Pár részt láttam csak belőle, mégis azt mondom, hogy kár érte, mert jók a színészek benne és a történetek is jók szoktak lenni.
Azért hiányozni fognak, de remélem mindenki kap majd hamarosan új szerepeket más filmekben és sorozatokban.
Mégsem lesz negyedik évada a Victoriousnak
2012. augusztus 12. 19:05
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
2012. augusztus 13. 08:07
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Óh neee...Ez volt a két kedvenc sorozatom..
De ha minden igaz Ariana Grande és Jenette McCurdy új sorozattal készül!! És naggyon remélem hogy igaz..! Mert nélkülük nem is jó a Nickelodeon..
2012. augusztus 13. 09:51
|
|
csinicsajmintteúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 182159 offline
|
A kedvenc sorozatom volt !sajnálam hogy vége!
De ha ennek vége forgasssanak nézhetőt nem?
De ha ennek vége forgasssanak nézhetőt nem?
2012. augusztus 13. 15:57
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Neeem ár!
pedig már úgy vártam
2012. augusztus 13. 16:49
Sírtam, mikor megtudtam. De Matt Bennett tumblr oldalán olvasható egy nagyon szép összefoglalás és Liz is írt egy jó hosszú szöveget a Twitterre. Csak abban reménykedem, hogy a kedvenc karaktereim nem felejtődnek el és szép karrier vár még rájuk. Én is biztos vagyok benne, hogy Gibby saját show-ja és a Sam and Cat miatt kaszálták el, de hát... ilyen az élet. Mindenesetre akik igazán szerették a sorozatot, azoknak örökké ott fognak élni a szívében a szereplők.
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2012. augusztus 19. 20:33
|
|
domika666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 137666 offline
|
esküszöm mindenki életére hogy zokogtam amikor megtudtam a hírt. Az iCarly véget ért és a Victorious. Zokogtam rendesen. NAgyon szomorú vagyok mai napig. Úgy szerettem az icarlyt is és a victorious is hogy ez neke m olyan mint egy halál. Sajnálom. De legalább a Sam and Cat sorozat beindul és ott látom samat és catet.
a többi hír nem jó :'(
2012. augusztus 19. 22:05
Kövezzetek meg,de én nem nagyon sajnálom.Nekem a sorozat első évada vagyis hát legalábbis az első része nekem Disney szintűnek tűnt,folyton beraktak minden mondaton után egy röhögést.Viszont a szereplőit nagyon megszerettem főleg Victóriát és végre legalább komolyabb szerepekben is kipróbálhatják majd magukat.
2012. augusztus 21. 08:45
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
neee ez volt az egyik legjobb sorozat
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.