A 21 éves színésznő jelentések szerint "mindössze" 500 ezer dollárért bújt Katniss Everdeen bőrébe a trilógiakötet filmadaptációjának első részében, amely eddig 683,8 milliót hozott a mozikasszáknál. A stúdió ezzel a csekély mértékű fizetésemeléssel látszik kifejezni elégedettségét a film illetve Ms. Latrence teljesítménye iránt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence 10 millió dollárt zsebelhet be a Futótűzért
2012. augusztus 08. 08:59
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Huh az a pénz nekem is kéne.
2012. augusztus 08. 09:22
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
Hmmmmm Van pénz -.- Ennyit a válságról.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 08. 09:56
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (dreammm @ 2012.08.08. 09:52)
u.i.:
Victoria9723: Amerikában nincsen válság,összekevered Magyarországgal
Victoria9723: Amerikában nincsen válság,összekevered Magyarországgal
igen? Tudod Amerika nem egyenlő csak az USA-val...
2012. augusztus 08. 10:53
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Megérdemli. És ezt nem csak a Hunger Games miatt mondom, hanem mert láttam több filmjét és interjúját is. Eléggé emberséges szerintem. Különben is, az USA megteheti, hogy ennyi pénzt ad a színészeinek. Náluk soha nem volt olyan válság, mint nálunk, így nem is csoda, ha meg sem kottyan nekik. Különben örülök neki, hogy több filmszerepért is tárgyal, és nem áll meg a Hunger Games sikerei miatt.
2012. augusztus 08. 11:28
Nem kis összeg,de teljes mértékben megérdemli.Keményen dolgozik,de legtöbben csak Katniss-t látják benne,pedig a THG előtt már szerepelt néhány filmben és azokban is csodálatos volt.Annak viszont nagyon örülök,hogy továbbra is vállal szerepeket Az Éhezők Viadalán kívül.Jó lenne,ha a világ nem csak Katniss-ként emlegetné.
2012. augusztus 08. 11:44
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.08.08. 09:01)
És akkor rinyálnak a filmesek, hogy válság van. 
Hollywoodban sosincs válság.
2012. augusztus 08. 11:55
|
|
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline
|
Nem érdemli meg, ez már embertelenül sok. Más is keményen dolgozik, nézzük csak meg a kőműveseket vagy az építkezésen dolgozókat, akkor ők is kapjanak ötszázezer dollárt? Ugyan már, a nevét fizetik meg, nem a teljesítményét. Hollywoodban már csak ez van, én minden esetre szájon törölném az ilyen pénzhajkurászokat.
ophely88
2012. augusztus 08. 12:08
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Misiss_Candy @ 2012.08.08. 11:55)
Nem érdemli meg, ez már embertelenül sok. Más is keményen dolgozik, nézzük csak meg a kőműveseket vagy az építkezésen dolgozókat, akkor ők is kapjanak ötszázezer dollárt? Ugyan már, a nevét fizetik meg, nem a teljesítményét. Hollywoodban már csak ez van, én minden esetre szájon törölném az ilyen pénzhajkurászokat.
Ez a szórakoztatóipar. Ennyit keresnek a kasszasikerek sztárjai, mivel a stúdiók megtehetik, hogy kifizetik őket, és még így is a színészek gázsijának többszöröse marad nekik. Lehet sírni a világ igazságtalanságán, de tulajdonképpen mi értékeljük fel őket azzal, hogy megnézzük a filmjeiket, megvesszük a lemezeiket, stb. Ezzel azért érdemes tisztában lenni.
2012. augusztus 08. 12:09
Szerintem megérdemli, mert fantasztikus színésznő, és tényleg kedves nem szállt a fejébe a hírnév
2012. augusztus 08. 12:12
|
|
citromfacsaró.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 144677 offline
|
Öööööö... nem. Az USA-ban is van válság, ha nem is akkora mint nálunk, ezért is hívják világválságnak... Az viszont, hogy egy mozi mennyit hoz be, láthatóan nem függ ettől, hiszen egyre dőlnek meg a bevételi rekordok. Ami pedig azt illeti, Jennifer nem a neve miatt kapja a pénzt. Az éhezők viadala előtt alig ismerték, és még most sem tudja minden ,,rajongó" a nevét. Azért kap ennyit, mert tehetséges, én láttam a többi filmjét is, és jobban megérdemli ezt a pénzt, mint azok, akiket tényleg a nevük miatt fizetnek.
Ami pedig Misiss_Candy-t illeti, szerintem te is elfogadnál ennyi pénzt...
Ami pedig Misiss_Candy-t illeti, szerintem te is elfogadnál ennyi pénzt...
Caroline W.Lightning
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!