A bíróságon folytatódik Düki és Young G vitája
2012. augusztus 10. 12:24
Fanni szerintem is.
Mondjuk a múltkor még jóba voltak. Vagy nem?
2012. augusztus 10. 12:38
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Jó, hát Bécit sem kell félteni, az ilyen mocskos viselkedés úgyis benne van a vérében, khmm....
2012. augusztus 10. 12:39
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Mindkettő olcsó zenét gyárt hülyegyerekeknek. Egyáltalán mire veri magát ez a Béci? A TahóVilág nélkül sehol sem lenne...
2012. augusztus 10. 12:47
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
na a hatalmas magyar rapperek csatája
hajrááá Lil Wayne
2012. augusztus 10. 12:47
Idézet (hajnicsajszi @ 2012.08.10. 12:24)
Fanni szerintem is.
Mondjuk a múltkor még jóba voltak. Vagy nem?
Elég régóta, több, mint fél éve nem túl jó a kapcsolatuk. A Cometen is csak azért léptek fel együtt, mert már az egész jóval előbb így volt megszervezve, így készítették el a mixet és a koreográfiát (vagyis nagyrészt Düki és Reeco, ha jól tudom).
Mindkettejüket szeretem, bár Dükit kicsit jobban és remélem, hogy hamar kiderül, mi is igaz ebből az egészből. Bár szerintem jobb lett volna peren kívül megegyezniük, de ők tudják. Bár, ha semmi nem lenne igaz, akkor Düki nem posztolta volna ki és nem vitte volna bíróságra az ügyet, legalábbis én nem nézem ki belőle, hogy csak úgy megvádolja Bécit a semmiért. A lényeg, hogy akármilyen ítélet is lesz, a barátságnak tuti vége.
2012. augusztus 10. 12:51
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Nini! A JanCsi és a DühkiTörés!
Fácán mind a kettő!
2012. augusztus 10. 12:57
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Mi mást is várhatnánk Bécitől? -.-
2012. augusztus 10. 13:05
Azért nem esélytelen a bíróságon, ha tudja bizonyítani, hogy jóhiszeműen írta alá a szerződést, és megtévesztették, de egyetértek a többiekkel, aláírás előtt el kell olvasni a szerződéseket.
2012. augusztus 10. 13:13
mit várt bécitől? ilyen az egész fajtája -.- (és nem, nem vagyok rasszista)
2012. augusztus 10. 13:14
Idézet (milasnape @ 2012.08.10. 12:06)
Lehet, hogy Düki a sértett fél és nem volt tisztességes, de az ő hibája, mert SEMMIT nem írunk alá anélkül, hogy alaposan átolvasnánk. Ha szóban 50-50-ben egyeztek meg, de mégis aláírt egy 82-18-as szerződést, akkor az az ő hibája, hiába fogja bíróság elé vinni, ha emberileg nem is, de jogilag helyesen járt el Béci.
Düki elmondása szerint, Béci futtában aláíratott vele egy kitöltetlen szerződést, az arányok tehát utólag lettek feltüntetve. Düki jóhiszemű volt és erre ráfaragott. Innen látszik, hogy ki volt kinek igazi barátja: Düki feltétel nélkül bízott Béciben...ezek alapján lehet mondani, hogy sajnos.
2012. augusztus 10. 13:19
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Hát egyiket sem szeretem,tehát felőlem lehet velük bármi
Különösebben nem rajongok értük xd
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: