogy vége legyen, annyira imádom ezt az egészet, a hangulatot, hogy új célokat adott, megvan a különlegessége na. Tetszenek az előadók, Emeli Sandének hihetetlen hangja van, viszont még mindig azt mondom, hogy a vándireksön nem ide való.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. augusztus 11. 21:52
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Huh az biztos hogy végig nézem de addig is az utlsó napon még HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!
2012. augusztus 11. 22:00
Russel Brand mint házigazda? Aztán a végén nehogy szégyenbe hozza a hazaországát, mint ahogy általában magát szokta
A 1D nem is értem hogy került a felsorolásba, mióta kötelező tinis_náknak nézni az olimpiát? ...
Annyira sajnálom hogy vége van, az eleje óta figyelemmel követtem, és a magyarok bámulatos teljesítményt nyújtottak! Jó példa a teljesítményük arra, hogy bármit elérhetünk ha igazán akarjuk, és hogy nemzetnek nem széthúzni, hanem összetartani kéne, csak egy picikét..
Annyira sajnálom hogy vége van, az eleje óta figyelemmel követtem, és a magyarok bámulatos teljesítményt nyújtottak! Jó példa a teljesítményük arra, hogy bármit elérhetünk ha igazán akarjuk, és hogy nemzetnek nem széthúzni, hanem összetartani kéne, csak egy picikét..
2012. augusztus 12. 00:16
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Kíváncsi vagyok rá, bár ezek az előadók...1d és társai...o.O
Mindegy, Russel Brand jó arc xD (vagy csak jó szövegeket adnak neki, akkor meg remélem, hogy most is azt fognak
)
Mindegy, Russel Brand jó arc xD (vagy csak jó szövegeket adnak neki, akkor meg remélem, hogy most is azt fognak
2012. augusztus 12. 00:54
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Nem követtem figyelemmel az olimpiát ...De Russel Brand mint műsorvezető szerintem nem való egy ilyen kaliberű produkció vezetésére ... Még itt is szégyent csinál , mint ahogy álltalában
2012. augusztus 12. 08:15
Én elejétől nézem az Olimpiát. De erre a záróünnepségre érdemes lesz fent maradni, már csak az 1D miatt is.
De HAJRÁ MAGYAROK!! (így az utolsó napon is)
De HAJRÁ MAGYAROK!! (így az utolsó napon is)
2012. augusztus 12. 09:37
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Szerintem én nem fogom nézni..
2012. augusztus 12. 09:56
|
|
Szandi2002visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 398 Csatolások: 56 Azonosító: 162484 offline
|
ott lesz a One Direction ♥♥♥♥ és Jessie J
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.