Kirúgták készülő filmjéből Kristen Stewartot
2012. augusztus 10. 18:21
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Ciki lehetett!
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
tényleg hibás meg minden nekem sose volt a kedvencem így ne érintett meg annyira amit csinált azért még is csak rossz dolgot tett de a magánéletének és a munkájának nincs köze egymáshoz ennyi erővel a "drága" rendező urat is meghurcolhatnák
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
Hát én pedig maximálisan egyetértek azokkal, akik kirakták Kristent és nem kímélik... attól még, hogy hirtelen az egyik legfelkapottabb színésznőcske lett, azt hiszi tönkretehet emberi életeket?? Mit képzel?? Személy szerint szerintem van az a megcsalás,amit meg lehet bocsátani, ez például nem az...
Bocsi a fanoktól, meg azoktól, akik nem értenek egyet, de ez a véleményem, ami talán azért ilyen kegyetlen, mert alapjáraton utálom a csajt.
Bocsi a fanoktól, meg azoktól, akik nem értenek egyet, de ez a véleményem, ami talán azért ilyen kegyetlen, mert alapjáraton utálom a csajt.
2012. augusztus 10. 18:22
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Nem kell úgy beállítani, mintha ő tette volna tönkre a rendező családjának életét. A megcsaláshoz két ember kell, és hát a rendezőnek volt felesége és két gyereke, rajta kicsit nagyobb volt a felelősség, persze Kristen is gondolkozhatott volna. Nem hiszem, hogy emiatt ne kapna majd szerepeket, lehet, hogy még nem akar a nyilvánosság elé állni, de előbb-utóbb, muszáj lesz, már csak az új filmjei bemutatása miatt is. Most egy ideig még biztos tartani fog ez, és mindenki utálni fogja, de hamarosan úgyis ráunnak a témára. A Lie Down in Darkness-ben is úgy néz ki, hogy főszereplő lesz, nem hiszem, hogy annyira veszélyben lenne a karrierje, és a körülötte lévő felhajtás annyira rosszul jönne. A magánéletét amúgy sem kéne keverni a munkájával, és attól, hogy most hibázott, ő még tehetséges színésznő szerintem.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. augusztus 10. 18:24
Szegény Kristen...ezt azért nem kellett volna
Igaz az ő hibája, hogy megcsalta Pattinsont. De Kristennek igazi rajongója is sok van, akik kíváncsiak lettek volna a filmre. Jó színésznő, jó filmjei is vannak. Szerintem csak buknak most majd a készítők. Mindenkinek vannak kisebb-nagyobb hibái és az embereket így kell elfogadni. Én Kristen pártját fogom
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (CocoBerry @ 2012.08.10. 18:13)
Itt van az Úton, meg a Twilight, nyilván elvárják tőle, hogy menjen és adjon interjúkat meg reklámozza a filmeket. Azokat is lemondja majd, hogy bocsi, de lelkiismeret furdalásom van?
A Twilight premierre mennie kell, meg lett neki mondva hogy muszáj lesz, ám a Cosmopolis UK premierjéről kitiltották, az On The Road premierjével pedig nem tudom hogy mi van, de szerintem oda is mennie kell. Igazából, sztárnak jogában áll lemondani egy megjelenést ha időben szól vagy ha a szerződése nem köti. A Twilight premierjére muszáj odavonszolnia magát, mert a WB megmondta, az On The Road pedig talán tudná nélkülözni. A másik főszerelő, Tom, ő angol, simán mehet az UK premierre Kristen nélkül. A lelkiismeretfurdalással pedig nem megy semmire csak igazat ad a szóbeszédnek és csalódást okoz a fanoknak, akik várják hogy megjelenjen. Sokan elfordultak tőle, nyilván nem voltak igaz rajongók de legalább értük megtehetné hogy elmegy, legfeljebb nem válaszol az erre utaló kérdésekre. A rejtőzködéssel semmit nem old meg az eltiltás pedig meglepett. Az angoloknak van vér a pucájában.
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Kristen nyilván nem számolt azzal, hogy ez az egész kihat majd a karrierjére is, legalábbis szerintem erre nem különösképpen gondolt. Annak ellenére, hogy nagyon unszimpatikus már az első perctől fogva, én azért már ezt egy kissé túlzásnak tartom. Hibát követett el, és emiatt sokan megutálták a magánéletben. De azért a karrierje ne ettől függjön már...
2012. augusztus 10. 18:25
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Én nem értem hova már ez a nagy felhajtás!!Attól függetlenül hogy megcsalta Robot(erre tényleg nincs mentsége) még tehetséges színésznő.Ez túlzás amit művelnek már vele nem követett el halálos bűnt!!!A hétköznapi emberekkel is megesik a félrelépés!!!!Vicky.K egyetértek!!
2012. augusztus 10. 18:26
Nekem Kristen nem a kedvencem, de tényleg...nem csak Ő tehet a dologról, hanem az a pasi is, aki a saját feleségét csalta meg...és szétbomlott emiatt a családja. De azért Kristen tényleg gondolkodhatott volna előbb is, hogy mit művel...Rob nem hiszem, hogy ezekután tényleg könnyen megbocsátana neki, a hapsinak meg úgy sem kell már, legalábbis nem hiszem, hogy lenne közös jövőjük. Elég rosszul járt, de ő is ember, legalább tanult belőle és így tényleg megtudja, hogy kik az igazi rajongói és ki az aki mellette áll.
2012. augusztus 10. 18:27
Én megértem, hogy a rossz magánélet nem vet túl jó fényt a karrierjére, de nem értek azzal egyet, hogy ezért ki kell rúgni a filmből. Rendben, haragudjanak rá, meg minden, de ha azért akarták volna belerakni a filmbe, mert tehetséges, akkor nem kellene, hogy befolyásolja a készítőket a mostani botlása.
Egyetértek azokkal az előttem szólókkal, akik azt mondják, hogy nem csak Kristen volt a hibás. Nem csak őt kellene büntetni.Nem vagyok nagy rajongója, de azért szerintem ez már egy kicsit sok,még akkor is ha nem tett túl jó dolgot.
Egyetértek azokkal az előttem szólókkal, akik azt mondják, hogy nem csak Kristen volt a hibás. Nem csak őt kellene büntetni.Nem vagyok nagy rajongója, de azért szerintem ez már egy kicsit sok,még akkor is ha nem tett túl jó dolgot.
2012. augusztus 10. 18:28
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nem értem hogy fér össze a magánélete a karrierjével,az két külön dolog.Csak sajnos ezt egyesek összekeverik.Sajnálom Kristent,de hát ez van,ezt ő csinálta magának
2012. augusztus 10. 18:29
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Szerintem ez egy vicc. Ő egy színésznő, a magánélete miért kell hogy számítson? Az egész túl van fújva, még a pontos sztorit sem tudjuk... Jó, hogy egyes embereknek arra van ideje, hogy utálja Kristent... Hiszen véletlenül sem "kettőn állt" a dolog ugyebár, és ne a rendezőt utáljuk, amiért a gyerekes feleségét megcsalta, hanem ezt a "hiénát". Értem.
2012. augusztus 10. 18:29
magának csinálta a bajt,habár nem csak ő tehet róla,hanem a pasi is
2012. augusztus 10. 18:30
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
hát nem mondom de az ő hibája.
2012. augusztus 10. 18:30
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (exxszon @ 2012.08.10. 18:23)
És megint nem Jennifer Lawrence kapja a lehetőséget bahalok ...
Ez nem ugyanaz a szerep, amire állítólagosan mindketten vágytak (igaz, hogy Jennifer két éve nyilatkozta azt is...). És szomorúan közlöm, hogy léteznek más fiatal színésznők is rajtuk kívül az iparban.
1 felhasználónak tetszik:
CocoBerry
2012. augusztus 10. 18:34
Idézet (ophely88 @ 2012.08.10. 18:24)
A Twilight premierre mennie kell, meg lett neki mondva hogy muszáj lesz, ám a Cosmopolis UK premierjéről kitiltották, az On The Road premierjével pedig nem tudom hogy mi van, de szerintem oda is mennie kell. Igazából, sztárnak jogában áll lemondani egy megjelenést ha időben szól vagy ha a szerződése nem köti. A Twilight premierjére muszáj odavonszolnia magát, mert a WB megmondta, az On The Road pedig talán tudná nélkülözni. A másik főszerelő, Tom, ő angol, simán mehet az UK premierre Kristen nélkül. A lelkiismeretfurdalással pedig nem megy semmire csak igazat ad a szóbeszédnek és csalódást okoz a fanoknak, akik várják hogy megjelenjen. Sokan elfordultak tőle, nyilván nem voltak igaz rajongók de legalább értük megtehetné hogy elmegy, legfeljebb nem válaszol az erre utaló kérdésekre. A rejtőzködéssel semmit nem old meg az eltiltás pedig meglepett. Az angoloknak van vér a pucájában.
Mennyivel nagyobb hírverést kaphatna a film ha KStew elmegy a premierre de mégsem kértek belőle, a WB pedig benyögi hogy muszáj elmennie és ráadásul Roberttel együtt végigvinni a hónapos promóciós turnékat és átvenni az esetleges díjakat. 
Szerintem a Twilight után amúgy sem maradtak volna együtt, de azt el tudom képzelni, hogy amíg a reklámozás folyik, addig kibékülnek, és amikor vége, akkor majd kiadnak egy közleményt, hogy sajnos nem sikerült megmenteni a kapcsolatukat, vagy ilyesmi.
2012. augusztus 10. 18:39
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Én fe se vetem volna. xdddddd
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.