Mit tanulhatunk a legnagyobb slágerekből? II.
2012. augusztus 10. 20:53
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Janie teljesen egyet értek!!
2012. augusztus 10. 22:16
Nem tudom mit problémáztok. Karina direkt úgy írta meg a cikket, h mindenkinek megfeleljen - elvégre nem csak popelőadók számai vannak megemlítve. Jó, én sem csípek egy-két előadót innen, de most nem ezen van a hangsúly, hanem a szövegeken.
Miért kell mindig, mindenben csak a hibát keresni?
Egyébként nekem nagy kedvencem a Hero. Ha valaki ért angolul (azt nem tudom,h van-e magyar fordítás hozzá) mindenképp hallgassa meg, és gondolkozzon el rajta. Gyönyörű szám, és komolyan elgondolkoztatja az embert..
Miért kell mindig, mindenben csak a hibát keresni?
Egyébként nekem nagy kedvencem a Hero. Ha valaki ért angolul (azt nem tudom,h van-e magyar fordítás hozzá) mindenképp hallgassa meg, és gondolkozzon el rajta. Gyönyörű szám, és komolyan elgondolkoztatja az embert..
2012. augusztus 10. 22:16
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Igenis fontos a dalszöveg nekem, ha egy számnak jó a mondandója, akkor automatikusan megszeretem, ha jó a dallam, akkor úgyszintén, de ha mindkettő passzol, akkor az igazi főnyeremény, amit hónapokig/évekig tudok éjjel-nappal hallgatni, mert megunhatatlan.
Nem vagyok nagy rap fan, de Eminem-et pont az élettörténete, a személyisége és a szövegei miatt szerettem meg. Ő az egyetlen olyan rapper akinek 20-30 számát imádom, nemcsak egy-kettő slágert. A rap az a műfaj, amiben tényleg rengeteg érzelmet ki lehet fejteni.
Sem Riri, sem Minaj nem arról híres, hogy szívszagató vagy önbizalomnövelő dalaik vannak, de ez tényleg jól sikerült, rengeteg energiát, erőt és önbizalmat ad.
A Nickelbacktől ez az örök kedvenc számom, gyönyörű szövege van.
Demi, Demi, Demi. Sokakkal ellentétben szerintem igenis megérdemelte a listán való helyezést. Igazán magaménak érzem ezt a számot, és még rengeteget tőle. Akárki akármit mond, Ő egy igazi inspiráció, ez a dal meg pontosan a személyiségét és a történetét képviseli.
Michael Jackson és az Avenged Sevenfold mindig pozitívan semleges volt nekem, sosem kutakodtam igazán mélyen a számaik között, de imádom amikor ilyen nagy nevek is tudnak értelmeset alkotni.
A Hero-t szó szerint bekönnyeztem, különösen a "the hurt she can't handel overflows to a knife, she writes on her arm, wants to give up her life" részt. Mióta megtanultam kiállni magamért, mindig volt bennem egy olyan ösztön, hogy a gyengéket meg kell védeni, mert ha magamat megtudom, akkor őket is. Nem egyszer álltam ki olyan mellett akit csúfoltak vagy piszkáltak, én felsős korom óta hál' Istennek nem tartoztam ide, ezért remek érzés ha megvédesz valakit. Ajánlom mindenki figyelmébe ezt.
Nem vagyok nagy rap fan, de Eminem-et pont az élettörténete, a személyisége és a szövegei miatt szerettem meg. Ő az egyetlen olyan rapper akinek 20-30 számát imádom, nemcsak egy-kettő slágert. A rap az a műfaj, amiben tényleg rengeteg érzelmet ki lehet fejteni.
Sem Riri, sem Minaj nem arról híres, hogy szívszagató vagy önbizalomnövelő dalaik vannak, de ez tényleg jól sikerült, rengeteg energiát, erőt és önbizalmat ad.
A Nickelbacktől ez az örök kedvenc számom, gyönyörű szövege van.
Demi, Demi, Demi. Sokakkal ellentétben szerintem igenis megérdemelte a listán való helyezést. Igazán magaménak érzem ezt a számot, és még rengeteget tőle. Akárki akármit mond, Ő egy igazi inspiráció, ez a dal meg pontosan a személyiségét és a történetét képviseli.
Michael Jackson és az Avenged Sevenfold mindig pozitívan semleges volt nekem, sosem kutakodtam igazán mélyen a számaik között, de imádom amikor ilyen nagy nevek is tudnak értelmeset alkotni.
A Hero-t szó szerint bekönnyeztem, különösen a "the hurt she can't handel overflows to a knife, she writes on her arm, wants to give up her life" részt. Mióta megtanultam kiállni magamért, mindig volt bennem egy olyan ösztön, hogy a gyengéket meg kell védeni, mert ha magamat megtudom, akkor őket is. Nem egyszer álltam ki olyan mellett akit csúfoltak vagy piszkáltak, én felsős korom óta hál' Istennek nem tartoztam ide, ezért remek érzés ha megvédesz valakit. Ajánlom mindenki figyelmébe ezt.
1 felhasználónak tetszik:
Rowan
2012. augusztus 11. 11:44
|
|
Beth Rose Darknessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 118 Csatolások: 153 Azonosító: 171910 offline
|
Seize The Day <3 IMÁDOM
De a többi is egész jó, elgondolkodtató.
De a többi is egész jó, elgondolkodtató.
2012. augusztus 12. 10:03
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Jó cikk lett..
A dalszöveg szerintem is nagyon fontos..
Ezek közül szerintem Demi száma a legjobb..
A dalszöveg szerintem is nagyon fontos..
Ezek közül szerintem Demi száma a legjobb..
2012. augusztus 21. 13:05
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Imádom a Skycrapert Demi Lovatótól
2012. augusztus 23. 23:04
|
|
Syn.Is.My.Sinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 152756 offline
|
szerintem egy Rise Against Make It Stop-jának, vagy Ready To Fall-jának is itt lenne a helye.
továbbá a Black Veil Brides-tól egy lemeznyi dalt fel lehetett volna sorolni. pl.: Ritual ("Rise up and celebrate your life."), Unbroken, Saviour, stb.
továbbá a Black Veil Brides-tól egy lemeznyi dalt fel lehetett volna sorolni. pl.: Ritual ("Rise up and celebrate your life."), Unbroken, Saviour, stb.
2012. augusztus 28. 13:11
Bruno Mars It Will Rain című slágere sztem pont ide illett volna , de m1
2012. szeptember 11. 20:13
|
|
ChristieMaloneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 185638 offline
|
Imádom a Skyscrapert<3
2012. október 01. 14:40
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
nagyon nagyon szeretem a Skyscraper dalát <3
2012. október 31. 07:29
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Jó szám itt pár!!
2012. november 04. 16:41
Michaeltol csak a jot lehet tanulni:) nagyon isnpirálo személyiség
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.