Starity

Christina Aguilera lemezborítót koppint

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 10. 19:25 #81
- törölt felhasználó -    
nem újdonság..............
2012. augusztus 10. 20:28 #82
Katttah
Katttah
A Talk™

Státusz"They don't teach French in jail!" - Robert Downey Jr.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1849
Csatolások: 686
Azonosító: 145297
úristen .. a póz miatt már koppincsolás? xd .. akkor szinte minden fotós koppincsolná a másikat .. -.-"
2012. augusztus 10. 21:31 #83
SteFyexx
SteFyexx
visszatérő vendég
Hozzászólás: 403
Csatolások: 0
Azonosító: 138810
hát ez rohadtul nem koppintás.. nem is hasonlít a két kép!
2012. augusztus 10. 21:43 #84
Hannahmile
Hannahmile
hooligirl~

StátuszOPPA GANGNAM STYLE!!
Hozzászólás: 1117
Csatolások: 153
Azonosító: 149203
miért kell állandóan belékötni? <.< és ha hasonlít mivan?
2012. augusztus 10. 21:44 #85
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
sztem is hasonlít annyira
2012. augusztus 10. 21:52 #86
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (beyaaldama @ 2012.08.10. 13:03)
Mindig csak koppint és koppint..szánalmas.
Ráadásul a képen elég szépen leven vékonyítva az egész arca meg mindene, mert ő ennél jóval kövérebb. Próbálkozik..de már itt lenne az ideje egy saját ötletnek..hamár klasszikus stílusba lép át..legalább egyedi legyen. Mert így elég szánalmas..Lehet ez is ugy végzi mint az előző albuma??

Köszönöm a véleményedet a kedvenc énekesnőmről és példaképemről.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. augusztus 11. 01:26 #87
esszti
esszti
persona non grata
Hozzászólás: 1350
Azonosító: 177910
Ahogy mondod Norah. biggrin.gif
2012. augusztus 11. 06:06 #88
McSzasza98
McSzasza98

StátuszLehetsz akár ki az életben,ha belülről csak egy senki vagy! ;)
Hozzászólás: 618
Csatolások: 34
Azonosító: 180390
Nem különösebben izgat,am meg nem is annyira hasonlít,és az hogy photoshop ot használt az gáz ,mert nem meri felvállalni magát!
2012. augusztus 11. 10:19 #89
liptonic
liptonic
új tag
Hozzászólás: 27
Azonosító: 147617
a cikk irója meg aki hülye az előbb olvasson már utána...milyen albumboritó???még az első kislemez sem jelent meg...bejelentette a fotos, hogy ezta képet 2011ben készitették Christina othonában, és semmi köze sincs az uj albumhoz, puszta hobbiból, mert elég joban van a fotossal, most ezt posztola az oldalán...ennyi...XDXDXDD
2012. augusztus 11. 10:19 #90
liptonic
liptonic
új tag
Hozzászólás: 27
Azonosító: 147617
marha banda!!!!!!!!!
2012. augusztus 11. 11:03 #91
- törölt felhasználó -    
liptonic én is ezt a verziót ismerem smileeee.gif
2012. augusztus 11. 12:36 #92
- törölt felhasználó -    
ja, itt a nagy vitatkozásban elfelejtettem írni, hogy honnan veszi h ablumboritó??? XDD
2012. augusztus 11. 18:06 #93
- törölt felhasználó -    
wiky96 biggrin.gif megesik az ilyen tongue.gif
2012. augusztus 11. 22:09 #94
- törölt felhasználó -    
Végülis ha levegőt vesz, akkor 7 milliárd embert koppint, nem csak a mothermonstert meg az Isten tudja kicsodát rohog.gif Emberek! Fel kéne ébredni és békén hagyni Christinát. Őt szidni divat lett, vagy mi a franc?
2012. augusztus 12. 01:24 #95
katara
katara
visszatérő vendég

