Starity

Kirúgták készülő filmjéből Kristen Stewartot

19 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 10. 18:40 #81
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (JustAnOrdinaryGirl @ 2012.08.10. 18:27)
Én megértem, hogy a  rossz magánélet nem vet túl jó fényt a karrierjére, de nem értek azzal egyet, hogy ezért ki kell rúgni a filmből. Rendben, haragudjanak rá, meg minden, de ha azért akarták volna belerakni a filmbe, mert tehetséges, akkor nem kellene, hogy befolyásolja a készítőket a mostani botlása.
Egyetértek azokkal az előttem szólókkal, akik azt mondják, hogy nem csak Kristen volt a hibás. Nem csak őt kellene büntetni.Nem vagyok nagy rajongója, de azért szerintem ez már egy kicsit sok,még akkor is ha nem tett túl jó dolgot.

Ha tényleg kirúgták és nem magától lépett vissza, akkor is jogos a döntés. Bizony, ritka az ilyen, főleg Hulladékwoodban de igen is akad rendező, akinél FONTOS hogy a filmjét ne azért nézzék meg mert beválogattak egy botrányos színészt. Miért válasszanak be egy ilyen színészt, mikor kevésbé botrányos, hasonlóan tehetséges vagy nála tehetségesebb színésznők is léteznek? Vannak még jó szándékú és reálisan gondokodó emberek a nagy vizen túl, nem mind hülye. fear.gif

Ki mondta hogy a rendező nem szív? Aláírta a szerződést a következő részre, a kedves felesége pedig megtiltotta neki hogy Kristennel egyótt dolgozzon bármikor is a jövőben. Nem mondom hogy nem érdemli meg de nem elég nagy szívás hogy nem léphet vissza, különben egetverő összeget kell kiköhögnie a stúdiónak, mert a felesége megtiltotta neki és még így sem biztos, hogy megbocsát? Mint mondtam, ő is megérdemli de nem csak Kristen szív, külföldi weboldalakon olvasni hogy ő is sorra esik ki a projektekből. Ez van. Igyák meg a levét annak amit kotyvasztottak. pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: CocoBerry, An_d_a, Black Hearth2
2012. augusztus 10. 18:43 #82
- törölt felhasználó -    
Ugyanmár!Mintha más színész nem csalta volna meg a párját ez már nevetséges
2012. augusztus 10. 18:45 #83
- törölt felhasználó -    
Én sem vállalnám a kockázatot de azért sajnálom:/
2012. augusztus 10. 18:48 #84
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.08.10. 18:40)
Ha tényleg kirúgták és nem magától lépett vissza, akkor is jogos a döntés. Bizony, ritka az ilyen, főleg Hulladékwoodban de igen is akad rendező, akinél FONTOS hogy a filmjét ne azért nézzék meg mert beválogattak egy botrányos színészt. Miért válasszanak be egy ilyen színészt, mikor kevésbé botrányos, hasonlóan tehetséges vagy nála tehetségesebb színésznők is léteznek? Vannak még jó szándékú és reálisan gondokodó emberek a nagy vizen túl, nem mind hülye. fear.gif
Ki mondta hogy a rendező nem szív? Aláírta a szerződést a következő részre, a kedves felesége pedig megtiltotta neki hogy Kristennel egyótt dolgozzon bármikor is a jövőben. Nem mondom hogy nem érdemli meg de nem elég nagy szívás hogy nem léphet vissza, különben egetverő összeget kell kiköhögnie a stúdiónak, mert a felesége megtiltotta neki és még így sem biztos, hogy megbocsát? Mint mondtam, ő is megérdemli de nem csak Kristen szív, külföldi weboldalakon olvasni hogy ő is sorra esik ki a projektekből. Ez van. Igyák meg a levét annak amit kotyvasztottak. pardon.gif

Azt nem tudom, hogy fogja összehozni, hogy Kristen benne legyen a következő Hófehérben és ő rendezhesse. Nyilván nem akarja visszamondani, ha őt is kidobálják a filmekből, akkor a már meglévő szerződéséhez ragaszkodni fog.
2012. augusztus 10. 18:49 #85
- törölt felhasználó -    
ohely88.
Tudom, hogy nem hátrány, ha egy színésznek botránymentes élete van , csak azért nevetséges ez, mert más színészek is megcsalták a párjukat, és attól még kapnak szerepeket. Ellentétben Kristennel. Mondjuk gondolom így sem szegényedik el.
2012. augusztus 10. 18:49 #86
beccsu-baby
beccsu-baby

Státusz-
Hozzászólás: 973
Azonosító: 162296
Hát,tény és való hogy,gondolkodhatott volna mielőtt cselekszik.De most ez így jött neki össze.Én nem vagyok egy Kristen fan.De aki nagyon szereti,és a kedvencei közé sorolja az ki áll mellette,amennyire lehet persze.Én ebben nem fogom senki pártját mert nem igazán szeretem egyiket sem.Viszont az is kiderült ebből h van látszat és igazi rajongója is...Ezt Ő intézte el,most ki is kell magát húznia belőle.Robertet már gondolom h elveszítette,ezek után már nem hiszem h vissza kapja.Vagy én nem tudom..Lesz ami lesz...
2012. augusztus 10. 18:53 #87
IAmJulcsi
IAmJulcsi
Pretty Liar ✔

Státusz#goodbyeglee
Hozzászólás: 3543
Csatolások: 749
Azonosító: 165186
szandy3212 egyetértek! Kristen nem a szívem csücske a botrány óta, de ez már nevetséges! o.O
2012. augusztus 10. 18:54 #88
eszterke126
eszterke126
visszatérő vendég

StátuszA jóság fontosabb a bölcsességnél, s ennek felismerése már maga is bölcsesség.
Hozzászólás: 455
Azonosító: 168140
sztem ezt nem kelett volna azért de valamiylen szintem igazuk van nem tudom megérte ezt neki egy megcsalás a karierjébe a pasijába és lehet hatással lesz az egész jövöjére is
2012. augusztus 10. 18:55 #89
moonprincess94
moonprincess94
Diva

StátuszShine bright like a diamond!
Hozzászólás: 1544
Csatolások: 31
Azonosító: 134163
Megőrülök már komolyan. Nem szeretem ezt a lányt, de ez már túlzás!!! Mindenki hibázik, és nem éppen elég bűntetés neki, hogy Robert elhagyta??!! Ez így lenne rendjén. De hogy még a munkájában is így lehúzzák... pff.. háát. Komolyan sajnálom, és most kicsit mellette állok. smileeee.gif
2012. augusztus 10. 18:55 #90
Kelly
Kelly
musical&series™

Státusz"Ha hiszünk valamiben, bármi lehetséges."
Hozzászólás: 2094
Csatolások: 151
Azonosító: 130294
Csak jól járnak azzal, ha nem alkalmazzák, hiszen nem tud játszani. A filmeseknek jó, hogy jött ez a botrány.
2012. augusztus 10. 18:56 #91
- törölt felhasználó -    
most egész életre meggyulolték mert félrelépett?jézus...
2012. augusztus 10. 19:00 #92
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (ophely88 @ 2012.08.10. 18:40)

Továbbra sem egyezek, de ez már szerintem így is marad. Egy férfi színésznél ez soha nem fordulna elő. Igaz, hogy az ő esetében valószínűleg kisebb is lenne a botrány, úgyhogy innentől kezdve a hiba a sajtóban és a közvéleményben is keresendő. Mindenesetre részemről az az igazán botrányos, hogy ez ma megtörténhet - ha, ismétlem, HA a hír valóban igaz, és nem a fantasztikusan megbízható GossipCop gyártotta a Stewart-botrány bandwagonra felszállva.
1 felhasználónak tetszik: CocoBerry
2012. augusztus 10. 19:01 #93
SugarGirl
SugarGirl

Státusz"Fashions fade, style is eternal." - Yves Saint Laurent
Hozzászólás: 688
Azonosító: 138434
Inkább a Lie down in darknessből rugják ki, a könyv fantasztikus, kár lenne egy olyan jó lehetőséget elrontani vele.
2012. augusztus 10. 19:04 #94
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (CocoBerry @ 2012.08.10. 18:48)
Azt nem tudom, hogy fogja összehozni, hogy Kristen benne legyen a következő Hófehérben és ő rendezhesse. Nyilván nem akarja visszamondani, ha őt is kidobálják a filmekből, akkor a már meglévő szerződéséhez ragaszkodni fog.

Nagy pácban van ő is.

Idézet (JustAnOrdinaryGirl @ 2012.08.10. 18:49)
ohely88.
Tudom, hogy nem hátrány, ha egy színésznek botránymentes élete van , csak azért nevetséges ez, mert más színészek is megcsalták a párjukat, és attól még kapnak szerepeket. Ellentétben Kristennel. Mondjuk gondolom így sem szegényedik el.

Erre mondják hogy előbb gondolkozz és utána cselekedj. Ha valakit a média negatív fényben tüntet fel, nem fogják szeretni de attól még kaphat projekteket, csak kevesebbet vagy tömegcuccokban, majd később, most szenzáció, azért nem kap de a neve nagy és hülyék lennének nem élni ezzel a lehetőséggel később. Nem mondom, hogy a média kutasson tovább az életükben, márcsak Robertre is tekintettel lehetnének de ha valakiben annyi sincs, hogy a saját filmjének rendezőjével ne a nyílt utcán kavarja a dolgokat és nem számolt a lebukás vagy az abból következő hátrányok lehetőségével az így járt. Szerintem kicsit túlzás amit a média csinál mert már a 21-ik században élünk és ez gyakorta előfordul mással is és nem kellene hogy a magánélet döntsön egy filmszerepről de el kell fogadni, hogy vannak emberek akiknek ez nem tetszik. Most utálja mindenki és nem kell senkinek, majd 2 év múlva szerepel a következő Amerikai Pitében vagy a Batman rebootban, ő attól még Kristen marad, egy nagy név, aki így vagy úgy megszerezte a HÍRNEVET. Majd jön más, aki szintén megcsalta a párját és elhaloványul a téma ..
2012. augusztus 10. 19:05 #95
- törölt felhasználó -    
Szerintem ez túlzás biggrin.gif Ez egy botlás volt az életében, ami az ő MAGÁNélete, és tényleg elítélendő amit tett, de nem kéne, hogy ez kihasson a karrierjére. Ettől függetlenül ő még lehet jó színésznő (még ha annyira nem is az:D) és aki eddig szerette ezután is fogja.
2012. augusztus 10. 19:05 #96
- törölt felhasználó -    
Akkor mi a francnak alkalmazták eddig?
2012. augusztus 10. 19:12 #97
- törölt felhasználó -    
Basszus ebből hogy fogja magát tisztázni???? :S Mondjuk nem értem, hogy a magánélete miatt miért nem kap munkát..... nem ő az első sztár, aki megcsalta vagy elszerette más párját, de rajta mégis jobban csattan az ostor, mint mondjuk anno Angelina Jolie-n. -.-"
2 felhasználónak tetszik: CocoBerry, Black Hearth2
2012. augusztus 10. 19:15 #98
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kaina @ 2012.08.10. 19:12)
Basszus ebből hogy fogja magát tisztázni?? :S Mondjuk nem értem, hogy a magánélete miatt miért nem kap munkát.. nem ő az első sztár, aki megcsalta vagy elszerette más párját, de rajta mégis jobban csattan az ostor, mint mondjuk anno Angelina Jolie-n. -.-"

Köszönöm, pont őt akartam felhozni ellenpéldának. thumbsup.gif
2012. augusztus 10. 19:15 #99
Plume
Plume

StátuszValar morghulis
Hozzászólás: 647
Csatolások: 90
Azonosító: 176589
Én gyűlölöm Kristen-t, még az arcát se szeretem, szerintem a Hófehérben sem alakított jól azzal a hulla tekintetével, és legbelül örülök, hogy talán nem ő kapja a szerepet. Viszont azt én nem értem, hogy a magánéletét hogy kapcsolják össze a karrierjével. Aki szereti az továbbra is szeretni fogja. Ha csalódott benne, attól még az alakítását jól fogja értékelni.
2012. augusztus 10. 19:15 #100
- törölt felhasználó -    
Érett embereknek el kéne tudni választani a munkát és a magánéletet. Vágom, hogy Kristen botlása miatt nem lenne valami nagy a nézettség, de akkor is szánalom, hogy emiatt rúgták ki.
19 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok