5 ok, amiért érdemes megnézni a Magic Mike-ot
2012. augusztus 09. 18:57
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (CocoBerry @ 2012.08.09. 18:55)
Én megvárom, amíg lesz belőle balett, opera és utcai performance is. 
Ha feltűzött hajjal, rózsával a fülükön, rózsaszín tütüben fognak fellépni az operában, vegyél nekem is egy jegyet.
1 felhasználónak tetszik:
CocoBerry
2012. augusztus 09. 19:27
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
meg kell néznem
:D
2012. augusztus 09. 19:54
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Nem akarok ünneprontó lenni, de ez milyen már? A sok 'jó' pasival akarják, a film megnézésére csábítani az embereket... ezek szerint, nem lehet egy akkora durranás. Sokat nem is várok.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 09. 20:13
Channing és Alex együtt vetkőznek...*.* Oké, én ezt nem hagyhatom ki
2012. augusztus 09. 21:23
Ha átcastingolják, akkor talán megnézem
Mondjuk emlékeim szerint eddig csak egy olyan film volt ebben a műfajban, ami elnyerte a tetszésemet, és többszörnézős, az pedig az Alul semmi. Annak legalább tanulsága is van
És lehet, hogy most megtagadom női mivoltomat (sokak szerint), de egyik szereplő férfiú se birizgálta meg a fantáziámat. Matthew McConaughey utoljára a Ha ölni kell c. filmben tetszett, mint pasi
És lehet, hogy most megtagadom női mivoltomat (sokak szerint), de egyik szereplő férfiú se birizgálta meg a fantáziámat. Matthew McConaughey utoljára a Ha ölni kell c. filmben tetszett, mint pasi
2012. augusztus 10. 08:50
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Uh.. ezt meg kell nézni!!! *.*
2012. augusztus 10. 14:04
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Engem soha nem érdekeltek a hasonló filmek. Bár Riley Keough nem játszik nagy szerepet benne (legalábbis az információm szerint), de csakis ő miatt lehet, hogy majd megnézem, mert ő viszont nagyon tehetséges színész. De maga a film, és a többiek nem nagyon keltették fel az érdeklődésemet. De egyébként soha nem szerettem az olyan filmeket, amiben mindenkinek "tökéletes" alakja van. Nekem ez túl mű, mert lehet, hogy a film készítői összeválogattak pár férfit, akinek ki van dolgozva a teste, de száz, hogy a való életben már semmi nem lenne ilyen tökéletes. De ettől függetlenül amint mondtam, Riley miatt lehet, hogy adok neki egy esélyt.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.