A Jonas Brothers legkomolyabb, zeneileg legképzettebb tagja, Nick megerősítette, valóban közel áll ahhoz, hogy ő legyen az American Idol soron következő, szám szerint tizenkettedik évadának egyik zsűritagja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nick Jonas lesz az American Idol egyik zsűritagja?
2012. augusztus 08. 10:21
2012. augusztus 08. 10:39
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.08.08. 10:32)
Át is rakhatják az egész műsort lassan a diznicsenőlre, nevetséges már az egész ...
Én azt hallottam, hogy Kim Kardashiant akarják műsorvezetőnek. Egyre jobb.
American Idol, sponsored by Disney. Mostantól a Coca Cola helyett Hannah Montanás fél literes üvegből ihatják a vízet. Nagyon jó.
2012. augusztus 08. 10:40
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Nem. Én ezt nem tudom felfogni... Szerintem egyáltalán nem olyan tehetséges. Még a dalszerzésben épp, hogy elmegy, de az erőltetett "nyűszögesével" egyáltalán nem oda való. Persze örülnék ha nekem lenne legalább ennyi tehetségem és biztos, hogy van benne valami amitől ennyire szeretik, de szerintem nem akkora tehetség, hogy bekerüljön oda. Ha bár a színvonal már kezd lecsúszni nem tudom miért hiszik azt, hogy majd a "Jónás" gyerek megtudja menteni a műsort...
2012. augusztus 08. 10:41
Nem semmi színvonal. Legalább tükrözi a mai kor igényét, vagyis annak teljes nélkülözését.
2012. augusztus 08. 10:58
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Múlkor Miley Cyrus most meg ő.Miért tinisztárokat kell zsűrinek választani?Szerintem zsűrinek valamivel idősebb és tapasztaltabb előadókat kellene választani.Mariah Carey jó választás.Jennifer Lopez is jó volt,sajnálom,hogy otthagyta. A következő jelölt ki lesz,Justin Bieber?
2012. augusztus 08. 11:10
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Sok szerencsét hozzá
2012. augusztus 08. 11:28
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
ne..
legutóbb miley,most meg ő.nem lehetne valaki olyat,aki hosszú ideje van a pályán és jóval tapasztaltabb?
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. augusztus 08. 11:37
Érdekes amióta Simon szerződtette Demit, és látták hogy elég nagy felhajtása van a dolognak, rögtön a többi tehetségkutató is elkezdte hogy fiatal zenészeket tesz be. Lásd például The Next - Joe Jonas, és most itt van Nick is...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.