StátuszIsmerd meg a világot, h tudd mit miért szeretsz, h felismerd az értéket.
Hozzászólás: 311
Csatolások: 1825
Azonosító: 71496
őőő... én nem tudom a cikk szerzője honnan informálódott, h ez a kép a leendő albumhoz készült, de ha figyelembe vesszük, h az interjúk során a strippedhez hasonló anyagra céloz az énekesnő, hát akkor ahhoz nem igen passzol. ez a fotó a sminkmester, Jake Bailey, portfóliójának egy darabja...

a koppintáshoz meg annyit, h a riportjai során folyamatosan emlegeti azokat az előadókat, művészeket akik inspirálták, akikkel együtt dolgozik, akik a szakmájuk elismert alkotói, megbecsüli őket, a bookletekben is ott a credit anyag, így gondolom a jogdíjak is rendesen befutnak az illetékesekhez. mellesleg akkor ezek a kedvencei is reklamálnának, de mivel szerintem kölcsönös a szimpátia, erről aligha lehet szó.

az inspirációs részt meg asszem nevezhetnénk érték, v stílus megőrzésnek, fenntartásnak, hiszen pl hány tini ill. fiatal lány néz ki úgy mint egy hölgy, és nem úgy mint egy (szakadt) r*banc? a mai befutó sztárok közül a legtöbbje max csak 1-1 címplapfotó erejéig néz ki ízlésesen, amúgy legtöbb alkalommal (média megjelenés, v civilben) ez a kaotikus, össze-vissza, mindent-mindennel, a harmónia nélküli kinézet a jellemző. hát emberek, aki még nem tudja, ez baromi visszataszító és ultra-igénytelen. hogy miért is? mert az illető személyisége ordítva árulkodik arról, h nem tudja kicsoda v micsoda... hát igen, ez is önkifejezés a javából... bár a rosszabbik javából.

jah, h Chris ilyen lenne? bitch please! kinézem belőle, már csak a beszéde alapján, h nagyon is tudatában van annak, hogyan fejezze ki magát, az érzéseit, gondolatait a dalain és a megjelenésén keresztül.
volt neki lázongó, vaduló korszaka, és akkor ki is tett mindent az ablakba, ruhákkal, szavakkal egyaránt. volt neki romantikus, amikor rózsaszín felhők és love is in the air, a nő színrelép, a ruhák elegánsak, nőisek. és volt neki elemző korszaka, amikor a gépiesedett világ megosztja az embereket, számára ez a megújulás volt, az előző kettő elegye, a lázongó romantikus alkaté, aki látszólag szertelen, de a másik oldalt csak az értheti, aki figyel is, és nem a tömegben megbújva skandálja a szitkokat a közösség illúziójába ringatván magát.
(oké, oké, azt nekem is el kell ismernem, h van amikor ő is csúnyán mellélő ruhák terén - ami nála inkább a rossz lelkiállapotnak tudható be, sem mint a trendelésnek... -, de szelektálok, és több pozitív dolog marad fenn nálam. a zenéje a fülemben kifogsátalan, erre önmagában garancia a hangja.)

szerintem az koppint, aki nem vállalja fel a forrásait, és/vagy minden "alkotását" saját maga szülte ötletnek, kreációnak állít be a publikum előtt. (úgy látszik amióta lédi gé beindította az önérzetesek klubbját, mindenki ezzel nyomul. az értetlen éretlen meg ott rúg bele Chrisbe, ahol csak tud.)

másfelől kezdek rájönni, h olyanokkal szeretném megértetni az ilyesfajta helyzeteket, akik még nem készültek fel befogadni a világ, az emberek többrétűségét... de szerintem akik hasonló véleménnyel vannak velem, addig fogják nyomatni ezt a vakert, amíg a fikázódók v feladják, v megértik miről is papolunk... utóbbi milyen szép is lenne!

van egy kínai mondás (utánanéztem, Lao-Ce - szerk.):

"Aki másokat ismer, okos. Aki magát ismeri, bölcs. Aki másokat legyőz, erős. Aki önmagát legyőzi, hős."

