Starity

Kirúgták készülő filmjéből Kristen Stewartot

19 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 10. 19:18 #101
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (mse90 @ 2012.08.10. 19:00)
Továbbra sem egyezek, de ez már szerintem így is marad. Egy férfi színésznél ez soha nem fordulna elő. Igaz, hogy az ő esetében valószínűleg kisebb is lenne a botrány, úgyhogy innentől kezdve a hiba a sajtóban és a közvéleményben is keresendő. Mindenesetre részemről az az igazán botrányos, hogy ez ma megtörténhet - ha, ismétlem, HA a hír valóban igaz, és nem a fantasztikusan megbízható GossipCop gyártotta a Stewart-botrány bandwagonra felszállva.

Az biztos, hogy férfi színészt ennyire nem büntet a média. A nőkre mindig jobban haragszanak de nekem akkor is az a véleményem, hogy ezt előre kellett volna tudnia, a hülye is tudja hogy a nőket jobban szivatják, elég szomorú hogy a 2012-ben egy ugyanazon tett mindkét nemtől más más reakciót vált ki és szít az emberekből de az szomorúbb hogy nem számolt ezzel vagy ha semmi sem igaz ebből, akkor az, hogy nem tesz semmit a pletykák ellen. Teljesen mindegy hogy a WB hogyan akar neki keresztbe tenni, ha pedig ő ezt ölbe tett kézzel tűri, akkor újfent vessen magára mert mindenféleképpen rosszul jön ki a dologból.
4 felhasználónak tetszik: mse90, CocoBerry, An_d_a, Black Hearth2
2012. augusztus 10. 19:19 #102
lauu98
lauu98
új tag
Hozzászólás: 25
Azonosító: 167762
eskü,ezek az amerikaiak hülyék...*-* attól h megcsalta a srácot,még lehet jó színész...igazság szerint engem pont nem érdekel a magánélete...szánalmas*-*
2012. augusztus 10. 19:19 #103
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.08.10. 19:04)
Nagy pácban van ő is.
Erre mondják hogy előbb gondolkozz és utána cselekedj. Ha valakit a média negatív fényben tüntet fel, nem fogják szeretni de attól még kaphat projekteket, csak kevesebbet vagy tömegcuccokban, majd később, most szenzáció, azért nem kap de a neve nagy és hülyék lennének nem élni ezzel a lehetőséggel később. Nem mondom, hogy a média kutasson tovább az életükben, márcsak Robertre is tekintettel lehetnének de ha valakiben annyi sincs, hogy a saját filmjének rendezőjével ne a nyílt utcán kavarja a dolgokat és nem számolt a lebukás vagy az abból következő hátrányok lehetőségével az így járt. Szerintem kicsit túlzás amit a média csinál mert már a 21-ik században élünk és ez gyakorta előfordul mással is és nem kellene hogy a magánélet döntsön egy filmszerepről de el kell fogadni, hogy vannak emberek akiknek ez nem tetszik. Most utálja mindenki és nem kell senkinek, majd 2 év múlva szerepel a következő Amerikai Pitében vagy a Batman rebootban, ő attól még Kristen marad, egy nagy név, aki így vagy úgy megszerezte a HÍRNEVET. Majd jön más, aki szintén megcsalta a párját és elhaloványul a téma ..

Jó, csak ebben az a bibi, hogy addig, amíg nem kell senkinek, simán el is felejthetik, mert azalatt egy 1-2 év alatt, amíg mellőzik, feltűnhet valaki, aki ugyanilyen karakter, és akkor inkább őt fogják szerepeltetni.
2012. augusztus 10. 19:24 #104
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (CocoBerry @ 2012.08.10. 19:19)
Jó, csak ebben az a bibi, hogy addig, amíg nem kell senkinek, simán el is felejthetik, mert azalatt egy 1-2 év alatt, amíg mellőzik, feltűnhet valaki, aki ugyanilyen karakter, és akkor inkább őt fogják szerepeltetni.

Így jár az, aki hagyja magát irányítani vagy a nyílt utcán enyeleg egy nős hapsival. Én jó színésznőnek tartom és túlzásnak, ami történik de a média ilyen, ezzel nem tudunk mit kezdeni. pardon.gif Ördögi kör, nem tud mit csinálni.
2012. augusztus 10. 19:25 #105
B vivi
B vivi

StátuszI LOVE K-POP!!! Annyeong n_n
Hozzászólás: 825
Csatolások: 2
Azonosító: 168403
most egész életében utálni fogják mert félrelépet
2012. augusztus 10. 19:28 #106
Lilla98
Lilla98
♥Miley Ray Cyrus♥

StátuszThe Pretty Reckless - Zombie ♥♥♥
Hozzászólás: 1900
Csatolások: 88
Azonosító: 125752
Remélem nem igaz. Én nagyon szeretem őt és még sok-sok filmben látnám viszont. Amúgy nem értem, hogy miért kell elítélni. Igaz hibázott és rossz dolgot tett, de attól, még nem lesz rossz ember. Mindenki követ el hibákat. Valamikor nagyobbakat valamikor kisebbeket. Kristen nagyot "esett" ez tény, de szerintem őszintén megbánta (mivel bocsánatot kért) és én úgy vélem meg tanulta a leckét. Nem kell meghurcolni. Senki sem tökéletes és azért, mert teszünk olyan dolgokat amelyeket később megbánunk attól nem leszünk gonoszak...Szerintem nem lenne fair ha elítélnék a magán élete ezen része miatt.
2012. augusztus 10. 19:30 #107
shannel
shannel
visszatérő vendég
Hozzászólás: 129
Azonosító: 149680
Kaina egyetértek wink.gif
2012. augusztus 10. 19:30 #108
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (ophely88 @ 2012.08.10. 19:18)
Az biztos, hogy férfi színészt ennyire nem büntet a média. A nőkre mindig jobban haragszanak de nekem akkor is az a véleményem, hogy ezt előre kellett volna tudnia, a hülye is tudja hogy a nőket jobban szivatják, elég szomorú hogy a 2012-ben egy ugyanazon tett mindkét nemtől más más reakciót vált ki és szít az emberekből de az szomorúbb hogy nem számolt ezzel vagy ha semmi sem igaz ebből, akkor az, hogy nem tesz semmit a  pletykák ellen. Teljesen mindegy hogy a WB hogyan akar neki keresztbe tenni, ha pedig ő ezt ölbe tett kézzel tűri, akkor újfent vessen magára mert mindenféleképpen rosszul jön ki a dologból.

Én mindenesetre kiabálni és rúgkapálni fogok minden egyes esetben, amikor egy-egy ilyen megkülönböztetés fellép. smileeee.gif Persze, hogy lehetett volna esze, és most issza a levét, de ez még nem teszi számomra okéssá az efféle lépést a film készítői részéről, vagy akár a sajtó hadjáratát ellene. Mint már mondottam: kiabálva-rúgkapálva. tucherch.gif unknw.gif
1 felhasználónak tetszik: CocoBerry
2012. augusztus 10. 19:31 #109
- törölt felhasználó -    
Na jó ez már több a sokknál ez már nem normális hagyátok már békén kristent bár mit tett ezt nem érdemli meg lehet hogy a magán élatébe zür van de aszt nem kell bele voni a munkábba mert ez nem normális hagyátok békén mert eszt még ö se érdemli meg akkor mindegyik sztár aki meg csalta a párját rugják ki a szerböl nem hanem a rendezö ne vonya bele a magán életét egy sztárnak csak azért mert egy hir kering róla..
2012. augusztus 10. 19:31 #110
- törölt felhasználó -    
Ezt most jól elszúrta....
2012. augusztus 10. 19:33 #111
doggirl
doggirl
visszatérő vendég

Státusz"I shouldn't be the superhero's girlfriend, I should be the superhero." - K. S.
Hozzászólás: 218
Azonosító: 153570
Ő LÉPETT VISSZA KÖNYÖRGÖM!!!!És mint az előttem elmondták már nem csak ő tehete rről akialakult helyzetről!!A pasas a szemétkáda, és ő tete tönkre a családját, nem pedig Kris!!!!Akik pedig igazi rajongók, azok emiatt nem köpködik, és nem fordulnak el tőle!Ő mondta vissza a rohadt filmet, nem kelll a szarkavarás, d epersze így jóval olvashatóbb a cikk....Szánalom!!Aggódom Kristen miatt, reélem rendbe jön!Bár az is lehet hogy smemmi sem igaz ebből az egész szarségból, mert ugye bár a híres nyilatkozatok hamisak voltak maga a Peaple magazin ismerte el!!!!Erről ennyit!!! Ui: Én imádom a csajszit, és mindenben támogatom, és mellette állok!!!
2012. augusztus 10. 19:36 #112
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
nem tom így nekem szimpatikusabb hogy mostmár ha valaki azt mondjan hogy kristen akkor a végére nem említődikk meg petinson
2012. augusztus 10. 19:37 #113
- törölt felhasználó -    
A lóf***t rúgták ki!! :@@@ Ő lépett ki!! CSatlakoznék doggirl-hez!!! ez egy nagy kib*szott szrkavarás :@@ ha igazán kedvelitek Kristent akkor nem köpködiktek meg ócsároljátok -__-" olyan szánalmasok tudtok lenni.. :|
2012. augusztus 10. 19:38 #114
matepetruska
matepetruska
új tag
Hozzászólás: 38
Azonosító: 180866
Ha valaki annyira szeret valakit mint például kristen robert-et akkor nem enyeleg másokkal meg...
2012. augusztus 10. 19:39 #115
leila1992
leila1992
Hozzászólás: 1342
Csatolások: 1701
Azonosító: 139902
Nem rúgták ki...miért kell ilyen hülyeségeket összehordani. Ő lépett vissza nem kirúgták. Komolyan ilyen szarságokat kitalálni.
2012. augusztus 10. 19:42 #116
- törölt felhasználó -    
Idézet
doggirl
Ő LÉPETT VISSZA KÖNYÖRGÖM!!!!És mint az előttem elmondták már nem csak ő tehete rről akialakult helyzetről!!A pasas a szemétkáda, és ő tete tönkre a családját, nem pedig Kris!!!!Akik pedig igazi rajongók, azok emiatt nem köpködik, és nem fordulnak el tőle!Ő mondta vissza a rohadt filmet, nem kelll a szarkavarás, d epersze így jóval olvashatóbb a cikk....Szánalom!!Aggódom Kristen miatt, reélem rendbe jön!Bár az is lehet hogy smemmi sem igaz ebből az egész szarségból, mert ugye bár a híres nyilatkozatok hamisak voltak maga a Peaple magazin ismerte el!!!!Erről ennyit!!! Ui: Én imádom a csajszit, és mindenben támogatom, és mellette állok!!!

Én nem vagyok akkor Kristen rajongó sőt de már én is kezdem úgy gondolni hogy ennek az egésznek a fele sem igaz. Igazából nem tudnk semmit csak képeket láttunk. Egyébként a megcsalás nem egyoldalú szóval nem csak Kristent kéne okolni hogy tönkre tet egy családot.
2012. augusztus 10. 19:44 #117
Zaza
Zaza
visszatérő vendég

StátuszA kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?
Hozzászólás: 398
Azonosító: 165345
És amikor más csalja a másikat azt nem verik nagy dobra de ezt? miért kell összekeverni a magánéletét a karrierjével ? igen ez van ezt nem lehet megváltoztatni de akkor is más a magánügy mert az csak rá tartozik nem pedig a média elé!!és hagyják már békén szegényt
2012. augusztus 10. 19:50 #118
Dorake
Dorake
visszatérő vendég

StátuszI'm in love with you and all these little things <3
Hozzászólás: 132
Azonosító: 173056
Nyilván kitalálták ezt az egészet, de azért sajnálom Kristent minden miatt. Jó, lefeküdt azzal a pasival, de a pasi is ugyanannyira benne volt ebben a dologban, mint ő!
2012. augusztus 10. 19:52 #119
Bérces Dániel
Bérces Dániel
Seth Rollins

StátuszLegjobban...örökké
Hozzászólás: 3239
Csatolások: 120
Azonosító: 180109
Zaza azért kell keverni a magánéletet a karriellel mivel egyre többen utálják és így nem fogják megnézni a filmet.
2012. augusztus 10. 19:52 #120
- törölt felhasználó -    
szerintem azért ennyire nem kéne egy megcsalásnak befolyásolnia a munkabeli életét, de hát ez ilyen, előbb kellett volna a kisasszonynak gondolkodia, viszont ez már kicsit túlzás, hogy a magánélete így kihasson a munkaügyeire, a rendezőknek sem ezzel kéne foglalkozniuk, hanem azzal, hogy tehetséges-e vagy sem..a többihez semmi közük, csak persze itt van rá a példa, hogy a média és a bulvár hogy tönkre tudja tenni egy sztár életét.. oké, hogy ri*anckodott, félrelépett, meg minden, nade kicsit nagyon gusztustalan volt az eljárás ahogyan a sajtó végigkövette őt, szószerint lenyomozták, aztán pedig kiteregették a szennyesét !
19 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok