Celebvillák — Jessica Alba otthona
2012. augusztus 12. 18:58
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
Idézet (convar @ 2012.08.12. 16:43)
Sajnos az a helyzet hogy vélekedéseddel ellentétben nemigen van. Ő már rég el van skatulyázva szép, de tehetségtelennek, így hát amikben játszik azokban szinte kivétel nélkül az az elvárás hogy mutasson vmit, na nem a színészi repeortoárjából (az úgysem érdekel senkit) hanem a testéből (úgyis mindenkit, legalábbis a férfiakat ez érdekli). De olyan is van amikor kifejezetten csak a kirakatbaba szerepére van kárhoztatva.
Egyébként tényleg próbál ő kitörni ebből, 2010ben pl. a Láthatatlan jel (An invisible sign) egy egész jó irány volt ehhez, csakhát ilyenekből több is kellene viszont mit csináljon ha azokra meg még várni kell. (majd talán 5-10 év múlva, amikortól jönnek a szarkalábak, vagyis amikortól esik a szépségindex
Ez nem egyedi eset, sokan vannak akik TEHETSÉGESEK de nem úgy vannak értékelve ahogy érdemelnék... Amit tőle láttam az átlagos alakítás volt, szóval egyenlőre nem tudom biggyeszteni a számat hogy >poor Jessica
De ez már OFF téma.. egyébként meg:
SZÉP A HÁZA
2012. augusztus 12. 19:56
|
convarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 134 Csatolások: 11 Azonosító: 139974 offline
|
OFF
Merthát egy ideje tényleg az, viszont vmire megint muszáj reagálnom
Oké, de azt ugye tudod hogy előtte amit mondtál azzal mintha csak azt mondtad volna hogy aki "csak" az átlagot tudja az elégedjen meg azzal hogy popcornokban pózolhat, esetleg ha "szerencséje van" még cicit és popsit is villanthat...
Én úgy gondolom hogy attól mert vki szakmai szempontból nem egy Meryl Streep vagy éppen Kate Winslet (merthát persze azt azért lássuk be hogy Jessicának nincs olyan színészi vénája mint pl. nekik, kit is akarnék ezzel becsapni), attól még kaphatna komolyabb munkákat is, hiszen a szerep nehézségétől függően még az ő átlagos képességivel is meg lehetne neki találni azokat a forgatókönyveket amelyek kihívásaival meg tud bírkózni (az az egy szem Láthatatlan jel pl. sztem ilyen volt neki), arról nem is beszélve hogy ezek által folyamatosan bizonyíthassa esetleges fejlődőképességét (mivel a színészi teljesítmény igenis fejleszthető), azért hogy 1x egy nagy dobásra neki is legyen lehetősége egy megfelelően promotált és Oscarra nevezett film képében. Nameg márcsak a változatosság kedvéért is, hogy ne mindig u.arról az 5-10 fő szűk elitről szóljon a drámai filmgyártás. (Én a férfi színészeknél pl. Fassbendert már nagyon unom, mintha rajta kívül az összes jó színész kihalt volna Hollywoodban...)
Idézet (completely @ 2012.08.12. 18:58)
Amit tőle láttam az átlagos alakítás volt, szóval egyenlőre nem tudom biggyeszteni a számat hogy >poor Jessica
< de lehet akkor belenézek (illetve megnézem) azt a filmet amit írtál
Oké, de azt ugye tudod hogy előtte amit mondtál azzal mintha csak azt mondtad volna hogy aki "csak" az átlagot tudja az elégedjen meg azzal hogy popcornokban pózolhat, esetleg ha "szerencséje van" még cicit és popsit is villanthat...
Én úgy gondolom hogy attól mert vki szakmai szempontból nem egy Meryl Streep vagy éppen Kate Winslet (merthát persze azt azért lássuk be hogy Jessicának nincs olyan színészi vénája mint pl. nekik, kit is akarnék ezzel becsapni), attól még kaphatna komolyabb munkákat is, hiszen a szerep nehézségétől függően még az ő átlagos képességivel is meg lehetne neki találni azokat a forgatókönyveket amelyek kihívásaival meg tud bírkózni (az az egy szem Láthatatlan jel pl. sztem ilyen volt neki), arról nem is beszélve hogy ezek által folyamatosan bizonyíthassa esetleges fejlődőképességét (mivel a színészi teljesítmény igenis fejleszthető), azért hogy 1x egy nagy dobásra neki is legyen lehetősége egy megfelelően promotált és Oscarra nevezett film képében. Nameg márcsak a változatosság kedvéért is, hogy ne mindig u.arról az 5-10 fő szűk elitről szóljon a drámai filmgyártás. (Én a férfi színészeknél pl. Fassbendert már nagyon unom, mintha rajta kívül az összes jó színész kihalt volna Hollywoodban...)
1 felhasználónak tetszik:
completely
2012. augusztus 12. 22:53
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
Idézet (convar @ 2012.08.12. 19:56)
OFF
Teljesen egyetértek, és tényleg Jessica is valamivel jobb kritikát érdemelne a "borzalmas színésznő" meg hasonló jelzőknél, de annyi tehetséges színész van akik nem azt kapják amit érdemelnének (úgy értem hogy nem kapnak elismerést, jó szerepet stb) és ezért nem különösebben buzerálja a lelkemet amiért őt átlagos képességgel nem veszik komolyan.
De egyetértek, tényleg megérdemelné az esélyt hogy bizonyítson drámában vagy akármiben, hátha bejön neki...
2012. augusztus 13. 03:06
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 134 Csatolások: 11 Azonosító: 139974 offline
|
Idézet (completely @ 2012.08.12. 22:53)
...de annyi tehetséges színész van akik nem azt kapják amit érdemelnének (úgy értem hogy nem kapnak elismerést, jó szerepet stb) és ezért nem különösebben buzerálja a lelkemet amiért őt átlagos képességgel nem veszik komolyan.
Ez érthető, mivel nem vagy a rajongója, mint ahogy az is, hogy az én lelkemet viszont miért igen
Am ja, Jessen kívül persze még nagyon sok színész/színésznő jár hasonló cipőben. Sajnos ilyen a filmszakma.
1 felhasználónak tetszik:
completely
2012. augusztus 13. 09:23
|
|
completely |
|
Idézet (convar @ 2012.08.13. 03:06)
Sajnos ilyen a filmszakma.
Hát igen
2012. augusztus 26. 12:23
|
|
Selenafan99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 179052 offline
|
nagyon durva h mennyi cipője van. és akkor még a ruhákat meg az egybekeet nam is mutatja.am sztem király ház.
2013. január 17. 15:32
|
|
mollyka80000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 178109 offline
|
jessszus nekem is kell ennyi cipooo de lehetnenek kozte vans ek is meg conversek iss !! de a haz az gyonyoruu
2013. január 27. 09:36
|
|
selena gomez133új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.23. Hozzászólás: 16 Csatolások: 1 Azonosító: 188162 offline
|
Nagyon szép háza van, és azok a cipők!!!
2013. február 23. 01:35
|
|
Itt még van pár fotó a házról:
http://www.centralinteriordesign.com/6600/jessica-alba-house.html/jessica-alba%E2%80%99s-home-sweet-home
http://www.centralinteriordesign.com/6600/jessica-alba-house.html/jessica-alba%E2%80%99s-home-sweet-home
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.