és ez annyira igaz, h amikor rájössz az elemi lényegére, akkor leszel képes igazán az empátiára.

ja, de példának lehet venni egy olyan figurát, mint Patric Jane, a mentalista karaktere... olvas a mozdulatokból, a megjelenséből, a sorok között és máris megvan kivel áll szemben. képesség ráérezni a másikra, de nem olyan amit ne lehetne fejleszteni - legalább csak egy olyan szintre, ami az értelmes ember jelző kiérdemléséhez szükéséges.

most pedig a kép elemzése: h fotobolt lenne, nemtom, ő inkább olyan kiló vakolat párti... de ha itt eredeti méretbe megnézi vki, láthatja a bőr pórusait... az nem a kép zajszintje.
nagy vs cikkes

ezt a képet max a fényerő kontrasztban manipulálták, de nem szűrőzték. tudom milyen az. magam is szoktam retusálni, bőrt általában gauss és surface blur szűrőkkel lehet ps-ben bársonyossá varázsolni. másfelől hozzá kell tegyem, h a cikkbe beillesztett kép egy nagyobb méretű jpg tömörített változata, és aki tanult képszerkesztő progikkal játszani, az azt is tudja, h kicsinyítő átméretezésnél a jpeg képek egyik hátránya, h a korábban éles szegélyek, határvonalak elmosódottá válnak... más a helyzet, ha pl png-ről beszélünk, ugyanis azok algoritmusa másképp kezeli a pixeleket, így ilyen homályos hatásról szó sincs, mint jelen esetünkben.

tudom mit beszélek, ezt tanultam, ebből élek. aki nem hiszi járjon utána. és hát elég zavaró, bár inkább nevetséges, egyes lajikus-ps-szakértők beszólása.

hát... that's all folks!
3 felhasználónak tetszik: mse90, Mia, Meoww
2012. augusztus 12. 01:48 #96
katara
katara
visszatérő vendég

StátuszIsmerd meg a világot, h tudd mit miért szeretsz, h felismerd az értéket.
Hozzászólás: 311
Csatolások: 1825
Azonosító: 71496
ez még lemaradt: 110.gif
2012. augusztus 12. 16:38 #97
Alice-Crispy
Alice-Crispy
Jortegloria

Státusz: )
Hozzászólás: 1394
Csatolások: 12
Azonosító: 114049
Erről a koppintásról mindig az jut eszembe, hogy amikor egy kisgyerek megtanul járni akkor a járást is más emberektől LÁTJA és "insprirálja" őket h álljanak fel és kipróbálják azt amit mástól tanulnak. Ha mondjuk Xtinát ez a nő képe inspirálta akkor konkrétan ez NEM koppintás, de ha viszont az elöttem szóló katara hozzászólásábana sminkes portfóliájából való a kép akkor csak gratulálni tudok mert szép kép. Ennyi.
1 felhasználónak tetszik: katara
2012. augusztus 12. 20:58 #98
evoo
evoo
visszatérő vendég

Státusz~always be strong.
Hozzászólás: 406
Csatolások: 3
Azonosító: 131604
Egyáltalán nem biztos,hogy a lemezhez készült a kép. Koppintás? Ugyan...
2012. augusztus 13. 00:47 #99
Mia
Mia
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
Ez a kép valószínűleg korántsem lesz az album borítója, a Photoshop ma már mindenhol intenzíven dolgozik, és amúgy meg miajóbüdösmacskasz@rért kell még azelőtt b@szogatni szerencsétlent, mielőtt bármit is kiadott volna? Előre ítélkezni borzasztó könnyű, csak roppant értelmetlen is egyben. Ha majd itt lesz az album, vagy esetleg legalább EGYETLEN dal, azt majd lehet véleményezni. Addig meg felesleges előre mocskolódni.
2012. augusztus 14. 13:33 #100
- törölt felhasználó -    
Koppintás? Nevetséges.. egyrészt hasonlít, de nem nevezném koppintásnak. Másrészt pedig nem mai ez a kép. Butaságokat én is tudok kitalálni.wink.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok