Christina Aguilera lemezborítót koppint
2012. augusztus 10. 14:03
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Hát azért nem ugyan az.. de van köztük hasonlóság..
2012. augusztus 10. 14:20
Idézet (wiky96 @ 2012.08.10. 14:00)
Nyugi wiky96, ne is foglalkozz vele. Higgye azt, hogy igaza van, mi meg röhögjünk egy jót rajta. Ennyi.
2012. augusztus 10. 14:49
|
Cukormókus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 177617 offline
|
szerintem ez nem koppintás nagyon szeretem Christina Aguilerat gyönyörű hangja van
2012. augusztus 10. 14:49
|
|
love_lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 163379 offline
|
nem tudom miért akarják folyton bántani. szeritem annyira tehetséges. és élőben is gyönyörűen énekel, ami manapság elég ritka. tényleg hasonlít a kép, de mi ezzel a baj? az a lényeg, hogy a számok, amiket énekel gyönyörűek, és van mondanivalójuk. egébként az egyyetlen hasonlóság a virág lenne, de nem is ugyanolyan, és nem is ugyanott van. sőt billie holiday hajában több is van.
2012. augusztus 10. 15:26
ezt megszokhattuk h a drágalátós Christina koppintgat ....
2012. augusztus 10. 15:30
wiky96!
Mint látom te a normális beszélgetési módszert elvesztetted valahol a feneked környékén. Mert neked a fejed ott van. És ha már itt tartunk neked semmi jogod sincs ahhoz hogy rám ilyen jelzőket használj, jaa..lehet magadból indultál ki mert te biztosan az vagy.
És látom nagyon szívedre veszed ha Christináról valaki kimondja az igazságot, ha kövér fogadd el és teszek a véleményedre, sajnálom hogy te vagy olyan gyenge és nem tudsz elmenni a véleményem mellett.
Christina koppintott a lényeg ennyi.
És több dumát a részedről nem kérek...mert Bitch-ekkel nem foglalkozom. Ember tartsd magad ehhez!
Mint látom te a normális beszélgetési módszert elvesztetted valahol a feneked környékén. Mert neked a fejed ott van. És ha már itt tartunk neked semmi jogod sincs ahhoz hogy rám ilyen jelzőket használj, jaa..lehet magadból indultál ki mert te biztosan az vagy.
És látom nagyon szívedre veszed ha Christináról valaki kimondja az igazságot, ha kövér fogadd el és teszek a véleményedre, sajnálom hogy te vagy olyan gyenge és nem tudsz elmenni a véleményem mellett.
Christina koppintott a lényeg ennyi.
És több dumát a részedről nem kérek...mert Bitch-ekkel nem foglalkozom. Ember tartsd magad ehhez!
2012. augusztus 10. 16:09
Szerintem Christina nem koppint. Biztos vagyok benne hogy nem azzal tölti az idejét hogy régi énekesek képeit nézegeti, és amelyik megtetszik neki azt odaadja a fotósnak és azt mondja hogy ilyen képet akarok. Christina szerintem csodálatos, és ha van Photoshop akkor mi van? Majdnem minden sztárnak van olyan képe nem? Azt már sose tudjuk meg hogy Photoshop vagy nem. Christinára azt lehet mondani hogy igazi nő. Nem pedig a kifutón levő csontvázak. Csodálatos énekesnő és anya. Nagyon várom már a lemezt.
2012. augusztus 10. 16:31
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (wiky96 @ 2012.08.10. 16:24)
beyaaldama!
"...ha kövér fogadd el és teszek a véleményedre..."
"...ha kövér fogadd el és teszek a véleményedre..."
Elnézést, hogy közbeszólok a vitába, de mindig nevetőgörcsöt kapok, amikor egy ilyen nádszálvékony hírességet lekövéreznek.
2012. augusztus 10. 16:53
mse90!
Tudod, vannak ilyen hülye emberek, ennyi eszük van és kész.
Bár én az ő helyében nem szólnék semmit, akinek a kedvenc énekesnője se a 40 kilójáról híres...
Tudod, vannak ilyen hülye emberek, ennyi eszük van és kész.
Bár én az ő helyében nem szólnék semmit, akinek a kedvenc énekesnője se a 40 kilójáról híres...
