Folytatódik a dráma Kristen Stewart körül
2012. augusztus 09. 11:36
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
sosem kedveltem különösebben Kristent, és most sem utálom, vagy ilyesmi. ilyen másokkal is előfordul. ők is csak emberek!!! undorító lehet, hogy mindenki belemászik a magánéletébe, és osztogatjk neki a rosszabbnál rosszabb tanácsokat. el tudom képzelni, hogy mit érezhet.
2012. augusztus 09. 11:40
Sajnálom Kristent de hát erre gondolhatott volna előbb is. Rob meg remélem abbahagyja ezt az elzárkózást. :/
2012. augusztus 09. 11:48
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Oké, hogy Kristen hibázott, mert ezt kár tagadni, de azért ez már enyhe túlzás. Tudom, hogy ez ezzel jár, de szerintem visszafoghatnák magukat az emberek. Ő is ember. Mindenki követ el hibákat amik rosszak, de azért még ő nem lesz rossz ember, mert megbánta és tényleg tanult belőle. Ez a különbség a rossz és a jó között.
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Az időt már nem lehet visszapörgetni,Kristennek akkor kellett volna meggondolnia,hogy mit tesz,már késő bánat ezen rágódnia.Feleslegesek a siránkozásai.Én Robot teljesen megértem.Csak egyet kivánok,hogy ez ne hasson ki egyikük karrierjére sem
|
|
Sachichanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 178579 offline
|
Így hogy tudnának bármit is megoldani, mikor minden lépésüket figyelik.....mindek kell ezen csámcsognia a sajtónak? Nem érdekel mit csinált, oldják meg maguk között, én a filmet akkor is meg fogom nézni. Minek kell ebből akkora ügyet csinálni?! Rendezzék le 4 szem közt, ha majd eljött az ideje.
2012. augusztus 09. 12:10
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Az emberek úgy viselkednek mintha ők nem hibáznának. Nem kell gyűlölni Kristent csak azért mert elkövetett egy hibát, ez bárkivel megtörténhet. És sokkal könnyebben tudnák ezt az ügyet megoldani ha a sajtó nem lihegne a nyakukba.
2012. augusztus 09. 12:13
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Frankón agyamra megy már ez a csaj. Félrelépett. Hülye ötlet volt, de megtörtént. Lépjenek már tovább. Egyébként megérdemelné, hogy az a Pattinsonka elhagyja.
2012. augusztus 09. 12:16
Katy Perry ápolja Rob lelkét, nem Reese Witherspoon.
Na kezdjük az elején: honnan tudják azt, hogy Kristen nem fürdik csak sír egész nap? És a tervéről honnan tudnak? Ennek akkora kamuszaga van, mint ide Nagykáta. A rendezővel viszont egyetértek, hiszen ha valaki igazán szereti a Twilightot és a színészeket, akkor most illene kiállni mellettük. Szerintem egyiküknek sem tesz az jót, hogy ilyen mocskos módon irkálnak róluk, vájkálnak a magánéletükben, mert ezt nekik, kettőjüknek kell elrendezni.
Sokan meg olyan rohadt okosak itt: ha a Ti kedvencetek csinálta volna ezt, akkor is így reagáltatok volna? Fogadok nem. Arról nem is beszélve, hogy hiába nem annyira ismert a pasas, mint Kristen, rá egy rossz szót se szól senki, pedig ő is ugyanúgy benne volt a megcsalásban, és már házas ember, két gyerekkel. Erre senki nem gondol? Mindenki csak Robertet sajnálja, meg Kristent mocskolja. -.-" És nem csak itt, hanem eddig minden egyes cikknél, ahol erről volt szó.
Na kezdjük az elején: honnan tudják azt, hogy Kristen nem fürdik csak sír egész nap? És a tervéről honnan tudnak? Ennek akkora kamuszaga van, mint ide Nagykáta. A rendezővel viszont egyetértek, hiszen ha valaki igazán szereti a Twilightot és a színészeket, akkor most illene kiállni mellettük. Szerintem egyiküknek sem tesz az jót, hogy ilyen mocskos módon irkálnak róluk, vájkálnak a magánéletükben, mert ezt nekik, kettőjüknek kell elrendezni.
Sokan meg olyan rohadt okosak itt: ha a Ti kedvencetek csinálta volna ezt, akkor is így reagáltatok volna? Fogadok nem. Arról nem is beszélve, hogy hiába nem annyira ismert a pasas, mint Kristen, rá egy rossz szót se szól senki, pedig ő is ugyanúgy benne volt a megcsalásban, és már házas ember, két gyerekkel. Erre senki nem gondol? Mindenki csak Robertet sajnálja, meg Kristent mocskolja. -.-" És nem csak itt, hanem eddig minden egyes cikknél, ahol erről volt szó.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2012. augusztus 09. 12:20
|
|
Beth Rose Darknessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 118 Csatolások: 153 Azonosító: 171910 offline
|
Minek ez a felhajtás?? Nem mindegy, mit csinálnak maguk között???
2012. augusztus 09. 12:26
|
|
Plume |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 647 Csatolások: 90 Azonosító: 176589 offline
|
De akkor ne sírjon hanem szervezze azt a találkát és béküljenek ki hogy a degenerált twilight fanok visszatérjenek a rózsaszín kis pillecukor felhőjükre és onnan nézzék az égetett cukros kis holdacskáikat ahogy az égen vándorolnak filmről filmre.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 09. 12:33
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nem tudom miért nem lehet már békén hagyni. :@ Nem ő az első aki megcsalta a pasiját meg nem is az utolsó... Kristen is csak egy esendő ember.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.