Ki az a Rebstar amúgy?? Életemben nem hallottam róla.
Kállay-Saunders András elindult a világhírnév felé
2012. augusztus 08. 22:41
|
|
Phannievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 468 Csatolások: 31 Azonosító: 141911 offline
|
gáz,h ha nem tudom,ki az a Rebstar?? : // xd.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. augusztus 08. 23:01
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
kicsit se tetszik...
2012. augusztus 08. 23:29
Ugyanaz a mai tucat, gégemikrofonos gépzene, amit Jason Derülo, Chris Brown, Taio Cruz szolgáltat. (de van még belőlük) Tulajdonképpen annyira egyformák külsőleg-zeneileg, hogy meg se lehet őket különböztetni egymástól. Alaposan fel lett készítve világhódító útjára. Az előbb már említett "énekesek" pedig eléggé monopol helyzetben vannak. Minek még egy éneklőgép? Ha ő világhírű lesz, akkor én az ország első (és fix, hogy utolsó is) női miniszterelnöke.
2012. augusztus 09. 01:31
Sok-sok sikert neki 
Hát a dallal esetben,volt jobb is
Hát a dallal esetben,volt jobb is
2012. augusztus 09. 08:22
Magyar zenéhez képest elég jó , de sztem ezzel nem fog befutni , mert elég alap zene , de elmegy
2012. augusztus 09. 09:11
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
a klip és a zene is bejön
2012. augusztus 09. 09:12
Öhm.... ezen csak nevetnem kell XDDDDDD
Kállay? Meg a világhírnév? Ezerszer tehetségesebb énekesek vannak Magyarországon, és ők sem világhíresek. o.O
de azért hajrá Saunders!
Kállay? Meg a világhírnév? Ezerszer tehetségesebb énekesek vannak Magyarországon, és ők sem világhíresek. o.O
de azért hajrá Saunders!
2012. augusztus 09. 09:38
szerintem Andrásnál vagy 100- szor tehetségesebb emberek is vannak Magyarországon!!!!!! nem értem, hogy miért pont Ő!!!!!a hangja sem ,,világhíres"...szerintem semmi különleges nincs benne!!!!! a Tonight egész jó lett szerintem, a klip nem tetszik
Pöttömke
2012. augusztus 09. 09:50
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Valamelyik nap láttam a tv-ben a számát, nem jön be nekem se. De ha másnak igen, és külföldön akkor sok sikert!
Pöttömke
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.