2012. augusztus 10. 17:25
wiky96 igazad van mindenben amit leírtál,beyadalma szeretném megköszönni a vidám perceket,amit az ostobaságoddal okoztál.....az az igazság hogy nem is igazán vártam már mást tőled! kicsit moderálhatnád magad,a stílusoddal komoly problémák vannak,és itt nem arról beszélek hogy a véleményünk eltér,hanem arról hogy szám szerint szinte az összes christinával foglalkozó cikket végig szarozod úgy jogy fogalmad sincs arról hogy miket beszélsz! de tudod ki az igazán szánalmas?! az nem christina,hanem te! ;-)
2012. augusztus 10. 17:39
wiky96!
Ha lenne egy kis eszed akkor senkit sem érdekel hány kiló a kedvenc énekesnőd. Ezen csak te kaptad fel a vizet mert leírtam hogy kövér. Tán miért nem az? Vagy akkor nem volt az? A kép elég szépen van retusálva..sőt nagyon is retusálva van. Te kezdtél el olyat szövegelni..ami már túl megy a kedvencek vitáján. Az oké hogy megvéded a kedvenced..de az nem mindegy milyen stílusban..mert a trágár szöveget igen nem szeretem..nem ismersz..és ilyeneket ne is mondj..mert ha véleményt írok abban téged nem sértelek. De látom ez neked már a szokásod..te ilyen vagy..amire bizony én nem lennénk büszke. És ha már felhoztad hogy Britney sem 40 kiló..na látod ez engem hidegen hagy...ja most én is elkezdhetnénk trágárul beszélni de nem fogok..mert tartom ennyire magam.
Ha lenne egy kis eszed akkor senkit sem érdekel hány kiló a kedvenc énekesnőd. Ezen csak te kaptad fel a vizet mert leírtam hogy kövér. Tán miért nem az? Vagy akkor nem volt az? A kép elég szépen van retusálva..sőt nagyon is retusálva van. Te kezdtél el olyat szövegelni..ami már túl megy a kedvencek vitáján. Az oké hogy megvéded a kedvenced..de az nem mindegy milyen stílusban..mert a trágár szöveget igen nem szeretem..nem ismersz..és ilyeneket ne is mondj..mert ha véleményt írok abban téged nem sértelek. De látom ez neked már a szokásod..te ilyen vagy..amire bizony én nem lennénk büszke. És ha már felhoztad hogy Britney sem 40 kiló..na látod ez engem hidegen hagy...ja most én is elkezdhetnénk trágárul beszélni de nem fogok..mert tartom ennyire magam.
2012. augusztus 10. 17:45
GoKendra!
Ha lenne egy csepp eszed akkor a kis barátnődnek wiky96-nak kéne hogy tanácsot adj mert ő írta le a k..betűs szót..de látom te sem vagy jobb..azt hittem benned van némi tisztelet..de látom nincs. Ja és egyáltalán nem kértem a véleményed mert nem érdekel. Szóval hanyagolj..itt lenne már az ideje.
Ha lenne egy csepp eszed akkor a kis barátnődnek wiky96-nak kéne hogy tanácsot adj mert ő írta le a k..betűs szót..de látom te sem vagy jobb..azt hittem benned van némi tisztelet..de látom nincs. Ja és egyáltalán nem kértem a véleményed mert nem érdekel. Szóval hanyagolj..itt lenne már az ideje.
2012. augusztus 10. 18:02
GoKendra, köszönöm h kiálltál mellettem.
beyaaldama!
Talán tényleg túlzás volt személyeskednem. Bocsánat, hogy a k*va szót haszláltam rád.
De a többi dolgot nem bántam meg.
beyaaldama!
Talán tényleg túlzás volt személyeskednem. Bocsánat, hogy a k*va szót haszláltam rád.
De a többi dolgot nem bántam meg.
2012. augusztus 10. 18:08
van bennem tisztelet, ...te írtad hogy nem ismer akkor ne mondjon rólad semmit,akkor most erre kérlek én is.arról beszélsz hogy ki milyen alapon mit ír rólad,de nem veszed észre hogy te ugyanezt csinálod....
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: