Kristen Stewartot karrierje csúcsán érte a hanyatlás, holott mesés jövő várhatott volna rá. Úgy fest, a rendezők többé nem kérnek belőle: kevesebben szerződtetnék, és immáron egy készülő projektből is kihagyják.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kirúgták készülő filmjéből Kristen Stewartot
2012. augusztus 10. 17:20
2012. augusztus 10. 17:21
Ja, mert Amber Heard nem szedte szét Johnnyékat.
2012. augusztus 10. 17:22
Ilyenkor szokták mondani, hogy gondolkozz, mielőtt cselekszel. Így járt.
2012. augusztus 10. 17:23
Hát Amber sem egy szent,annyi bizonyos,de Kristen sem!
De azért sajnálom,hogy kimarad egy filmből
De azért sajnálom,hogy kimarad egy filmből
2012. augusztus 10. 17:23
Idézet (CocoBerry @ 2012.08.10. 17:21)
Ja, mert Amber Heard nem szedte szét Johnnyékat. 
Amber Heard-nek barátnője van és leszbikus, nem? Így nem nagyon tudom elképzelni hogy pasival kavarjon
2012. augusztus 10. 17:26
|
|
horvannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 150904 offline
|
nahát azért a tehetségét nem kell megcáfolni bár én is megvetem mivekl én is színészi pályákon folyatom tovább utamat ezért örülnék ha egy ilyen tehetséggel játszhatnék akármilyen is a gátlása
2012. augusztus 10. 17:27
Nagy hülyeség volt, amit csinált, de én már kicsit kezdem sajnálni ezt a csajt.
2012. augusztus 10. 17:29
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Megette a jó nemondjammicsoda, ha ez az egész botrány ennyire ki fog hatni a karrierjére. Menjetek a búsba, de tényleg. Rendben, Mel Gibson mai napig alig kap munkát, ami persze kár, mert egyike a legnagyobbaknak, de őt családon belüli erőszakkal vádolták. Azért egy megcsalásért nem törünk kerékbe egy karriert. Álljon meg a gyászmenet.
Nagyon remélem, hogy ez csak egy kacsa.
Nagyon remélem, hogy ez csak egy kacsa.
2012. augusztus 10. 17:30
|
|
Bianka21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 181225 offline
|
Aki eddig szerette kristint az ne hagyja cserbe mi nem tudhatjuk hogy hogyan történt ez a dolog pár napja még én is úgy voltam vele hogy utálom meg minden de hát azért mégse kéne kirúgni a filmből szerintem a maradék rajongóknak össze kéne fognia én nem vagyok rajongó de azért ez mégse szép tőletek...
2012. augusztus 10. 17:33
Idézet (Cynthia @ 2012.08.10. 17:23)
Amber Heard-nek barátnője van és leszbikus, nem? Így nem nagyon tudom elképzelni hogy pasival kavarjon
De javítsatok ki ha tévedek.
Egy csomó helyen írták, hogy összejöttek, többek között itt, Starity-n is.
Engem inkább az érdekelne, hogy az a rendező kap-e még munkát. Mert ha igen, akkor nagyon nem igazságos.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2012. augusztus 10. 17:33
Kíváncsi vagyok, hogy a pasinak, akivel Kristen félrelépett, akad-e munkája. -.-"
Sajnálom Kristent, remélem, hamarosan rendeződnek a dolgok!
CocoBerry! Én is így tudom, de nem tudom, hogy Johnny miért kavart vele, ha leszbikus :/ Abban a sztoriban nagyon nem tiszta valami... szerintem valami más színésznőt is választhattak volna
Sajnálom Kristent, remélem, hamarosan rendeződnek a dolgok!
CocoBerry! Én is így tudom, de nem tudom, hogy Johnny miért kavart vele, ha leszbikus :/ Abban a sztoriban nagyon nem tiszta valami... szerintem valami más színésznőt is választhattak volna
1 felhasználónak tetszik:
CocoBerry
2012. augusztus 10. 17:35
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
istenem ha valaki hibázik áhhw..-.-"
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.