Ilyen lesz az olimpiai záróünnepség
2012. augusztus 11. 15:53
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Hát, valószínűleg nem fogom nézni, de élőben tuti hogy jó lenne
És annyira örülök a magyarok teljesítményének
2012. augusztus 11. 16:04
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Bevallom,hogy már én a gondolatától is elsírom magam,hogy vége lesz.Annyira jó volt nézni,és szeretnék még többet látni,de azt csak 4 év múlva.4 év és újra itt van az Olimpia,illetve Rioba.De jobban mondva 3 év,hisz a kvalifikációk már megkezdődnek jóval előbb.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2012. augusztus 11. 16:09
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Kár hogy elmúlik az olimpia
2012. augusztus 11. 16:16
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Én nagyon sajnálom h vége az Olimpiának..Szívesen néztem,de egyszer ennek is vége kell hogy legyen.Na persze még annyit h tuti nézni fogom holnap.(nem mintha eddig nem néztem volna
)Már várom..1D
2012. augusztus 11. 16:21
Biztos nagyon szep lesz, megnezem az biztos! Es nagyon sajnalom hogy vege lesz, mar a napokat szamolom Rioig
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.