Ilyen lesz az olimpiai záróünnepség
2012. augusztus 11. 20:00
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Rióban az lesz a rossz, hogy nagy időeltolódás lesz, a legtöbb játék helyi idő szerint éjjel vagy hajnalban fog játszódni. És valószínűleg kevesebb magyar szurkoló is lesz jelen, mint Londonban. Valahogy minden mérkőzésünkön borsódzott a hátam a sok "ria-ria-hungáriától" vagy a "mindent belétől", kicsit hiányozni is fog.
2012. augusztus 11. 20:01
|
|
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline
|
Idézet (nRegíí @ 2012.08.11. 19:56)
Nagyon várom. Olimpia felét ha megnéztem és nagyon ügyesek voltak, ha vége legalább tudnak egyet pihenni és megünnepelni a sikereket.
Gratulálok minden versenyzőnek.
Tényleg, nagyon ügyesek voltak! És külön gratulálnék Magyarországnak mert tényleg nagyon jók voltunk! ♥
Édes istenem a sok idióta. Énekesek, banda akkor miért ne lépnének fel? Ennyi féltékeny hisztis embert még nem láttam. Azért lépnek fel mert felkérték rá őket, pont azért mert jók és a közönség zabálja. Kit érdekel hogy ti kit szerettek vagy kit nem? Majd ők eldöntik kit akarnak felkérni hogy lépjenek fel, nektek meg vagy tetszik vagy bekussoltok. Mindenben csak a rosszat látjátok, nemám örülnétek hogy mellettük még annyi mindenki fellép, inkább kiakadtok egy bandán. Egy esélyt se adtok nekik. Nem kell őket szeretni, sőt hallgatni se, de legalább annyiban tisztelhetnétek, hogy nem fikázzátok őket. Ja és lehet, hogy valaki csak azért megy el, hogy megnézhesse őket... hát lehet több esélye nem lenne rá, és hogy fölöslegbe megy akkor a jegy? Szánalmasak vagytok, ők akkor is de legalább el tudnak menni. Nem mindig az van amit ti szeretnétek, sőt sokszor nincs az, és sokszor nincs az amit én szeretnék de én inkább befogott szájjal nézem végig azt ami nem tetszik mint hogy itt pattogjak úgy mintha látná bármelyikük is hogy utálom őket Gratulálok!...
1D
Már nagyon várom!♥
Édes istenem a sok idióta. Énekesek, banda akkor miért ne lépnének fel? Ennyi féltékeny hisztis embert még nem láttam. Azért lépnek fel mert felkérték rá őket, pont azért mert jók és a közönség zabálja. Kit érdekel hogy ti kit szerettek vagy kit nem? Majd ők eldöntik kit akarnak felkérni hogy lépjenek fel, nektek meg vagy tetszik vagy bekussoltok. Mindenben csak a rosszat látjátok, nemám örülnétek hogy mellettük még annyi mindenki fellép, inkább kiakadtok egy bandán. Egy esélyt se adtok nekik. Nem kell őket szeretni, sőt hallgatni se, de legalább annyiban tisztelhetnétek, hogy nem fikázzátok őket. Ja és lehet, hogy valaki csak azért megy el, hogy megnézhesse őket... hát lehet több esélye nem lenne rá, és hogy fölöslegbe megy akkor a jegy? Szánalmasak vagytok, ők akkor is de legalább el tudnak menni. Nem mindig az van amit ti szeretnétek, sőt sokszor nincs az, és sokszor nincs az amit én szeretnék de én inkább befogott szájjal nézem végig azt ami nem tetszik mint hogy itt pattogjak úgy mintha látná bármelyikük is hogy utálom őket Gratulálok!...
1D
Teljesen egyetértek veled
2012. augusztus 11. 20:22
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Kicsit úgy érzem magam, mintha lemaradtam volna a civilizációtól pár évig. Mi az isten történt a fiatalsággal, hogy a vándireksönre csorgatják a nyálukat? De ennyire? Komolyan, még a tvájlájt-mánia se volt ennyire súlyos..
2012. augusztus 11. 21:17
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Dejóó *__* nagyon teccett a nyitóünnepség is..és sztem ez is látványos lesz ^__^
2012. augusztus 11. 21:18
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
csak kár,h vége igy az egésznek..rendesen már megszoktam ,h mindennap sportot nézek XD
2012. augusztus 11. 21:19
|
|
SunnySolya |
|
Jessie J *___* már ténleg nagyon wárom akk
D
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: