Augusztus 14-én, kedden délután érkezik a Köpköde című klip. A Hősök rajongói kételkednek a közreműködés minőségében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkezik Eckü és Fluor új száma
2012. augusztus 11. 14:12
Idézet (Beaa @ 2012.08.11. 14:09)
Eckünek és Fluornak régebben is voltak közös dalaik, és akkor sem történt semmi, nem hinném, hogy majd pont a mostani közös rontaná el a Hősöket.
A Hősök már rég elsz.ródott.
2012. augusztus 11. 14:16
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Beaa @ 2012.08.11. 14:09)
Eckünek és Fluornak régebben is voltak közös dalaik, és akkor sem történt semmi, nem hinném, hogy majd pont a mostani közös rontaná el a Hősöket.
Régebben is voltak közös számaik, de a Hősök sem most kezdett el megváltozni... Még mindig jók, de már meg sem közelítik régi önmagukat. Amikor még négyen voltak akkor volt a Hősök az igazi, tökéletes, hamisítatlan banda. Joeker háttérbe vonulásával kiveszett belőlük valami, aztán a VIVA felkapta őket mostanában, ami szintén nem sok jót ígér. Én még mindig nagyon szeretem a zenéjüket, még mindig magasan a legjobb rapbanda, de önmagukhoz képest sokat változtak. Milliószor jobbak voltak régen.
1 felhasználónak tetszik:
Teora
2012. augusztus 11. 14:21
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Hát... a csicskalángos az aránylag jó volt. Legalábbis ehhez a Fluorhoz képest. Bár a Mizuval, a Halendával meg hasonlókkal teljesen elásta magát a szememben, ha ez legalább fele olyan ütős lesz, mint pl a g*cigránát, akkor talán el fog menni. Bár azt sem szeretem túlzottan.
2012. augusztus 11. 16:32
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Már alig várom
2012. augusztus 11. 16:35
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
a címe is olyan retardált hogy meghalok x'd milesz ha meghallom? oo"
2012. augusztus 11. 17:25
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
van aki még szereti ezt a fluort?o.o régen szerettem de most hát...x'dd utálom és ez az egész valami szánalmas ráadásul ki ez az eckü tudinni vagy mi?o__o nekem ez az egész magas és az biztos hogy nem fogom megnézni.:'D
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.