Christina Aguilera lemezborítót koppint
2012. augusztus 10. 11:19
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
ezt nem tartom koppintásnak. mutasson már nekem valami olyasmit, ami ebben az évben készült, és minden mértékben, 100%-ig eredeti, egy kicsit se hasonlít semmire.
2012. augusztus 10. 11:21
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
A sötét smink általában automatikusan velejáró kelléke a fekete-fehér fotóknak, hogy minél jobban kihangsúlyozza az ajak színét. Szóval az egyetlen kellék, ami koppintásnak tűnhet, az a fehér virág, ami talán jobban is illett Billie sötét hajához. Mindazonáltal túlzó másolásnak nevezni. Ezzel az erővel az összes fekete-fehér fotót amiben egy nő és egy fehér virág szerepel, koppintásnak tekinthetnénk.
2012. augusztus 10. 11:29
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Könyörgöm.. a mai világban ott kezdődik, hogy szinte már újat nem lehet a közönség elé rakni zeneileg. Ez van! Ennyi erővel bárkire rá lehet osztani hogy ő ettől vagy attól vette az ötletet. Emellett, a fotóst gondolom úgymond inspirálhatta a régebbi kép, plusz nem Christina találja ki a beállításokat és a sminket, sem pedig az öltözéket. Amúgy meg, rohadt bosszantó hogy az emberek ilyenekkel foglalkoznak, és nem azzal hogy mennyire gyönyörű hangja van Christinának!
2012. augusztus 10. 11:48
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Azta de szép
<3
2012. augusztus 10. 12:16
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
erre csak annyit tudok mondani,hogyha a hangjába nem tudnak belekötni,akkor következik a borító?
elég sok fekete-fehér borítót láttam már,ennyi erővel azokra is rá lehetne fogni,h másolás.egyedül a virág az,ami hasonlít,de arra is erős túlzás ráfogni,h amiatt koppintás az egész.
elég sok fekete-fehér borítót láttam már,ennyi erővel azokra is rá lehetne fogni,h másolás.egyedül a virág az,ami hasonlít,de arra is erős túlzás ráfogni,h amiatt koppintás az egész.
2012. augusztus 10. 12:24
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
Kiim, teljesen igazad van!
2012. augusztus 10. 12:40
Szerintem annyira azért nem hasonlít. Az albumot pedig már nagyon várom, remélem tényleg kicsit klasszikusabb dalok lesznek rajta. Elegem van már a sok diszkózenéből xD
2012. augusztus 10. 13:03
Mindig csak koppint és koppint..szánalmas.
Ráadásul a képen elég szépen leven vékonyítva az egész arca meg mindene, mert ő ennél jóval kövérebb. Próbálkozik..de már itt lenne az ideje egy saját ötletnek..hamár klasszikus stílusba lép át..legalább egyedi legyen. Mert így elég szánalmas..Lehet ez is ugy végzi mint az előző albuma?????
Ráadásul a képen elég szépen leven vékonyítva az egész arca meg mindene, mert ő ennél jóval kövérebb. Próbálkozik..de már itt lenne az ideje egy saját ötletnek..hamár klasszikus stílusba lép át..legalább egyedi legyen. Mert így elég szánalmas..Lehet ez is ugy végzi mint az előző albuma?????
2012. augusztus 10. 13:05
Szerintem csak bele akarnak kötni Christinába. Én kíváncsi vagyok a dalokra és a kép is tetszik.
2012. augusztus 10. 13:29
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
A két kép tényleg hasonlít, de nem gondolom, hogy Christina direkt ilyent akart volna. Mi van, ha neki is ilyen jutott az eszébe? Nem kell mindjárt a koppintásra célozni... :S
2012. augusztus 10. 13:37
Istenem...
már kezdem nagyon unni, hogy mindig rossz fényben tüntetik fel. Úgy látszik, hogy nincsen jobb dolguk az embereknek, minthogy azon lovagoljanak, ami nem is igaz?!? Aki meg ezt beveszi és szánalmasnak tartja, annak külön gratulálok... -.-""
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. augusztus 10. 13:48
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Kicsit hasonlít, de szerintem nem koppintani akart.!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.