Idézet (JustAnOrdinaryGirl @ 2012.08.10. 18:27)
Én megértem, hogy a rossz magánélet nem vet túl jó fényt a karrierjére, de nem értek azzal egyet, hogy ezért ki kell rúgni a filmből. Rendben, haragudjanak rá, meg minden, de ha azért akarták volna belerakni a filmbe, mert tehetséges, akkor nem kellene, hogy befolyásolja a készítőket a mostani botlása.
Egyetértek azokkal az előttem szólókkal, akik azt mondják, hogy nem csak Kristen volt a hibás. Nem csak őt kellene büntetni.Nem vagyok nagy rajongója, de azért szerintem ez már egy kicsit sok,még akkor is ha nem tett túl jó dolgot.
Egyetértek azokkal az előttem szólókkal, akik azt mondják, hogy nem csak Kristen volt a hibás. Nem csak őt kellene büntetni.Nem vagyok nagy rajongója, de azért szerintem ez már egy kicsit sok,még akkor is ha nem tett túl jó dolgot.
Ha tényleg kirúgták és nem magától lépett vissza, akkor is jogos a döntés. Bizony, ritka az ilyen, főleg Hulladékwoodban de igen is akad rendező, akinél FONTOS hogy a filmjét ne azért nézzék meg mert beválogattak egy botrányos színészt. Miért válasszanak be egy ilyen színészt, mikor kevésbé botrányos, hasonlóan tehetséges vagy nála tehetségesebb színésznők is léteznek? Vannak még jó szándékú és reálisan gondokodó emberek a nagy vizen túl, nem mind hülye.
Ki mondta hogy a rendező nem szív? Aláírta a szerződést a következő részre, a kedves felesége pedig megtiltotta neki hogy Kristennel egyótt dolgozzon bármikor is a jövőben. Nem mondom hogy nem érdemli meg de nem elég nagy szívás hogy nem léphet vissza, különben egetverő összeget kell kiköhögnie a stúdiónak, mert a felesége megtiltotta neki és még így sem biztos, hogy megbocsát? Mint mondtam, ő is megérdemli de nem csak Kristen szív, külföldi weboldalakon olvasni hogy ő is sorra esik ki a projektekből. Ez van. Igyák meg a levét annak amit kotyvasztottak.

3 felhasználónak tetszik: