Sam és Dean visszatér az RTL Klubra
2012. augusztus 10. 17:53
ÉN FOLYAMATOSAN NÉZEM ODA-VISSZA A NETEN.ÉN A 8.-DIK ÉVADOT VÁROM MÁR NAGYON!!!DE AZÉRT ANNAK IS ÖRÜLÖK,HOGY VÉGRE MEG LESZ A 4.-DIK ÉVED SZIKRONIZÁLT VÁLTOZATA IS.
2012. augusztus 10. 18:02
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Imádom ezt a sorozatot,csak az a baj,hogy a negyedik után nincs szinkronosan.Nem mintha Jensen és Jared hangja nem lenne őrülten szexis,de abbahagyni kb. felénél valamit,az elég fütyfürüty dolog.Én már inkább a 8.-dik évadra készülök lelkileg.
2012. augusztus 10. 18:32
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Biztos nem fogom nézni,túl későn van,mert nállunk ez már éjfél után van.Megaztán az eddigi évadokat se láttam
2012. augusztus 10. 18:50
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
láttam már ezt az évadot, de szívesen megnézném újra, ha nem ilyen későn lenne. suli alatt biztosan nem tudom nézni, talán még a nyáron (mondjuk a szinkronhangokat nem bírom...).
2012. augusztus 10. 20:17
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Szinkronnal nagyon rossz lesz Castiel,inkább ne szinkronizálják le Mishát,mert az ő hangja annyira jó,hogy más hangjával...pff xD.
2012. augusztus 10. 20:29
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Egyedül Misha szinkronhangjára leszek kíváncsi, nem biztos, hogy nagyon elrontották, de ki tudja. Én mondjuk magyarul már nem is tudnám nézni, Dean hangját eltalálták, még Samét is úgy a harmadik évadig, de ahogy Jared férfivá vált, -és aki eddig angolul nézte az tudja milyen mély Jared hangja- egyre kevésbé passzol hozzá az a lágy hang.
Mellesleg az csodálatos, hogy késő este adják, valószínűleg sok nézőt fog a képernyő elé vonzani
Mellesleg az csodálatos, hogy késő este adják, valószínűleg sok nézőt fog a képernyő elé vonzani
2012. augusztus 10. 20:49
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Csak azért fogok belenézni, hogy meghallgassam, Misha milyen szinkront fog kapni. Mert annak a pasinak utánozhatatlan hangja van
Amúgy maradok a feliratosnál
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: